• Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8
  • Vilda Tiger

    Hejhej! Hemma efter en härlig dag hos vänner. Lyckeli blev bästis med en stor hund, de var för söta tillsammans. LÄgger ut kort på bloggen sedan så ni kan se det gulliga paret. Vi grillade och umgicks, skoj som attan, men passade på att åka hem vid nio då Lyckan skulle sova för natten. Hon somnade som en gris och det var hur enkelt som helst att lägga öve rhenne i sängen då vi kom hem. Fick till och med lirkat av henne klänningen.

    Kvack
    Glömde säga igår: var redig han är, din kille! Hoppas bröllopet avlöpte bra och att vi fick fint väder.

  • jeng

    men gud vad länge alla sover!! har suttit här i nästan 2 timmar nu och väntat på att nån ska skriva nåt haha...

  • Vilda Tiger

    Nu skrev någon något!

    Idag är det molnigt så vid lunch, då L ska sova, drar vi till badhuset. Man får ju hålla liv i Lyckelis dykkunskaper. Vi siktar på att vara hemma vid tre så vi hinner städa och dona lite idag med. Imorgon drar vi ju till landet på kvällen och det är ju najs att komma hem till en ren lägenhet sedan om en vecka.

  • Hallonsocka

    Haha, jag har suttit och väntat också och då jag läste att vt lagt upp nya bilder så gick jag till hennes blogg och kikade...

    Alltså jag måste fråga en grej. M svalde precis (ja, för kanske en 15 sedan) vad jag tror var en bit trä, en träflisa eller nått (från en av hennes korgar) hon hulkade och jag försökte få ut den men så svalde hon. Jag vet inte om den var vass eller ej, men nu är hon som vanligt. Ska man oroa sig?

    Fattar inte vart hon hittar allt. Vart hon än är så letarhon upp allt skräp och oftast visar hon oss så man kan ta det, men nu var hon först med att "smaka" GRRR....

  • jeng

    Hallon,
    jag skulle ringa och höra för säkerhets skull. Är glad att jag har en unge som inte stoppar saker i munnen här hemma!

  • luzorsus

    störande...jag kan inet skriva nya trådar just nu här inne....skit...

    Har någon här varit på Gran Canaria under vinterhalvåret? När är det bäst att åka, januari, december, februari...med tanke på väder och så?

  • Kvack

    Bröllopet var hur vackert som helst. Var soligt och fint under hela cermonin och så men sen kom åskan närmare och alla började att åka därifrån. Fick höra sen att det hade ösregnat och haglat där bröllopet var.

    Köpte en potta till R mellan igår och den använder han hela tiden nu. Funkar jättebra. Vi försöker få honom blöjfri nu.

    Ida tar fler och fler steg själv nu. Nyss tog hon 3 steg utan att hon tänkte på det.

  • jeng

    luzor,
    vi brukar åka på jullovet, efter nyår, så typ precis första 2 veckorna i januari. då har vi varit på typ varenda ö där nere tror jag. lagom varmt, möjligtvis lite blåsigare än det är på sommarhalvåret, men det svalkar ju skönt. detskiljer sig säkert lite mellan öarna också, men vi har varitnöjdamed vädret varje gång!

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8