• Anonym (3 pojkar)

    Jag vill inte ha 3 pojkar...

    Jag är gravid med pojke nr 3. Jag vet att jag kommer få så mycket skit nu men jag vill ha en flicka.

    Nästan alla tjejer vill ha en tjej och det är så himla orättvist att jag aldrig kommer få en tjej. Det ligger så himla mycket mer bakom än vanlig önskan om en tjej. Jag växte upp med en ensamstående mamma. Jag har ingen pappa el syskon. Den enda släktingen jag har haft är min mormor. Både min mamma och min mormor är döda nu. För 10 år sedan började jag och min man försöka få barn och självklart med min tur så kunde vi inte få barn naturligt. Första pojken föddes efter första ivf försöket. Vi fick ett ägg till frysen som vi satte in några år senare som misslyckades. Vi gjorde en till ivf som funkade och vi fick vår andra son och vi fick ett ägg till frysen. Vi skulle eg inte ha fler barn men min längtan efter en tjej blev för stor så vi satte in det sista ägget och även det funkade. För några veckor sedan fick vi reda på att det är en till kille. Jag trodde verkligen inte att jag kunde ha mer otur än vad jag redan haft. Det är 4 % som växer upp utan pappa, 6 % som inte har några syskon, 10 % som inte kan få barn och 14% som får 3 pojkar. Varför ska allt drabba mig. Jag kan inte relatera till mina pojkar för jag har aldrigt haft någon av det motsatta könet i mitt liv. Jag har inget gemensamt med de. De är sjukt pojkiga och jag har alltid varit väldigt tjejig. Hade jag vetat detta så hade jag aldrig skaffat några barn över huvudtaget.

  • Svar på tråden Jag vill inte ha 3 pojkar...
  • Anonym (Varför?!)
    Anonym (3 pojkar) skrev 2016-02-28 18:56:15 följande:
    Förlåt menar verkligen inte att trampa någon på tårna. Jag vet att jag borde vara glas för det jag har.
    Men det fattar du ju att du gör ändå! Jag skrädde ändå mina ord ska du veta! Nåt är allvarligt fel i ditt tänkande vad gäller detta med kön på barnen. Hur du än försöker bortförklara det med din barndom och guvetvad så kan jag inte fatta. "Maximal otur" -det blir ju ett HÅN mot såna som jag som försökt så länge,satt in 14 embryon och det blir bara missfall!  Jag kom till v.14 sist-tror du i din vildaste fantasi jag nånsin kommer önska ett visst kön? Jag kommer inte ens kolla ds eller nåt annat. Lova åtminstone att du ALDRIG mer försöker få barn!
  • Anonym (Majken)

    Förstår dig ,TS,du har rätt att ha dina drömmar.Men du älskar ju dina barn.Och att kunna få friska barn är ochså en dröm.Dessutom blir inte livet alltid som man tänkt sig men det kan bli bra ändå!Lycka till!

  • taquine
    Drottningen70 skrev 2016-02-28 19:01:38 följande:

    Vad är det för funktion du tänker att barnets snippa skulle fylla i ditt liv?


    Alltid vad jag frågat mig i alla dessa trådar som svämmar över på FL...
    Goodness me
  • Manda mi

    TS, du har ju vänt din otur till fördel. Ditt problem är inte en tredje pojke utan din inställning i livet.

    *Du växte upp med en ensamstående mamma. Du har nu en man och far till dina barn som du förmodligen älskar och som älskar dig?

    *Du hade inga syskon. Men du har sett till att dina barn har det.

    *Du kunde inte bli gravid, men tack vare ivf (som faktiskt funkade, vilket inte är en självklarhet) så har du idag tre friska barn.

    *Du växte upp med förmodad ansträngd ekonomi. Du har själv högutbildat dig och ni har det bra ekonomiskt ställt.

    TS du har så himla mycket att glädjas för och framför allt känna dig nöjd med dig själv som helt ändrat din livsbana. Du kan inte ändra din historia men du kan påverka din framtid. Och jag tror du skulle må bra av att investera i en riktigt bra psykolog som får dig att inse att du inte är en förlorare utan en vinnare.

