Inlägg från: Umm Elias |Visa alla inlägg
  • Umm Elias

    Gravida i Västerås trakten

    lova2010 skrev 2010-05-17 09:20:04 följande:
    Skönt att jag gjorde mitt i vecka 23 och att man verkligen såg lilla snippan, haha ;) KOmmer nog ut en väldigt konstig pojke annars ;)
    ja Fast även där har de haft fel! Känet kan se väldigt annorlunda ut på ul, det är aldrig 100% En flicka kan vara väldigt lik pojke och tvärtom i magen, pga alla svullnader osv!
  • Umm Elias

    Usch mardrömmar har jag haft tidigt i båda mina graviditeter, fråga bm om dem när jag v'ntade sonen och enligt henne var det väldigt vanligt och ett sätt att undermedvetet bearbeta eventuella skador, missbildningar etc..

    Jag drömde massa sjuka grejjer med sonen men den absolut sjukaste var när "bebisen" var inne i en kolsyrad flaska och skulle skakas ut, när jag skakat ut "den" var det en liten elefant..haha...Jag älskade den lilla som galet... En annan dröm skulle man hämta bebisarna på rullband utanför bb, osv... Helt galna drömmar!

  • Umm Elias
    Monchichi skrev 2010-05-17 08:41:15 följande:
    Umm Elias och Medusan: Jag ska ju inte ha förrän till jul, men på andra sidan årsskiftet kommer min son också vara hemma med mig. Han blir två i sommar så han är ju också iofs lite yngre men det gör väl inte så mycket kanske? Ses också gärna!Familjen Rockström: Var det ni som bodde i Oxbacken? Har ni dottern på något dagis i närheten? Vi bor på Jakobsberg och ska skola in i Augusti, därför jag frågar.
    Elias fyller 2 den 26/5 ! När fyller din pojke? Var bor du ngnstans?
  • Umm Elias

    Är det ingen av er med barn på runt 2 år som brukar gå till exempelvis busborgen m lillen?

  • Umm Elias

    jag har svårt att träffas just nu på eftermiddagarna men om 3 veckor börjar mitt sommarlov och då kan jag när som helst så träffas gärna, antingen för att fika eller ännu hellre någonstans där min överenergiska son kan få springa av sig

  • Umm Elias

    men så skumt, läste vad ni skrev om 100 dagar o gick in på mkin gravräknare. 100 dagar kvar idag! EN EVIGHET!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-05-22 11:41:09 följande:
    nejnej, det är nu det går undan ;)
    nej fy, tycker de sista 100dagarna tog längst tid!
  • Umm Elias

    Jag dör av stress... Är på total bristningsgräns nu, har ingen o prata med och allt bara klumpar ihop sg! Satt på jobbet m tårar i ögonen idag... Lillplutten fyllde två år igår, gjorde allt för att han skulle få en superdag vilket lyckades också Har MASSA att göra på jobbet,. får mer o mer uppgigter och det tar aldrig slut!! Har ont i ryggen och har massa massa att göra hemma heeeela tiden...SUCK..Ska ha stort kalas för sonen på lördag kväll och har försökt hålla snyggt hemma tills dess men det går ju inte när maken klampar in m geggiga skor, sonen smular o grejjar med allt hela tiden...När ska jag hinna städa egentligen, hinna handla, hinna göra snyggt överallt och hinna med jobbet...Ryggen värker o fötterna börjar värka..Har börjar få sammadragningar också, måste bero på all tokstress.. Igår gick vi 4 timmar i sträck på Parken zoo, satt ner max 3 minuter på de fyra timmarna, snacka om ont jag hade igårkväll...

    Om ngn undrar varför jag tar hela lasset med hem, jobb och son är det för att mannen renoverar, lägger gräs och försöker få klart allt det tills kalaset på lördag...Suck

    Sen fick jag inbjudan idag till föräldrakursen, blev glad o ringde för att tacka ja...Sa att jag kommer själv och märkte direkt att bm lät förvånad. Varför det frågade hon och jag sa att min man ska resa bort och den gång han är här har vi ingen barnvakt... Då sa hon lite kort, ja, du kommer nog känna dig ensam...typ som om man måste vara två på den där...kändes lite trist och har inte längre lust att gå...Hade verkligen sett fram emot det denna gång eftersom jag inte känner någon alls med barn i samma ålder som min son, gick aldrig på utbildningen då..Såg detta som en chans att träffa fler gravida tjejer...

    Nej, just nu har jag tappat lusten.. Ville bara skriva av mig lite...

  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-05-28 09:32:07 följande:
    Vad dåligt av barnmorskan och säga så, hon får väl pppa dig istället, det är väl klart att det inte är kul att gå dit själv, men man KAN ju faktiskt inte alltid gå på allting jämt...
    Fast jag såg det inte som ngt problem att gå dit själv? Förrän bm sa så...och nu även du.. Kanske ska jag skippa det iaf, det verkar ju vara en par grej Hoppar nog på era fikor när jag blir ledig istället, barn har jag ju fött tidigare så den informationen behöver jag inte. Tänkte gå för att lära känna ngn annan mamma men det kanske man kan göra här =-)!
  • Umm Elias

    Jag ska gå på Bäckby... Bytte över dit eftersom vi flyttat dit förra året.. Med sonen hade jag odensvi.. Kanske borde stannat där.

    Lova2010- nej, ingen fara! Hade bara inte reflekterat över att jag skulle gå själv förrän bm sa ngt.. Jag kände som du i första grva, mannenville inte och därför vågade jag mig inte dit alls. Denna gång hade jag tänkt gå själv..

Svar på tråden Gravida i Västerås trakten