Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    J N, ja men det är lite så jag gör också, jag började skriva en lista varje dag som hette "Saker jag tydligen inte gjort idag" ;) Nu ikväll fick jag stå och laga mat och plocka undan efter maten. Inte ens tallriken tog han undan. Häromdagen statuerade jag exempel när han hade gått in med snöiga skor på morgonen så det låg pölar från hallen, in till vardagsrummet och in i köket. Jag torkade inte upp det på hela dagen (vi har nylagt parkettgolv) och när han kom hem blev han sur över att det var pölar på golvet. Jag sa att det tydligen var nån som hade gått in med smutsiga, blöta skor, och han frågade vem det var som gjort det. "Du!" sa jag, och han svarade "Men det var ju imorse!! Har du inte torkat upp det på hela dagen?!?! Det är ju inte speciellt bra för golvet!!" och jag sa bara lugnt att det bästa är nog om man inte går in med skor överhuvudtaget, och där var diskussionen slut ;)

    Qatteriin, gärna! ;) Sist vi var osams om det här (vilket inte var längesen alls) så sa jag till honom att jag inte ens önskar min värsta fiende foglossningssmärtor, men att jag önskade honom såna smärtor så han kanske kunde förstå... ;) Men +15 kg och knivhugg i mage och rygg kanske skulle göra susen för förståelsen? ;)

  • Stinis83

    Jag är nog också en bitch, lite mer än vanligt. Jag har inte alls samma tålamod, det lilla jag har går till dottern så det blir inte mycket över till andra... :) Det är då jag kan tacka min farfar för att jag fick ärva hans förmåga att be folk dra åt helvete så fint så de ser fram emot resan dit ;) Men det är inte alltid jag orkar bry mig om det heller. Jag är en sån som säger vad jag tycker och tänker.

    Usch vilka sdr jag haft nu på kvällen... Hoppas att de går över med lite sömn sen :)

  • Stinis83

    Sweetpea, jag tänkte samma sak :) Han har fått ny befattning på jobbet och det innebär annorlunda uppgifter och ansvar som gör att han blir väldigt trött. Inte för att jag tycker att det ursäktar nåt dock... Som om jag inte är trött?

    Skulle jag strunta i sdr och allt så är ju risken att bebisen föds för tidigt, och det känns som lite väl mycket att riskera tycker jag. Det lustiga är att jag känt att han haft så stor förståelse för mig de senaste dagarna, och så blev det så här idag :S Men jag surnade till direkt och drog mig undan, sen var han som normalt igen. Min toleransnivå och tålamod är som sagt inte på topp ;)

  • Stinis83

    Carla, ja så är han också! Hur ska de ha det egentligen? :) Och när jag mår som jag gör nu och gjort senaste dagarna så skulle jag gladeligen överlåta graviditeten åt honom ;)

    Och han är likadan med strumporna - med en twist! Han har såna där tubsockor som luddar, så inte nog med att det ligger strumpor här och var, det är strumpludd precis överallt! :)

    Härligt med lite skitsnack och att ta det lugnt :) Jag tar det också lugnt nu, ligger och slötittar lite på tv, andas igenom sdr och ska nog gå och lägga mig snart :)

  • Stinis83

    Therese, jag tänker hålla mig borta imorgon för han ska lägga golv i köket. Jag och Julia ska iväg en sväng med min mamma imorgon, sen ska vi på kalas hos Julias kusin :) Nu är han precis som vanligt, så det var nog bara att han var trött... Men ändå :) Kram!

  • Stinis83

    Haha, jag har också suttit och läst massor i roliga förlossningstråden, helt hooked! Har fortfarande massor kvar att läsa där :)

  • Stinis83

    Lyckobebisen, vad härligt med uppdatering från dig, men tråkigt att du känner dig rädd. En stor renovering kan kännas väldigt övermäktig när som i livet, och kanske speciellt precis innan man ska få barn? Jag tror att man går igenom faser, nu börjar det verkligen närma sig, och jag var också lite rädd tills alldeles nyligen. Det är heeeelt normaaaalt precis som allting annat ;)

    Du kanske behöver få hem spjälsängen för att förstå? Jag förstår att tanken på en tom spjälsäng kan kännas skrämmande, men nånting händer i en när man monterar ihop och bäddar den... Då fattar man att det ska komma en liten och bo där :) Jag och sambon monterade och bäddade sängen häromdagen och stod och vaggade den och log fånigt ;) Men känner du att det snarare vore att jinxa så kanske det är bra att vänta lite?

    Hoppas att din rädsla går över vännen, för vet du? Om bara några veckor ska du bli mamma :) Inte konstigt att man är rädd, för det är det absolut största som kan hända i livet, så stort så det inte går att förstå :) Men om några veckor kommer du stå med tårarna sprutandes, en liten frisk pojke i famnen och tänka att nu har det hänt - nu är MIN son här! :) Kram!

  • Stinis83

    Mynnej, jag är inte Guds bästa barn heller... :) Alla har vi nog våra små egenheter :)

    Jag som sa att jag klarat mig undan halsbränna ett par dagar nu... Här ligger jag vaken med halsbränna! Jag vaknade av en vild liten bebis, en snarkande sambo och full kissblåsa. Den är åtgärdad, bebisen är lugn, halsbrännan på väg bort och sambon knuffad på så han vände sig och slutade snarka för nu. Och jag är klarvaken.

    Tänk att snart håller bebisen en vaken från utsidan! :) Undrar hur många vaknätter man kommer längta tillbaka till när den "bara" levde rövare i magen? ;) Jag har lite svårt att fatta att jag haft den stora turen att få bli mamma, och nästan ännu svårare att fatta att jag ska få bli mamma igen! Till TVÅ små barn! Åh, jag vill träffa honom nu och se hur han är :)

    Och så vill jag att sambon som börjat snarka igen ska sluta med det... ;) Stackaren vad han fått ta skit idag.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)