Inlägg från: Umm Elias |Visa alla inlägg
  • Umm Elias

    Gravida i Västerås trakten

    Eftersom du bara är i v 31 så kommer bebisen nog snurra sig massa varv till innan den lägger sig rätt så oroa dig inte över hur hon ligger nu!!

  • Umm Elias
    IiidaPida skrev 2010-06-30 12:34:30 följande:
    Nån som har känt som att det rycker till i magen?
    Nästan som snabba nervryckningar, eller som när en hund skakar av sig vatten.. Svårt att förklara.. Läste nånstans att det berodde på att bebis kissar i magen, ocg får som "kissrysningar".

    En sak till som jag tycker är märkligt, det knapper i mig mage.. Kan inte säga exakt vart det kommer ifrån men det låter som en tuggummibubbla spricker.. Svårt här med att förklara..

    Nån fler som hör sånna här saker? Glad
    ja, jag har också ryckningar fast ganska starka såna..tror inte det är kissrysningar jag känner... Knäppandet är nig hicka!
  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-06-30 21:11:37 följande:
    ah, okej! ska ju till BM imorgon iallafall och kolla SF och så, så är det också litet så får vi väl se...
    fast sf mått har ingenting med storlek på bebis att göra! Du kan ha pluttelitet sfmått men ändå få en stor/normalstor bebis! 
  • Umm Elias

    Alltså det har väl en viss betydelse men inte avgörande

    Sen tycker jag inte du ska vara orlig över så lite som de sagt igår men så är jag ju också gravid och vet hur extremt nojjig man blir över minsta lilla så förstår jag att du är det... Jag är fortf orolig över d lilla sf-mått jag hade sist...

  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-06-30 23:09:30 följande:
    Nej, jag vet, vill släppa det, men jag hakar lätt upp mig. Kontrollbehovet som spökar? Fysiskt sätt har graviditeten vart superlätt, men psykiskt allså, gah! Oro, oro.
    Tur att man kan prata av sig hos barnmorskor och liknande, haha =)
    ja men gud, jag kommer ihåg min första graviditet.. Sån oro hela tiden att jag inte kunde njuta alls.. Minsta lilla så blev jag hysterisk, tror det kan ha varit för att jag så intensivt längtat efter barn i säkert 10 år! Var livrädd helt ärligt, denna gång är jag lite lugnare.. Kanske för att man vet att bebisen inte sparkar lika intensivt varje dag, sf-mått kan gå upponer osv...hehe.. Det känns lite lättare denna gång men är inte nöjd med min barnmorska denna gång heller...Tycker jag får träffa henne aldelles för lite och trots att jag vid v 25 låg på ett så dåligt järnvärde som 108 så har hon väntat ändå till nästa besök i v 30 för att prata om det?! Tycker väl hon kunde ringt om det var så illa!

    Man är nog alltid orolig som gravid...o värre blir man när man inte får den gulligullrespons man vill ha från förlossning, spec mödra eller barnmorskor...

    Idag börjar västerås cityfestival! Någon mer än jag som älskar sånt, o denna gång är min man bortrest så jag kan springa hur mycket jag vill, hehe... Sonen lär säga ifrån dock
  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-07-01 09:27:30 följande:
    Gulligull kan jag skippa, för då känner jag mig så liten, men bara lite tydlighet, ibland är dom så himla " allt är braaaa, allt är normaaaaalt" osv osv. sen förstår man ju att dom inte har tid och sitta och vetenskapligt förklara allting för en, hehe.
    vi bor ju typ på stan, så vi kikade när dom byggde upp festvialen igår, fanns ett godistält med värsta godiset, tänk er typ gammeldagskonditori med superstora nötbräck, enegelsk konfekt osv. det var som att gå in i kalle och chokladfabriken.
    just nu svär jag dock lite över festivalen, ska ta bussen till mvc, men jaf fattar inte vart min går någonstans, eftersom dom inte går inne i city, haha :p
    hehe, ja jag menar inte riktigt sånt gulligull utan mer som trevlig, snäll, mysig stämning när man är hos dem.. Jag vill liksom att de ska dela min lycka, haha.. Fast varför skulle de göra det, de jobbar ju bara =)!

    Åh vad gott det lät med godis!! Ska minsann ner sen om solen kommer fram som lovat! Var ligger godistältet? hehe
  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-07-01 09:37:57 följande:
    Ja, men sånt gulligull vill jag också ha, haha! :p

    Det låg precis utanför nya gallerian igor, mittemot Di spagna, hehe ;) Tycker nästan att maten är roligast, inte så att jag brukar fynda kläder och så. Men det är mysigt att träffa folk man känner osv.
    När man har barn kan jag tänka mig att det är mycket roligare! :)
    jag köper sällan något faktiskt men tycker stämningen är så mysig men mycket folk och musik och så... ! Men man kanske ska köpa sig lite godis iallfall nu när jag är ensam hemma en hel vecka..! Min stackars man åkte från arlanda med planet för ca 1 timme sedan efter 28 timmars väntetid på flygplatsen...!
  • Umm Elias

    suck hade visst fel, ringde o frågade och de hade lyft för 20 minuter sen...usch jag avskyr att vara såhär orlig...

  • Umm Elias

    ruckbart betyder ju att den inte fixerat sig väl så det är nog helt ok att bebisen vänt sig iaf

    Vi har också varit förkylda, täppt i näsan , hosta och halsont ganska länge men nu har det mesta gett med sig!

  • Umm Elias
    lova2010 skrev 2010-07-01 14:42:26 följande:
    haha, när min sambo flyger tror jag JÄMT att dom ska störta, är skitdryg och ringer hela tiden, haha.
    Godis är bra sambo-subsitut ibland, hihi :)
    Remmar ska jag köpa iallafall, det är så himla gott!
    ja godis är bra..var nere o kikade lite på allt men köpte bara sockervaddsburkar och en enorm ballong till sonen.. Allt godis verkade typ innehålla gelatin som jag inte äter, snyft.. Men sockervadd är gott (och extremt onyttigt) hehe... En slushi m banansmak blev det också.. Det är såå svårt att gå med sonen och barnvagn själv man kan inte titta på någonting o knappt kommer man fram heller...
Svar på tråden Gravida i Västerås trakten