Inlägg från: Umm Elias |Visa alla inlägg
  • Umm Elias
    mjuik skrev 2011-01-12 21:23:22 följande:
    Haha jag vet.
    Jag hittade en jag gillade men den kostade 649:- och det var omotiverat dyrt.
    Hade jag sett de där hade jag kanske köpt en istället.

    Men jag satt ändå uppe en hel natt och var nattvakt när vi var hemma och då passade jag på att sy. Lilla V är duktig och sover på nätterna men vad hjälper det när jag ändå måste vara vaken =)
    Jag älskar o sy grejjer, när jag orkar vara kreativ...Har mina perioder till och från...oftast är de ifrån men sätter jag igång ja då går det av farten, hehe... Jag har dock ingen symaskin, funderar starkt på o köpa en....det behövs verkligen !
  • Umm Elias

    hur mycket ska du ha föör dem? Vet att min man vill köpa en till sin pappa också

  • Umm Elias

    det är lätt att hitta, den ligger högst uppe i rondellen på skallbergsgatan.. finns ganska bra med parkering om man kommer tidigt, kostar 3 kr /timmen..

    Jag åker till ÖF direkt efter lämning på dagis så jag är där strax efter kl 9..

  • Umm Elias

    Svamp - det kan vara bra o ha en i reserv om den första blir nerkräkt :D (annars kan du ge bort den till mig, hehe)

  • Umm Elias

    Svampp- letade efter dej för att söga hejdå men såg dig inte så åkte iväg

    Imorgon ska jag träffa min farmor om Israa inte blir mer snorig än vad hon var idag..Men nästa onsdag är jag säkert där igen

  • Umm Elias

    Kom på att jag ska till kirurgen i Köping kl 9.30 så vi kommer inte imorn, tyvärr!

  • Umm Elias
    Svampp skrev 2011-02-01 20:29:08 följande:
    hade gärna kommit imorrn men har lite för tufft schema den här veckan och Alice är rätt hopplös att ha med sig numer tyvärr. I början var hon lättast när vi var borta men nu ska hon vare sig äta eller sova när vi är iväg. Men satsar på nästa vecka! (Då kanske den här fasen är över ;D)
    Israa sover också dåligt när vi är borta, bara korta stunder och så blir hon jättegnällig därmellan..Men jag vill vänja henne vid det så jag är ute iallafall
  • Umm Elias

     


    ¨monfors - tack!

    Svampp - ja! Ibland önskar jag att jag var mer avslappnad o bara stannade hemma ibland! Inte bra att stressa runt för mkt med dessa små!

    Jag ville passa på att "buzza" lite, haha.. Jag blev buzzador förra året och har sedan dess fått prova på en del olika kampanjer.. En buzzador får prova på olika produkter mot att sprida ordet och gööra reklam för produkten...läs mer om ni vill på buzzador.com

    I vilket fall fick jag nu buzza Bepanthen.. Jag har alltid gillar den och använder den krämen på både barnen och mig själv, jag tycker den är super på rumpor och mina torra armobågar! Antar att de flesta av er provat den redan men jag har fått några småtuber att dela ut till vänner så de får prova så jag tar med mig dem nästa vecka till ÖFS om ngn vill ha
  • Umm Elias

    Här är vi sjuka, Israa har troligen rs-virus, öroninflammation och misstänkt förkylningsatsma...grrr...har spenderat ytterligare en dag på barnakuten, fick dock åka hem efter 5 inhalationer koksalt och luftrörsvidgande..Nu ligger hon o flåsa i 40 graders feber..

  • Umm Elias
    Svampp skrev 2011-02-26 12:53:21 följande:
    Vi var några som pratade om bilbarnstolar för ett tag sen på ÖF. Tror det var Umm Elias som pratade om en Britax som var bra för att den hade kort sittyta vilket gjorde att barnen kan sitta bakåtvända längre. Men minns inte vilken modell det var. Umm Elias (om det var du) eller nån annan som  minns vilken modell det var?
    japp, vi har en Britax Hi-way vilket är den enda bilstol med kort yta så att de kan böja benen ner istället för att vika dem över huvudstödet, stackarna.. Såg att de skulle rea såna på Babyproffsen så man kanske skulle passa på o köpa nu, även om d är lite tidigt o byta!
  • Umm Elias
    MadeByUs skrev 2011-03-01 13:07:45 följande:
    Svampp: Blev det någon stol? Vi har också em Britax Hi-way och är super nöjda!

    Någon av er som har större barn som är inne på stol "nr 3"? Vilken är bäst där?
    Inte dax att byta än men utifall men kommer över en billigt...
    jag tänkte nog gå direkt över på bilkudde om jag inte behöver byta innan sonen fyller 4...
  • Umm Elias
    monfors skrev 2011-03-01 21:44:49 följande:
    Hej hopp!är det någon öf i morgon eller är det inställt pga sportlov?
    det var öppet igår så jag tror det är öppet imorn också..
  • Umm Elias

    Här var det livat

    Jag skulle börjat på babysim idag men Israa vaknade med feber i lördags IGEN och den har inte släppt, jag har ögoninflammation nu också...Här går det bra, vi dra på oss alla sjukldomar nu i början på året så är vi kanske klara sen Kräks

    Hur går det för er andra, länge sen man såg er på ÖFS?

  • Umm Elias

    Imorn tänte jag våga mig på en tur till öppna på skallberget...fler som kommer it? Skulle vara kul med kaffesällskap efter sångstunden...

  • Umm Elias

    Jag jobbar o har aldig tid för roliga saker som fika eller öppna förskolan längre, saknar livet som mammaledig något så fruktansvärt!!

    Familjen Rockström, jag bor på Skälby ute vid EM möbler...  

Svar på tråden Gravida i Västerås trakten