Inlägg från: Umm Elias |Visa alla inlägg
  • Umm Elias

    Gravida i Västerås trakten

    Familjen Rockström skrev 2010-11-04 21:34:47 följande:

    tack för era gratulationer :) livet rullar på här hemma men har lite problem med ammningen.. hon tar fel om bröstet och jag upplever det som att jag har lite mjölk i tuttarna. har gett henne lite ersättning, vet ej om det är dåligt. känns som jag inte har något val eftersom hon inte blir mätt efter ammningen.


    ammar alla här inne? eller är det någon som ger ersättning? har ni skuldkänslor för det i så fall?

    roligt att ni ska träffas! jag följer med vid ett senare tillfälle :) jag tycker skallberget är den bästa öppnaförskolan av alla här i stan! råby är väll helt okey. vi kanske kan gå till pinglan någon gång? där har dom jätte bra sångstund för barnen samt litet lekrum.


    min amning kom igång efter drygt 2 veckor, jag gav ersättning som tillägg eftersom amning inte räckte och hon gick inte upp i vikt.. efter drygt 2 veckor märkte jag enorm skillnad och ersättningen blev plötsligt överflödig.. Nu helammar jag och hon ökar jättefint i vikt! Fortsätt amma så mycket du bara kan och ge henne ersättning som tillägg bara (inte som hela måltider).. Ju mer du ammar desto fortare producerar du mjölk och amningen kommer igång.. Ge inte upp, det klan vara ett h-e från början!!

    Jag hade ASDÅIGT samvete när jag gav ersättning, satt på återbesökskliniken och grät pga detta...tycker det var skitjobbigt när jag inte kunde ge min flicka ordenltigt med mjölk men så kan det vara ibland, jag tror det är jobbigt men man ska inte ge upp...För de flesta kommer det igång och gör det inte det så finns ersättning som ett alternativ...
  • Umm Elias
    LinaoJens skrev 2010-11-07 09:09:44 följande:
    Hej alla!

    Skrev i den här tråden förut men sen hann jag inte me längre, en liten som tog all uppmärksamhet! =) Jag ser att ni skrivit lite om ÖF.. Hur gamla är bebisarna som är där? Min blir 8 veckor imorrn och jag vill så gärna ut och träffa andra mammor.. blir att man sitter hemma hela dagarna!

    Kul att alla fått sina små =)
    Hej! Vi diskuterade detta lite, jag frågade nämnligen på skallberget och då rekomenderade de från 3 månader MEN jag går ju dit med stora pojken och lillflickanpå mån och fredagar..sen gick vi iallafalkl på en onsdag och visst sjutton fanns det småttingar, från 5 veckor och uppåt så det verkade inte vara nå konstigt alls! Jag själv tycktedet var skönt att gå dit ensam med min flicka som är 10 veckor bara för att få slappa och prata med andra, man blir lätt ensam hemma"

     
  • Umm Elias

    gnagandret på hänfderna brukar vara ett tecken att de hittat sina händer.. Börjar de suga på händer och tummar s¨kan det vara bra att börja med napp...så slipper man ett tumsugande barn =)

  • Umm Elias
    Tanja Thim skrev 2010-11-09 12:36:04 följande:
    Vart på Råby ligger ÖF?
    Inne i Råby centrum såg jag på h4msidan...
  • Umm Elias

    Jag åker direkt efter lämning på dagis så jag är nog där runt kl 9-9.10...

  • Umm Elias

    mannen gav sig precis ut med plogen...alla på hans firma är ute nu också stackarna...det ska snöa hela natten så de kommer få göra om allt flera gånger men de börjar ploga nu iaf

  • Umm Elias

    Tack för idag!

    Vi blev väl iallafall 5 va? JAg trivdes inte ritkigt i lokalerna på Råby utan jag tror jag går till skallberget istället nästa vecka, det var väl flera som ville med dit också tror jag, skulle vara kul om fler kunde komma kanske nästa onsdag då det är babydag där?

  • Umm Elias
    LinaoJens skrev 2010-11-10 14:21:55 följande:
    Jag kommer till skallberget nästa onsdag =) funderar bara hur man ska känna igen er haha, men det löser sig!
    Min flicka brukar ha en del rosa på sig, haha.. Hon är också ganska ensam om sin tokrosa overall Skämt å sido men jag brukar välja ut kläder till barnen på kvällen för att underlätta stressen på morgonen så då kan jag slänga in ett litet mess här så vet du vad du ska titta efter  
  • Umm Elias
    goodbadugly skrev 2010-11-11 15:39:58 följande:
    jag funderar på att hänga på till skallberget på onsdag om ni ska dit, jag känner ingen i den här stan och skulle tycka det var trevligt. då kommer vide vara strax över 6 veckor, det är väl inte för litet? eller hur gamla är era små?
    Lololos fin lillplutt var med på Råby igår o han är ju 4 veckor :), Pyttets flicka är också 6 veckor så du är inte ensam
Svar på tråden Gravida i Västerås trakten