Inlägg från: Klaveret |Visa alla inlägg
  • Klaveret

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    Delta1: 150ml är helt ok, hon kan säkert äta mer också, speciellt om du inte ammar före. Vår lillkille äter den mängden (och lite till ibland) och han är ju två veckor yngre. De är ju väldigt bra på att själv äta rätt mängd. Överskottet brukar ju komma ut förr eller senare...Skrattande

    Min lillkille vägrar mer eller mindre att äta från mig längre och det är väldigt svårt att tvinga honom så det verkar inte bättre än att jag får ge upp amningen...Det är lite tidigt, men det senaste jag hörde var att den viktigaste mjölken när det gäller antikroppar och immunförsvar är råmjölken som kommer ut det första dygnet. Det känns ju bra iaf.

    Idag ska jag knata in till stan och flanerar omkring och se ut som en sån där lattemamma tänkte jag. Tyvärr skulle det kännas ännu trevligare om jag hade lite snygga kläder att ta på mig, men det kan man ju glömma! Antar att det finns fler som längtar efter en ny garderob? Konstigt att kläderna man hade innan graviditeten inte funkar längre...
     
    Ska vi fika nästa vecka eller? Lunch på onsdag?

  • Klaveret

    Vår son heter Sixten, men vi har inte riktigt gjort det offentligt ännu. Lite mesigt eftersom vi kallar honom för Sixten hela tiden...Jag går liksom och väntar på att det ska dyka upp nåt annat namn som passar bättre, men det har inte hänt än så länge. Jag smygoffentliggör det här i tråden för att känna hur det känns. Ja, det känns ganska bra faktiskt!

    SysterMaria: Jag shoppade leggings och en skjorta idag för jag blir galen på att vara klädlös. Tyvärr blir det ju en fin påse som hänger över kanten, men det får jag helt enkelt stå ut med ett tag. Jag är trebarnsmamma varannan vecka, men mina andra barn är 10 och 4 så det är ganska lugnt ändå. Trots detta så känner man att man inte räcker till alla gånger och det är en lite ny känsla. Vi började med 15-timmars den här veckan, så vi får se hur det går.

    Knyttet och K: Hoppas att din bebis kommer snart!

    Är det café Station som gäller om vi ses med en massa vagnar med bebisar i? Dags för en lista kanske?

  • Klaveret

    Andrenna: Det kan vara lurigt att styra om deras dygnsrytm i början när de är så små, men jag tycker att du ska göra som du tänkt. Tror att det är en bra idé att väcka på dagen efter 3-4 timmar så borde det kunna bli en rutin så småningom. Lycka till! Det är verkligen inte kul att ha sömnbrist...

  • Klaveret

    Fikadags!!! Onsdag 6/10 på station kl 12.00


    Någon som tycker tiden är dum?


    Hannamaria84
    Sofia76
    Klaveret

  • Klaveret

    Stort grattis till Knyttet och K!

    Tredje inlägget ikväll, så är det när man är lite förvirrad, tur att ni är förstående!

  • Klaveret
    Hallå alla! Är det någon som vill ärva lite kläder i storlekarna 50-56? Det är mest i brunt och vitt, lite blått. Jag kan ta med dem isf till fikat på onsdag. Lillkillen växer som ogräs så nu är det nästa storlek som gäller, efter bara 5 veckor!

    Ha en fin dag trots att den är lite grå just nu1
  • Klaveret

    Som jag sagt tidigare så är det ju härligt att ha er här! Intressant läsning idag igen! Vi har en orolig och skrikig liten herre på kvällstid och då äter han gärna ofta och lite...AHA, kan det finnas ett samband mellan skrik och småätande!?!?! Det verkar ju så. Han sover ju utan att vakna av hunger på dagtid i vagnen. Som tur är sover han gott (än så länge) på nätterna också. Då äter han var tredje eller var fjärde timme.

    Det ska bli väldigt trevligt att ses på onsdag! Som sagt så finns det gratis kläder som jag gärna ger bort (50/56). Kom på att jag har en del amningströjor (medium) som jag kan skeppa iväg också om någon är intresserad.

    Ha det bäst alla!

  • Klaveret

    Tuds: På Station kan man klämma in ett par vagnar så det löser sig säkert. Kul om du kommer!

  • Klaveret

    MissDezibel: Om du kommer i tid står vi kanske utanför, annars tror jag att det är bra om de som kommer först går in och tar plats med tanke på att det är lunchtid. Du får fråga dig fram tills du kommer till rätt sällskap, eller också kan vi hålla utkik efter dig. Hur ser du ut? Glad

    Vilket härligt höstväder det är ute! Tyvärr så gör det att vi sitter och glor på film jag och lilltjejen istället för att göra nåt mer vettigt. Tur att vi ska på playdate i eftermiddag så det känns ganska ok ändå. Nä, nu e de hög tid för en kopp kaffe!

  • Klaveret

    jeanyn: Visst bor vi i samma del av stan? Du kan maila ditt telefonnummer om du vill så hör jag av  mig.

    [email protected]

Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)