Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Härligt Jempalainen, då dröjer det nog inte länge förrän du får pengar på kontot :)

    Wielkip, det kanske är något du kan diskutera med barnmorskan och skrivs in i förlossningsplanen?

    Nu har min navel ploppat på riktigt! Syns genom tröjor och allt... :) Och Carla, det går faktiskt förvånansvärt bra! ;)

  • Stinis83

    Sofia, jag får barn inom gränsen och fick ändå inkomstpapper skickade. Då ringde jag och frågade FK, och de sa att jag skulle skicka in det, så ser de att jag ska ha samma föräldrapenning :)

  • Stinis83

    Scorpio, jag gick inte heller nån sån kurs men det gick jättebra ändå :) Andas in genom näsan och ut genom munnen, och på utandningen andas du längre än normalt. Fokusera på det istället för att tänka på hur ont det gör, det hjälper faktiskt :) Gud vad spännande, nu händer det! :)

    Sofia, jag tycker också det verkar väldigt konstigt om de ändå inte behöver uppgifterna, om man ska få samma peng som med förra... Men ring och kolla, det kanske är annorlunda för ditt fall?

    Jag har sovit middag som en liten stock, och nu har bebisen precis vaknat till liv och bökar runt. Det känns som att två dagars vila iaf har hjälpt lite, för nu gör det inte lika ont. Nu tycker jag snarare att det är lite mysigt igen :) Det ska firas med en semla! Imorse vägde jag mig förresten och har till slut "sprängt" 70-gränsen, vägde 70,7 kg! Igår morse vägde jag 69,4. Kan det vara allt vatten jag drack igår? :S

  • Stinis83

    Faceprimer du har väl varit sjukskriven länge? Så jag tror att du bara skickar in det nya sjukintyget till FK :S Det sa iaf min handläggare när jag frågade henne, men jag har förvisso varit sjukskriven sen 7 nov, vet inte om det påverkar?

  • Stinis83

    Scorpio, tack för att du orkar uppdatera! Vi hejar på dig och håller tummarna allt vi kan :) Senast imorgon har ni er bebis här! :D

    Du vill inte veta nu hur ont det kommer göra, du kommer märka det och alla hanterar smärta på olika sätt, så det är egentligen omöjligt att säga :) Kram! 

  • Stinis83

    Chokladälskaren, vad skönt att allt känns bättre :) Ibland behöver man bara ösa ur sig :) Jag har också ont där och i hela magen, känner mig som ett enda stort blåmärke. Jag kommer inte ihåg vem som skrev det, men tydligen kan det bli blåmärken på insidan när bebisen blir större och starkare, och börjar sparka mer på samma ställe... Men jag tänkte faktiskt kolla det med min bm på fredag när jag ska dit. 

  • Stinis83

    Kalksten, jag blir typ skinnflådd i munnen i flera dagar om jag äter färsk ananas, men det är ju så gott! :)

    Linna H, välkommen tillbaka! Kul att höra att du har det bra :)

    SaraA, vi har tänkt på dig och undrat hur det går för dig med allt!? Vad roligt att du är tillbaka, hoppas att ni har det bra :)

    Oj, vill svara er andra också men jag är så trött så ögonen går i kors... Det får bli imorgon :) Godnatt och sov gott!

  • Stinis83

    Åh, grattis Scorpio! Hur mår hon, och hur mår ni? Hoppas att allt gick bra :) Första trådbebisen är här!! :D Stora kramar!

  • Stinis83

    Wockatz, oj vad tidigt hon föddes men vad skönt att allt verkar gå bra! Och vad roligt att du fortsatt titta in här :) Hur länge till måste ni ligga på neo med Moa? Då är ju Scorpios bebis den andra trådbebisen! :)

    Haha, tror nog alla förstår vad du menar, alla är nog glada över att inte vara ensamma med foglossning och illamående och annat kul ;)

  • Stinis83

    Jag börjar undra om förvärkarna är här nu... Har mensvärk över magen och ryggen och plötsligt spänner sig hela kroppen, magen blir stenhård och gör ondare, jag får svårare att andas och blir alldeles varm. Ska se om jag kan få hjälp att lämna dottern på dagis, är helt slut i kroppen, har ont i huvudet och känner mig orkeslös.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)