Inlägg från: Klaveret |Visa alla inlägg
  • Klaveret

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    Hej kompisar! Ja, det är ju otroligt enerverande med förvärkar måste jag säga...Hade ett par fina inatt under en timmas tid, men det hände ju absolut ingenting mer! Undra vad de gör för nytta? Har man tur så smygöppnas man under den här tiden så när det väl är dags så borde det verkligen gå undan eftersom allt förarbete är gjort!

    Imorgon flyttar iaf lillasyster upp, det blir toppen! Mamma och pappa kommer också såklart. Härligt att få träffa sin familj, plus att tiden går fortare när man har roligt!

    Delta1: Mysigt att ni myser! Jag vill också mysa!

    Moyo: Tack för att du kom förbi och visade upp ditt lilla underverk!

  • Klaveret
    LauraMaria: Ja, det ä ju såhär det kan vara! Det är det som är så jobbigt med graviditet och förlossning. Inget är skrivet på förhand och det är olika hit och olika dit. Antar att det bidrar till spänningen, men suck vad less man blir på att bli lurad hela tiden. Nu tar jag knappt mina förvärkar på allvar längre. Jag kommer att vara gravid resten av mitt liv känns det som. Vore trevligt att hamna på samma party som någon av er i tråden. Om man nu hinner se någon annan med tanke på att det verkar vara snabb hemgång...

    Trött efter nattens värkeri...zzzz....Gravid

    Jeanyn: Hoppas allt såg bra ut på ultraljudet!
  • Klaveret

    tuds: Jag håller med dig! Nu har jag varit gravid färdigt tycker jag!

    Andrenna: Du är helt galen som far omkring på cykel i regnet! Jag kan knappt röra mig längre så jag får skjuts överallt. Det är alldeles för tungt för mig. Min bäckenbotten värker och jag får massa sammandragningar när jag försöker gå. Härligt att kunna fungera så normalt som du verkar göra, då blir man kanske inte lika less!?

    Dubbelgrattis till LindaMattias!

    Pencil: Förstår om det känns mindre inspirerande att jobba när det börjar göra ont och det faktiskt är så kort tid du ska jobba. Svårt att hålla motivationen uppe...Heja på!

    Loris: Planen för gravidkilona är vagnspromenader, gärna till er i tråden. Många bor ju en bit ifrån mig så jag lär bli väldigt smal om jag ska knata till och från Ersboda t.ex....Förra gången försvann allt efter 7-8 månader och det berodde helt klart på promenaderna.

  • Klaveret

    Andrenna: Tror att jag såg dig utanför bion igår. Du var väldigt snygg i håret!

  • Klaveret

    Grattis Lisabettan! Har du varit med på något fika? Är osäker på om vi har träffats på riktigt. I vilken del av Umeå bor ni?  Förlossningen verkade smidig iaf, trist med eftervärkar. Ser inte alls fram emot såna...Jag visste inte att det skulle bli så förra gången så jag trodde att det var något fel!

  • Klaveret
    HannaMaria84: Det är lurigt med smärtorna. Svårt att definiera vad de kan bero på ibland, men det troliga är att du har ligamentsmärtor eller foglossning. Det är helt enkelt magmuskler, fogar och dylikt som töjer på sig för att ge utrymme till livmodern som växer. Smärtorna kommer gärna på kvällen eftersom du har belastat kroppen under dagen.

    För övrigt så händer det inte mycket här. Jag har BF på torsdag när det är fika, så vi får väl se om jag dyker upp. Skulle gärna vilja följa statistiken som säger att  man föder 2-3 dagar tidigare med andra barnet. Det betyder onsdag eller torsdag denna vecka...men det verkar väldigt lugnt...

    Fikalista för torsdag 26/8. 18:30 utanför Åhlens
    Loris
    Andrenna
    Klaveret
  • Klaveret

    Blev lite låg i helgen eftersom mina fötter har börjat svullna upp...Nu e de stödstrumpor hela dagen lång...SUCK!

  • Klaveret

    Vad spännande tuds! Jag vill också!


    Hörrni, visst känns det som att det är jättemånga som är gravida? Tycker att jag ser gravidisar överallt. Tyckte nog det förra gången också, men nu är det ännu fler! Tänk bara att vi är nästan 30st i tråden som får barn mellan juli och oktober...Många bebisar blir det! Man borde ju pricka av nån av er på BB tycker jag.

    Andrenna: Hoppas verkligen att det är på gång för dig!  Jag har ju haft förvärkar i tre veckors tid nu så när jag känner av dem så ignorerar jag dem. Det är ju ändå bara bebisen som luras tänker jag!

    Nä, nu ska jag vila i soffan en stund och kramas med lilltjejen. Underbart!

  • Klaveret

    Grattis till shioo! En till pojke i tråden!

    Idag ska jag verkligen bara ta det lugnt. Jag har ju haft lite svårt för det. Vill gärna hålla mig sysselsatt istället för att bara sitta och vänta. Men idag är det 5 timmar i ensamhet som gäller. Jag ska se film, fixa naglarna och läsa bok tänkte jag. Kanske sova en stund om jag känner för det. Så lyxigt som idag kommer jag nog inte att ha det på länge sen. Det gäller att passa på och njuta även fast man blir smått galen av att VÄNTA!

    Det är ovanligt lugnt i magen och jag sover väldigt bra på nätterna. Alltså inga tecken på att han är på väg ut...Ska nog fundera lite på förlossningsmusik idag när jag ändå har lite tid över. Kanske packa ner lite mer saker i BB-väskan.

    Hoppas att vi ses imorrn!

  • Klaveret

    Stort grattis till dig LauraMaria!

    Har jag tur så kommer jag inte på fikat ikväll. Har klockat värkar sedan jag vaknade imorse, men vågar ändå inte tro att det verkligen är på gång...Får en känsla av att jag kommer att ha värkar läääänge innan det faktiskt blir dags att åka in. Tänk om det kunde gå liiiite fortare!

    Att aktivera syskon tänker jag helt lämna över till min sambo. Iaf de första två veckorna. Självklart kommer jag att aktivera om jag orkar, men annars får det faktiskt vara. Man har nog tillräckligt med den lilla och amningen i början.

    Jösses nu kommer nästa värk...

Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)