Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Scorpio, jag har läst att slemproppen kan släppa tidigt i graviditeten men att den då återbildas. När min slempropp släppte med dottern så var jag lyckligtvis på toaletten redan, och ursäkta infon, men det gick åt en hel toarulle för att torka bort det. Jag hade misstänkt att slemproppen börjat släppa, men när den väl släppte var det inga tvivel ;)

    Men som Wielkip säger, iom att du haft problem tidigare så kanske du skulle ringa iaf och höra vad de säger? Förmodligen kan de lugna dig :)

    Dottern kom förresten några dagar efter att proppen släppte. Vissa säger att när den släpper så kommer bebisen, och vissa säger att er inte har nån betydelse alls :)

  • Stinis83

    Välkommen Bekka :) Oj, jag önskar att jag var lika pysslig och händig som du :)

    Scorpio, man kan alltid ringa :) Känner du dig inte orolig behöver du ju inte åka in. Är det slemproppen så återbildas den med största sannolikhet eftersom du är i vecka 31. Men det kan vara skönt att få det bekräftat från de som verkligen kan :)

    Jösses vad magen hoppar och har sig! Han ligger och pressar ut fötterna i min högra sida, och så fick han hicka :) Jag håller dessutom på att baka semlor nu men provar ett annat recept än det jag brukar använda. Ikväll ska det ätas semla!! :)

  • Stinis83

    Taraa, det känns typ som små tickningar i magen, små små små sparkar fast ändå inte alls och ganska snabbt och regelbundet :)

  • Stinis83

    Qatteriin, Sveriges framsida säger du... Hur förklarar du det när ni har ett fotbollslag som heter Häcken? ;)

    Åh jag måste också packa den där bb-väskan och den här gången blir det inte alls lika mycket som förra. Förra gången hade jag förvisso sjukhuskläderna mest hela tiden eftersom jag blödde så otroligt mycket. Den här gången hoppas jag att jag kan vara ute och gå mer på avdelningen och sjukhuset :)

  • Stinis83

    Scorpio, jag har också väldigt tunna och nästan vattniga flytningar, men inte så att det rinner ur mig som du beskriver... Jag skulle nog säga att det är dags för ett samtal till förlossningen igen för så kan de ställa de rätta frågorna. Lycka till!

  • Stinis83

    Qatteriin, haha varför ska man säga tjeks när det heter kex?! :) Säger de tjalsonger också? ;) Nä, skämt åsido, Göteborg är en himla mysig stad jag gärna besöker igen som vuxen, har bara varit där två gånger som barn :)

    Igår var bebisen så livlig i magen så idag känns hela magen som ett stort blåmärke och jag har ont. Inte så jag är orolig dock :) Och när jag duschade försökte jag... hmm... trimma lite och det var inte det lättaste när man inte ser vad man gör. En stooooor jäkla mage i vägen! :) Känns lite fräschare att ha det gjort dock :)

  • Stinis83

    Är det nån mer än jag som börjar känna ett rätt ordentligt tryck neråt? Det känns lite som om bebisen ska komma ut om jag böjer mig fram eller ner... Inga sdr eller nånting sånt, bara tryck. Och det känns både fram och bak om man säger så, lite obehagligt men jag är inte orolig.

    Jag ska till bm på fredag, får prata om det med henne då. Fredagen den 13:e... ;)

  • Stinis83

    Bekka, ja det är verkligen hårt! Jag har svårt att sitta upprätt för att det känns så hårt allra längst ner i magen, precis ovanför blygdbenet typ. Jag gissar att bebisen fixerar sig mer och mer, men som omföderska trodde jag att det skulle dröja :S Skönt dock att det lättar lite mot lungorna :)

  • Stinis83

    Jag vet att det kommer födas en trådbebis 27 feb, men det är ju lite fusk ;) Så det kommer iaf en innan april :)

  • Stinis83

    Bekka, ja det blir väl lite sammandragningar och grejer eftersom minsta rörelse verkar kännas nu :) Jag är dessutom sjukskriven både för foglossning och väldigt lättretlig livmoder.

    Jempis, jag mår faktiskt bra! Jag är förbannat tung och otymplig, men mår bra och har faktiskt sovit hela nätterna de senaste dagarna nu :) Bara för att jag skriver det så kommer mönstret säkert brytas, men skit samma ;) Det är kul att kunna skriva nåt positivt också ju ;)

    Hur mår du och förkylningen? Jag får sova utan problem om jag tar nässpray, men på dagen är jag snuvig. Helt okej så :)

    Haha, ja vi kläcker ur oss bebisarna och sen åker vi ner till Götet och hälsar på Qatteriin och övar oss på att äta lite tjekschoklad ;)

    Oj vad jag längtar efter bebisen nu...! Jag vill hålla honom i famnen, snusa på huvudet, pussa hans små händer, se hur han se ut och vad han är för en liten person. Och se hur min dotter reagerar på honom, jag hoppas så att allt kommer gå bra. Samtidigt känns det så otroligt overkligt att jag ska bli mamma igen, att jag ska få en liten bebis! Och det är ännu overkligare att det är så snart!

    Jag önskar att man kunde göra magen genomskinlig så man kunde se vad han gör därinne :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)