• DidoAeneis

    Få tillbaka ägglossning efter förlossning

    Hej!

    Jag fick barn för fem månader sedan och helammar just nu. Men vi vill gärna ha syskon tätt, så jag är ivrig att få tillbaka ägglossningen. Har barn sedan innan, då tog det hela tio-elva månader! Det var dock ett magbarn, så jag ammade mycket. Hon sov även dåligt på natten, så det blev mycket amning då med. Jag hoppas ju innerligt att det ska gå snabbare den här gången, och det här barnet har inga problem med magen. Gillar mat, bajsar som hon ska och för det mesta utan problem.

    Jag vet inte riktigt vad jag vill med den här tråden... Hur snabbt kan man trappa upp maten om magen tycks hänga med hyfsat? Barnet har fått lite smakportioner, och ibland får vi ta ett steg tillbaka när det går någon dag mellan bajsningarna. Har någon något annat tips för att få tillbaka ägglossningen snabbare? Eller är det någon som sitter i samma sits som vill bolla tankar och känslor?

  • Svar på tråden Få tillbaka ägglossning efter förlossning
  • Kvinnan97

    Jaaaaa!!!! va roligt!!! När är bim? Klart vi väntar ut det, men detta ser ju muxket tydligare ut än när det var kemiskt. Wohoo!!

    jag är på CD19 idag, inget pos äl här 

  • DidoAeneis

    Lyckan verkar ha blivit kortvarig. Tog ett test nu, så skadad från kemiska. Svagare. Så det verkar bli tidigt mf igen. Tråkigt, men skönt att veta det snabbt. Men vad fan är felet? Fortfarande hormonerna?

  • Kvinnan97

    Men vad är detta?? Har knappt hört talas om kemiskt förut! Hoppas det visar ett starkare test på Bim!! Ska det va på detta viset så lär man bli galen innan Man vet ordet av det. Så orättvist. Är det mycket svagare? Väntar du in Bim eller eller testar du imorgon igen?

    fick positivt äl test idag! Så äl sker väl imorgon CD21. tidigast hittills tror jag Faktiskt, nu blir det väntan på mens och sen är det dags för oss att föröka oss! idag lämnar vi Sverige, Har en hel hög plugg med mig dessutom haha, kul! 

  • DidoAeneis

    Jag kommer att testa senare idag tom. Orkar inte vänta. Håller mig några timmar bara. Alltså kan lägga upp båda här. Det starkare är då gårdagens. Dagens är rätt mycket svagare, tycker jag.

    Men naaaajs med pos test! Och fyfan vad gött att resa bort. Jag får väl begrava mig i jobb nu nästa vecka. Lär ju inte bli så svårt 😅 Är alltid så jobbigt första dagen man inser att det inte blivit något. Brukar lägga sig rätt snabbt sen. Men nu tänker jag förstås: kommer det nånsin gå?? Eller kommer jag bara få tidiga missfall för alltid nu? Det är väl positivt att kroppen vill, men fan...

  • DidoAeneis

    Hann inte se lutealfas-inlägget. Jaaa, det blir ju toppenspännande. Så länge den ökar med bara nån dag är ju det jättepositivt. Alltså inte för att vara sån, men jag ser ändå dig som nån sorts "måttstock" 🙈 Vi får ju bevittna din kropps försök att komma i fas igen, och min kropp verkar ju funka rätt lika din ändå, trots att min cykel är kortare. Så om din kropp inte är riktigt i fas än borde inte min heller vara det. Hoppas båda våra kroppar är fit for fight igen till nästa försök!!

Svar på tråden Få tillbaka ägglossning efter förlossning