• Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8
  • Lina S

    VT - vilka ljuvliga bilder på Lyckefisen och hunden. Specilellt den där hon ligger på hunden.

    Luz - vi var där i början på december och det var jättebra väder! Då låg sam i magen utan att jag visste om det. Plussade precis när jag kom hem från resan

    Kvack - så fina ni var på bilderna. Jättesöt liten Ida i sin fina klänning.


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • Melva

    Måste ju visa en bild på stiliga V från igår mamma-monika.blogspot.com Har tyvärr ingen bild på A, men han hade slips han också

    Igår var vi på konfirmation och gudars vad hett det var! Imorse var det mulet, men nu börjar solen komma igen, utan att det har regnat. Jag som hoppades på regn.

    A ligger och sover nu. Sover länge idag verkar det som.

    Kvack: fina ni är.

  • jeng

    jag verkar ha fått tillbaka min vanliga matlust nu! ochkanlaga mat och fixautan problem också. så nu är det kött och grönskaker med halloumi som serveras här!! ÄNTLIGEN!! efter 2 månader med typ pulvermos, nuggets, mannafrutti och liknande...

  • sthlmstjejen

    Melva: Vad söta de är!! Såå finklädda.

    jucea: jag var vaken, brukar ju vara jag som startar dagarna i tråden Men hade typ inget att skriva om, dagen igår såg ganska lik mina andra dagar. Längtar efter lite barnvakt, har ju barnens farmor 10 min härifrån men man kan inte vänta sig mkt från henne tyvärr.

  • Vilda Tiger

    Kvack
    Ida är så söt, så söt! Herre min je... Och ni alla ser så sommarfina ut på väg till bröllopet! Vi har nästan ett exakt likadant kort från vårt bröllop här hemma, men Marcus hade vita kläder då ju. Men det gav fina minnen att se kortet som du hade lagt upp på brudparet.

    Jucea
    HÄRLIGT att du har matlusten tillbaka! På mat som du vill äta, alltså. Här ska det snart bli färssås och pasta, det var det enda jag kunde tänka mig idag.

    Melva
    Ska kolla dina bilder snart... Har redan skrivit så om jag kollar nu försvinner väl det jag skrivit antar jag... iaf med min vanliga tur.

    Vi har varit på badhuset. Förra ggn vi var där verkade det som att L hade glömt hur man dyker men idag gick det hur bra som helst. Skönt! Hon plaskade och hade det roligt och nu slocknade hon i sin säng helt själv. Gud va jag älskar den ungen! Jag själv mår däremot inte så bra. Trött och mår ILLA! Antar att sockret har svängt under natten. Eller så har jag druckit för lite vatten. Eller så är det den kvalmiga värmen som tär på mig. Alltså, jag har njutit så av värmen, men idag känns det som åska, och DEN typen av klibbig hetta pallar jag inte. Nä - det går gärna komma en skur som rensar upp luften lite.

  • Lina S

    Nu har jag gjort Canneloni och det gör jag aldrig om. Fan va jobbigt det var att fylla dem. Gjorde 26 st. Men gott blev det


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • goshheidi


    Rimfolina skrev 2009-07-02 21:50:10 följande:
     Heidi: Stackars F... Vad fick ni för penicillin?
    Han fick nåt som heter Amoxin. Bara fyra dagar kvar nu.

    Har haft syster m. familj på besök i helgen. De har tre barn så det har varit full rulle här m.a.o. Vi var en dag på Heureka (vetenskapscenter) och en dag på hoplop (inomhuslekpark). Barnen stortrivdes, och vi vuxna hade inte heller så långtråkigt :)
  • Kvack

    Melva: vad fina dom var.

    VT: du har alltid fina bilder på Lyckeli och hon ser oftast lycklig ut:)

    Jucea: härligt att få tillbaka matlusten.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8