Inlägg från: Klaveret |Visa alla inlägg
  • Klaveret

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    Tricket för att få det att funka mellan syskon kan ju vara att få dem att känna sig delaktiga. Jag har ju fördelen att ha lite större syskon som är drygt 4 och snart 10 år så jag inbillar mig att det kommer att flyta på fint, men vem vet!? Min sambo kommer ju bara att vara hemma de där 10 dagarna, sen får jag klara mig själv med nästan 3 barn. Jag skriver nästan eftersom en går i skolan och en ska vara 15 timmar på dagis. Tänker att det nog kommer att finnas liiiite tid till lugn och ro ibland. Den första månaden får ju fyraåringen vara heltid på dagis om man vill, så jag känner mig ganska lugn.

    I tisdags natt trodde jag ett tag att den lille var på väg för jag hade förvärkar till och från i över en timme. Men icke sa nicke! Det hände inget mer. Jag blev väldigt stressad över att mina naglar var i dåligt skick så dagen efter åkte manikyrlådan fram! Man vill ju inte föda barn med tånaglar och naglar som har bortskavt turkost nagellack!

    Ut i solen med er systrar!

  • Klaveret

    Hej kompisar! Självklart ser vi till att hamna på ett ställe där man både kan fika och äta lunch så folk kan välja. Eftersom vi fikar under dagtid så finns det fler ställen än Waynes att välja på Glad.

    Nu är det TUNGT att förflytta sig minsann och ändå är det typ två veckor kvar. Jag blir GALEN! Tänk om jag går över tiden...då blir jag nog galen på riktigt. Tiden sniglar sig fram!

    Pencil: Du är inte ensam! Vi här i tråden förstår dig mycket väl. Gråt är en vanlig företeelse i min vardag iaf. Sista  tiden har jag känt mig på ett väldigt konstigt humör, antagligen för att det börjar bli lite jobbigt fysiskt. Mentalt har jag varit ganska uppochner. Ibland känner jag mig helt deprimerad fast oftast är jag glad. Min sambo märker nog ingen större skillnad. Han tycker att mitt humör är ganska ojämt även i normala fall, haha!

    Moyo: Hoppas det löser sig! Ni vill inte ge ersättning antar jag?

    LindaMattias: Jag förstår om du vill att de ska plocka ut dina bebisar, men det kan väl vänta till efter onsdag så vi hinner träffa dig? Håller tummarna för att alla  tester på måndag går bra. Jag ska till spec. mödravården på tisdag och kolla lite sköldkörtelprover, men det känns inte särskilt jobbigt förutom att hitta en parkering i tid...

    Trist att inte alla kan komma på fikat såklart men så är det ju alltid. Tur att vi ses ganska ofta så alla får chansen förr eller senare! Jag tycker det är jättekul att vi har fått till en så trevlig och engagerad grupp!

  • Klaveret

    Måste bara tillägga ett STORT TACK till LORIS som är trådstartaren!

  • Klaveret

    Nu är det tredje inlägget idag...jag har tyvärr lite att göra och massor med tid att slå ihjäl...

    Tänkte bara höra om ni har några erfarenheter av hur snabbt de vill bli av med en på BB nuförtiden? Min kompis fick sitt tredje barn nu i sommar och de tyckte föreslog att hon skulle åka hem 4 timmar efter förlossningen. Är inte det lite väääl tidigt? Jag skulle bli väldigt förolämpad, besviken och stressad om någon föreslog det för mig även om det var tredje barnet.

    Vad tror/tycker ni?

  • Klaveret

    Grattis Starla! Gissa hur avundsjuka vi andra som är nära BF blir!? Trist med förkylningarna men som du sa, hoppas det vänder snart!

    Loris: Med ettan gick jag över två dagar...Har läst att statistiskt sett så kommer tvåan två till tre dagar tidigare än ettan. Mycket siffror det blev här nu. Jag är tyvärr inställd på att tvåan kommer några dagar tidigare. Tyvärr säger jag eftersom jag kommer att bli mer eller mindre galen om jag istället måste passera BF!

