Inlägg från: Klaveret |Visa alla inlägg
  • Klaveret

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    Jag har också hört att epiduralen kan stanna av värkarbetet. Tror faktiskt att det hände med mig, men det gick ju ändå bra och var helt klart värt det med tanke på att det faktiskt gör ONT. Lustgasen hjälpte jättemycket och överlag så är det en smärta som man klarar av (gärna med lite hjälp) eftersom kvinnokroppen är gjord för att fixa det.


    Min största hjälp under hela förlossningsarbetet var nog att jag litade på att min kropp och människorna runt omkring visste hur de skulle göra. Att känna sig lugn och trygg kommer man långt på! 
    Samma sak gäller med amning och att bli mamma. Försök ta en sak i taget och känn lugnet! (detta är ibland lättare sagt än gjort )
  • Klaveret

    Välkommen syster Maria!


    Det ser ut som att vi blir ett stort gäng på fikat den 7:e juni. Oj, vilket kacklande det kommer att bli! 
    FIKA Måndag 7 juni kl 19.00. Vi ses vid Åhlens.
    LindaMattias
    Moyo
    Jeanyn
    Lisabettan
    LauraMaria
    Starla
    Andreanna
    Delta1
    Moncchichi
    Pencil
    Loris
    Klaveret

    Vi ses!
  • Klaveret
    Fotografera magen!

    Hej alla! Min kompis fotograferar på sin fritid och kommer att fota mig plus två kompisar med magar den 15-16 juni. Om ni är intresserade av att få en fin proffsig bild av er som gravida så fotar hon gärna dessa datum. Priset är 800 per bild. Ni får gärna hojta till redan nu om ni är intresserade, annars ses vi ju den 7:e då kan ni skriva upp er på lista hos mig. Ni bestämmer själva om ni vill ha med någon fler på bilden, typ er sambo, syskon eller så.
    Ha det bäst!
  • Klaveret

    Hmm, jag har känt mig hyfsat säker på att bila ner till Stockholm i vecka 35...men börjar bli tveksam. Det är ju ganska jobbigt redan nu. Fast nu jobbar jag ju heltid plus har fullt upp med scenrep varje kväll fram till 22 så jag antar att det blir skillnad när man faktiskt kan VILA ibland. Eller? Det tål att tänkas på...


    Kram på er alla, oj vad vi gör det bra hörrni!
  • Klaveret
    Delta1: Tack! Soffan hägrar i mitt huvud så fort den får plats därinne bland allt annat. Det är inte roligt att åka hemifrån direkt efter maten...Tänk att få lägga sig och mysa med barnen i soffan en stund istället...Men snart så! För övrigt så gör även du en stark insats!
  • Klaveret

    Lysa: Kul att ni tog reda på kön, det gjorde vi med. I slutänden så spelar det verkligen ingen roll, men det är lite kul att vet under tiden man väntar tycker jag. 

  • Klaveret

    Hej alla! Läser att många längtar efter ledighet. JAG MED! Det känns verkligen som att man sitter i ett väntrum, fast man har fullt upp hela tiden. Tur är väl det! Ser fram emot vårt fika nästa vecka! 

  • Klaveret

    Li81: Det är livsfarligt att gå in på Lilla Mirakel nu! Eftersom det är 50% så tror man att man måååste handla. Så funkar iaf jag. Har varit där fyra gånger på två veckor och fick verkligen skärpa mig ordentligt sist för att inte få med mig något onödigt hem...Varje gång jag är där så tänker jag att någon från tråden är där samtidigt. Snart ses vi!

  • Klaveret
    Knyttet och K: Vad pysslig du verkar vara. Du både syr och planterar! Trevligt! Jag provade att sy lite till första barnet, men jag har inte tålamod att träna så att jag blir BRA på det tyvärr. Däremot tycker jag om att plantera saker även om jag inte är någon fena på det heller. Tror du att man kan sätta ut alla blommor på balkongen snart? Vi brukar så några frön, resten köper vi färdigt så att säga.
  • Klaveret

    Idag ska vi åka och titta på en potentiell vagn till lillkillen därinne. Hoppas att den är fin! Då blir det affär. Har ju velat mellan att köpa nytt eller begagnat. Om det blir nytt så blir det Emmaljunga, blir det begagnat så blir det Bugaboo. Det vore skönt att få slå till idag så man slipper detta funderande! Tror att det är mitt sätt att "boa", jag är helt BESATT av barnvagnar just nu! Någon kanske känner igen sig, fast besattheten kanske gäller något annat?

Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)