• Nikis

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Quinny skrev 2011-09-08 11:15:02 följande:
    De ska jag göra... :)
    Nikis skrev 2011-09-08 11:09:01 följande:
    Jaha jag trodde flicka va bred med pojke spetsig? :P haha ja jag vet att de är en myt men kul att spekulera lite :)
    Ja så jag också hört, att myten säger att e man bred väntar man en tös och väntar man en grabb har man mer spetsig mage... 
    Jag hade avlång mage när jag väntade sonen, antar att de räknades som spetsig för bred va jag iaf inte för den syndes inte om man kollade bakifrån :P haha snyggt va de. Men om magen är platt längst fram, hör de till spetsig eller bred då? :P
  • Nikis
    Quinny skrev 2011-09-08 11:28:21 följande:
    Jadå, jag vet inte :P Jag va väldigt bred (om alla håll och kanter, hehe) när jag väntade mina döttrar! Inte spetsig, alldeles rund och började högt upp samt va bred så det syntes bakifrån. Med sonen va jag visserligen ett x antal kilon lättare, men bra mkt mindre va jag. (minns dock inte alls hur magformen var) men det syntes inte bakifrån då!
    haha min mage är inte högt upp men jag kan tro att de är för jag är så lång? :P för den känns ändå bredare denna gång än med sonen :P usch vad jag längtar rill rul så kanske man får ta reda på könet :) Ska du göra de? :)
  • Nikis
    loppan skrev 2011-09-08 11:33:39 följande:

    Härligt lokesmammi, känns gött va ? :)


    mmm de känns underbart. känns som veckorna börjar gå liiite snabbare nu kanske :) Längtar till december då ska jag va hemma och mysa mycket :P haha
  • Nikis
    loppan skrev 2011-09-08 11:45:34 följande:

    Lokes: Ja men visst gör det! Herregud, när vi fick plus var det v 4 och nu är det v 13 och det känns knappt som man hinner blinka förrän det är ny vecka :) men det gillar vi ju!  Ja jag längtar också massor, jag har redan fått julkänslor faktiskt, haha. Du har en son sen innan eller?

    Jag hade tänkt att jobba (om jag orkar) fram till ca 2 veckor innan, kanske kortare. Har ett kontorsjobb men kanon kollegor som förstår att man inte är på topp men som sagt var, om jag orkar ska jag jobba så länge jag kan! Hur länge hade du tänkt jobba?


    haha ja jag längtar massor till jul och få pyssla och fixa julstämning, hehe :) älskar december :) Ja jag har en son sen innan :) han blir tre i december :)

    Ååh jag har jätte jobbig foglossning som min läkare vill sjukskriva mig för redan!! Men jag måste jobba på, måste ju få pengar på nå sätt. men i mitten på januari vill jag gå på graviditetspenning iaf.  Hade gärna velat jobba så länge som möjligt om jag hade pallat, foglossningen kanske blir bättre med tiden, man kan ju hoppas :) Inge kul att ta dagar ifrån föräldraledigheten innan bebisen kommer. :/
  • Nikis
    Quinny skrev 2011-09-08 11:53:05 följande:
    Jag är rätt kort (1,60) och får mage från under tuttarna :P Lite jobbigt... Nja, vi gjorde det med döttrarna, och tror vi skippar det denna gång. Men är ganska nyfiken måste jag erkänna ;)

    Jag är arbetslös, men är just nu föräldraledig och kommer vara det fram till januari.       
    Jag är 184 så jag är superlång :) hehe min mage kommer väll aldrig titta under tuttarna hur jag än gör :P

    Skönt att va mammaledig, sen i januari går du på havandeskapspenning eller? Jag skulle oxå vilja va mammaledig men har inte så många dagar kvar och bara lägsta nivå kvar vilket inte ger så mycket pengar + att min grabb så gärna vill va på dagis, de blir så svårt att skola in han igen om han är hemma en längre tid.  
  • Nikis
    loppan skrev 2011-09-08 11:59:57 följande:
    Åh, då får ni mysa till det ordentligt till jul :) baka pepparkakshus och grejjer, det är mindre än fyra månader kvar, det går ju framåt iaf! :D

    Nä, gud vad tråkigt :( Vill han sjukskriva dig 100%?? Förstår verkligen att du inte vill ta dagar innan bebisen kommer, hoppas det blir bättre för dig. Får du gå till en sjukgymnast och så?
    Ja han vill sjukskriva mig, men jag vill inte, jag har inget fast jobb och försäkringskassan vill säkert inte ge mig någon sjukpenning, så jag får säkert avslag. och de tar ju minst en månad och få svar på beslutet oxå, vart får man pengar ifrån då? Ääh de är krångligt, men jag har så jäkla ont.  

    Ska prata med min bm om sjukgymnast imorgon, hon föreslog de redan på inskrivningen men då ville jag inte. 
  • Nikis
    imsevimse skrev 2011-09-08 12:11:23 följande:
    Jag kommer att vara mammaledig ända tills bebisen kommer, så jag hinner inte ens börja jobba. På både gott och ont får jag nog säga.
    oj de skulle jag tycka va jätteskönt!!! :P haha
  • Nikis
    Daysis skrev 2011-09-08 12:49:50 följande:
    Googlade lite, och det är tydligen så att om magen syns bakifrån (alltså är bred) är det flicka och syns den bara framåt är det kille. Så ni har rätt..

    Jag hörde tvärtom när jag var gravid med ettan och har bara utgått från det sen, har ju som sagt inte stämt på mig så för min del har det inte spelat så stor roll..
    ja de där är ju som dom där testen, helt olika faktiskt. Men kul att luska lite tycker jag :P
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)