    Moyo: Vad bra att du finns och skriver om verkligheten så jag vaknar upp lite. Sitta och sova...ja, det är ju inte bara UNDERBART att ta hand om sitt mirakel! Jag känner mig så lugn inför tvåan och har svårt att komma ihåg det jobbiga. Tänker bara på allt mysigt och positivt...

    Jag kan ju avslöja för alla att Delta1 har fått sin bebis och att de mår bra, men resten får hon berätta själv såklart! Vi ses snart!

  • Klaveret

    Det är ju sjukt hur mycket huden på magen kan tänjas ut! Senaste veckan tycker jag att det har börjat spänna och göra ONT när jag rör mig oförsiktigt. Tycker mig se en antydan till bristning på vänster sida. Blir lätt stressad av detta eftesom det är så kort tid kvar. Man kan väl få slippa helt när man klarat sig så här långt!? Fick inga bristningar förra gången så jag hoppas fortfarande att jag ska klara mig! Jag smörjer och smörjer och inbillar mig att det hjälper. Tack och lov för smörj!

    Idag har jag organiserat småsaker här hemma som jag gått och stört mig på jättelänge. Torkat av kyl och frys också. Men vad ska man göra nudå?

  • Klaveret

    Grattis MissDezibel! Nu börjar det bli många bebisar i tråden hihi!

    Angående fikat så kan vi väl boka in Göteborg klockan 11. Jag har varit mycket där och trivs bra. Förhoppningsvis så ryms vi allihopa inne, annars får vi hoppas på bra väder. Alltså gör jag en ny fikalista som blir tydligare. Om man missar att skriva upp sig gör det inget. Alla är ju alltid välkomna ändå!

    Fikalista för onsdag 18/8. Vi ses 11:00 på café Göteborg.
    Klaveret

  • Klaveret

    Hallå alla! Herregud vad jobbigt det är när saker inte är där de ska vara! Speciellt när man är stor som ett hus och väldigt osmidig. Jag var på spec.mödravården idag och till att börja med finns inte parkeringen utanför sjukhusets huvudentré kvar så jag parkerade utanför akuten. Väl inne på sjukhuset visade det sig att spec.mödravården har flyttat...det var låååångt att gå dit. Därefter skulle jag till Kemlab för provtagning och det låg åt helt andra hållet...Vilken promenad det blev!  Men nu är det gjort iaf. Får provsvaren via telefon imorrn.

    Ha en solig kväll!

  • Klaveret
    LauraMaria: Om du känner dig pigg och bra i kroppen så tycker jag att du ska komma på fikat. Har du långt att köra? Det tar ju oftast ett par timmar att förarbeta så jag tror att du kan träffa oss utan att behöva vara orolig. I värsta fall kan jag skjutsa dig till sjukhuset, det är ju i närheten. Skrattande

    Vi ses snart!
  • Klaveret

    Tack tjejer för trevlig fika/lunchstund idag! Jag ville verkligen inte åka! Tänk att man kan babbla så mycket om sin graviditet! Nu ser jag fram emot nästa fikatillfälle. Fast det blev en väldigt dyr lunch för mig idag. Jag fick PARKERINGSBÖTER! När jag och min sambo har varit på Göteborg har det alltid varit på kvällen så vi har aldrig betalat...Dum i huvet som jag är trodde jag att det var gratis att stå på grusplanen...Men icke! 350 spänn åt skogen...och jag som satt och sa att man måste börja vara lite återhållsam med pengarna med tanke på mammaledigheten...Jaja, det får väl bli en bulle nästa gång vi fikar ihop så det blir billigt Flört.

    Spec.mödravården ringde nyss och meddelade att jag måste höja dosen på min medicin. Det kändes lite trist, men hon sa att det är viktigt att alla värden är så bra som möjligt inför förlossningen och det är ju sant. Det är bara att knapra på, det kunde ju ha varit mycket värre!

    LindaMattias: Hoppas ni får en trevlig kväll och stort LYCKA TILL imorrn! Kram!

Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)