Inlägg från: Klaveret |Visa alla inlägg
  • Klaveret

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    Lysa: Vi slog till på barnvagnen! Nu står den och glänser i vardagsrummet. Det blev en bugaboo till slut. Så skönt att ha det bortgjort så att säga. Nu fattas bara mugghållare och iphonehållare så är det fullständigt utrustad. 

    Knyttet och K: Trevligt med gamla vagnar! Spanade faktiskt in en gammal i brun manchester för några veckor sedan. Vi får väl se hur jag kommer att trivas med en bugaboo. Just nu känns det helt rätt iaf. Jag är ju annars emmaljungasupporter.

    Tuds: Skönt med större boende! Vi kommer att kunna bo kvar där vi bor nu, men det är bara en tidsfråga innan det blir för trångt. Vi behöver egentligen minst 5 rum... 
  • Klaveret
    Starla skrev 2010-06-06 17:29:23 följande:
    Klaveret: Finns det iphonehållare till barnvagnar?! Förvånad 
    Jösses Amalia... haha!
    Japp, det finns det, iaf till bugaboo. Det kan bli lite hysteriskt på prylfronten, men ibland är det ju himla kul!

    Lysa: Vi köpte en begagnad, därav den snabba "leveransen". Det blev en mörgrå bas med beige suflett så nu gäller det att hitta matchande tyg till skötväskan som min mamma ska sy.  
  • Klaveret

    Tack för en trevlig stund igår! Angående cyklandet så gick det inte särskilt fort för mig, men det gjorde inget. Vi ses väl snart igen!? Kraaaaam!

  • Klaveret
    Lisabettan: Jag känner nog lite som du just nu. Det blir mer en aha-upplevelse lite då och då. Ja, just det, jag har en bebis därinne! Nästa vecka är sista veckan på jobbet så då tror jag att det blir lättare att njuta. Annars njuter jag små stunder i vardagen när jag kommer ihåg det. 

    LauraMaria: Jag sover fantastiskt bra så jag har inga goda råd tyvärr. Jag drömmer dock väldigt mycket och får ibland hemska vadkramper så jag måste "flyga" upp ur sängen och försöka pressa bort krampen. Hoppas det blir bättre för dig snart!
  • Klaveret
    Loris: Jag håller med dig! Vilken tur att FL:s gravidkalender finns! Jag håller också koll genom den. 
  • Klaveret

    Moyo: Tack för tipset, men var finns det stödstrumpor utan tå? Har du klippt till själv eller köpt färdiga?

  • Klaveret
    Hej alla! Har just suttit och lipat till bröllopstv...mycket tårar blev det! Idag känns det som om magen inte kan bli större. Det spänner i huden och det är svårt att sitta skönt. Bästa sittställningen är rak i ryggen vid köksbordet och hur kul är det!? Soffan funkar om jag har kuddar på rätt ställen. Usch, hur stor kan man bli egentligen? Det är ju typ 10 veckor kvar! Precis som många andra av er har jag nu semester! Ska bli superduper att fokusera på magen och bebisgrejor!
  • Klaveret

    Hallå alla tjockisar! Nu har jag haft lite paus från FL eftersom jag bott i en stuga vid havet en vecka. Tycker att tiden sniglar sig fram samtidigt som det verkar gå väldigt fort. Jag får det inte riktigt att gå ihop det där, men ni kanske förstår hur jag menar ändå?  Jag är såå sugen på att börja tvätta bebiskläder och köpa allt möjligt, men tycker att jag kan vänta ett tag till (fast smygshoppat har jag såklart gjort). Är nu i vecka 32... Vi åker på semester om två veckor och jag är i valet och kvalet om jag borde fixa i ordning saker INNAN vi åker eller om jag ska göra det när vi kommer hem....?

    När det gäller fika så kan jag alla dagar alla tider utom vecka 28. Alltså inte graviditetsvecka 28 då Cool.

    Ha det bäst allihopa!

  • Klaveret

    Dags för en fikalista kanske? Jag föreslår tisdag den 6/7 kl.19:00. Träff utanför Åhléns?

    Fikalista:
    Klaveret

  • Klaveret

    Vägen till tre: Välkommen hit. Hoppas du kan följa med på fika på tisdag!

    Ikväll ska jag och min sambo gå på bio! Vi har nästan aldrig barnvakt så det är lite lyxigt när det väl blir av. Nu ska jag bara äta och ta på stödstrumporna sen åker vi. Fast jag måste såklart ladda med något gott till bion också!

Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)