    För en flicka är inte svaret på dina hjärnspöken. en dotter kanske tom hade varit sämre eftersom du ingjuter så mycket drömmar i det, och blivit besviken om hon inte blev så tjejig som du hoppats.

    Lycka till!

  • Anonym (3 pojkar)
    Oscarsmamma84 skrev 2016-02-28 18:57:35 följande:

    [quote=76387060][quote-nick]Anonym (3 pojkar) skrev 2016-02-28 18:49:47 följande:[/quote-nick]För då hade du intevarit så dömande. Och det är väl inte så stor chans att någon annan har maximal otur som mig.[/

    Maximal otur?? Alltså du får mig o kräkas. Du har 2 friska barn o väntar ett till o du kallar det maximal otur? Du e otroligt otacksam o ser dig själv som ett offer. Att få barn är en gåva o att du dessutom haft svårt att få dem får mig att undra om du har otur när du tänker eller om det e nåt allvarligt fel. Du borde gå till en psykolog så du får hjälp. Jag har en son o väntar mitt andra barn o jag vet ej könet på det då jag anser att det inte spelar någon roll. Min värld består inte bara av mig. Jag har vänner o bekanta som skulle gjort vad som helst för att få ett barn o genomgått ivf utan resultat. De gråter för att de inte kan få ett barn o de bryr sig inte om vilket kön det är för de vill ha ett barn!! O att du genomgått ivf o ändå tänker som du gör e skrämmande


    Du förstår väl att jag säger så för att jag inte mår bra. Allt jag har drömt om har gått åt helvete. Men tro mig, mina barn märker inget. Eftersom jag hade en jobbig barndom så är jag jävligt bra på att dölja hur jag mår. Och jag är en bra mamma, jag är väldigt engagerad, går ut mycket med barnen och lagar all mat från grunden och ekologiskt. Så allt serv perfekt ut för utomstående. Snart kommer min man hem med barnen och då ska jag lägga min lilla kille och sedan umgås med den stora.
  • Anonym (3 pojkar)
    Fjäril kär skrev 2016-02-28 19:00:37 följande:

    Det finns många som har haft det mycket värre än dig, om som inte ens får en andra chans som du ändå fått med högskola och familj. Frågan är om du faktiskt ser och förstår det?

    Du är lyckligt lottad och väldigt priviligierad som skapat ett bra liv utifrån dina förutsättningar. Ser du inte det?


    jag vet och jag borde vara tacksam.
  • Anonym (3 pojkar)
    Drottningen70 skrev 2016-02-28 19:01:38 följande:

    Vad är det för funktion du tänker att barnets snippa skulle fylla i ditt liv?


    Sedan jag var liten så har jag drömt om RN pappa, syskon och en dotter. Har inte fåttnågot av det.
  • Drottningen70
    Anonym (3 pojkar) skrev 2016-02-28 19:15:49 följande:

    jag vet och jag borde vara tacksam.


    Återigen, vad ÄR det för särskilt som du tänker att du ska kunna göra med en dotter som du inte kan göra med söner? Jämföra snippor med varandra ....
  • Anonym (Varför?!)
    Anonym (3 pojkar) skrev 2016-02-28 19:17:05 följande:
    Sedan jag var liten så har jag drömt om RN pappa, syskon och en dotter. Har inte fåttnågot av det
    Min mamma är psykiskt sjuk. Knäpp helt enkelt. Pappa som var mitt allt dog ung. Syrran är alkoholist och vi har ingen kontakt sen många år. Jag har inga barn trots 10 års försök. Men aldrig nånsin har jag tänkt att en dotter på nåt sätt skulle kompensera eller gottgöra mig för det där eländet. Hon skulle förgylla mitt liv, men det skulle en pojk också eftersom det är just ett barn vi kämpat för i alla dessa år. När du visste att det inte var ett barn du ville ha utan enbart en dotter-varför inte då åka till Cypern? Och om det inte var på tapeten varför ens chansa som sagt? Man, tre barn och utbildning arbete antar jag och får jag anta alla av er är friska också-och du anser att alla dina drömmar gått åt helvete?!
Svar på tråden Jag vill inte ha 3 pojkar...