• Dibella

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Always choklad skrev 2021-12-03 08:32:22 följande:

    Hej orkar inte kom ljusrosa blod på applikator till lutinus just nu..Igår var jag och sambon osams om en grej jag blev jätteippstressad och drömt om att det var som en nyponsoppa i mitt underliv med ljusröd trögflytande massa..nej nej. Får typ panik. Sitter på jobbet och tårarna börjar komma...


    Jättevanligt att lutinus gör slemhinnorna sköra! Det vet du säkert såklart sedan innan, men inte lätt att förhindra katastroftankarnaHjärta Men IVF graviditeter blöder väldigt ofta, så inte ens lite mer ordentligt blod behöver betyda det värsta. Men jag hoppas verkligen att det försvinner och bara var något tillfälligt för att bebis bäddade in sig än mer.
  • Dibella
    Inalina skrev 2021-12-03 09:22:01 följande:
    åh så underbart att du ruvar nu!!!! hoppas din förkylning känns lite bättre också?Hjärta låter ju toppen att den börjat kläckas, jag tror på lille pyret denna gången - tänk vilken fin julklapp med lite graviditetsillamående FlörtHjärta! stor kram!

    Förkylningen kändes bättre sen igår kväll så kom det tillbaka med full kraft och jag spenderade varje minut med att försöka hålla tillbaka hostan för att jag inbillade mig att jag skulle hosta ut embryot Drömmer så fick jobba hemifrån idag med trots negativt covidtest som tur är, känns bra att inte överanstränga sig utan ge flingan en chans. Hoppas vi definitivt på lite graviditetsillamående till jul! Annars fick jag besked om att jag gick vidare i urval kring ett jobb/utbildning som jag var på intervju på för några veckor sedan, då får jag inte vara gravid under testerna i januari. Så då finns en plan B iallafall, men hoppas jag istället kan tacka nej med ett plus på stickan istället Hjärta Hur mår du? Illamåendet börjat krypa på?


    Always choklad skrev 2021-12-03 10:07:10 följande:
    Hej jo det vet jag lutinus är skit, man blir torr och det är kladdigt på samma gång! men börjar tänka att jag var så arg och uppstressad igår att kroppen skulle få en chock att det därför blir så här säkert inte så men aj aj mitt lilla huve. Knorrar som bara den på i magen nu men har inte haft det minsta lilla ont i alla fall.. men ni vet.
    Verkligen, jag får alltid väldigt sköra slemhinnor av lutinus mot slutet av användningen när kroppen fått nog. Tänker att kvinnor blir gravida i krig, så förhoppningsvis så händer inget av att du varit uppstressad och om det skulle göra det, så är det inte ditt fel heller. Att du inte har ont och att magen bubblar på låter snarare som positiva tecken! {#emotions_dlg.flower}

  • Dibella
    Inalina skrev 2021-12-03 11:28:21 följande:
    usch låter tufft med hosta Obestämd bra du jobbar hemifrån,det ska man ju def göra vare sig det är corona eller inte. inte så kul att bli smittad med något alls ju. vad roligt att du gått vidare i urvalet :) du kan ju säkert hoppa på utbildning efter lilla pyret också Flört!  det låter som lite fysiskt tuffa test du ska gå igenom, kanske inte det roligaste om man är nyligen gravid. jag har själv skippat bootcamp de senaste 2 veckorna nu och vet ärligt inte hur jag ska göra framöver. Illamåendet är tyvärr konstant här och att jobba (hemifrån) är en otrolig utmaning varje dag. vill helst bara lägga mig i soffan o dra en filt över mig. provat 2 olika mediciner hittills men tycker tyvärr inte de hjälper särskilt mkt. men jo, jag visste ju att detta skulle hända om jag blev gravid så man tar en timme i taget och försöker hålla sig över ytan, egentligen vill jag inget annat än att bara gå och vara glad och lycklig men det är tyvärr jättesvårt i tillståndet jag befinner mig i. men men, det går ju över och är värt varenda minut givetvis. kram!

    Ja, men får tänka att immunförsvaret är lågt och embryot får alla chanser i världen att fästa iallafall haha. Hoppas hostan går över för hostar mig hes här hemma, har astma som gör allt 10 resor värre också. 
    Ja precis, det är nog ganska tuffa fystester, därför de säger att man inte får vara gravid, men vi får se, man kan säkert vara gravid under utbildningen iallafall som isåfall är på ett år, på distans! Men mest av allt vill man ju bli förälder.


    Segt att du redan nu mår så illa och medicinerna inte biter, men det är ju som tur är ett väldigt gott tecken iallafall, hoppas att det går över snart och du kan hitta till att vara glad och lycklig Hjärta man får lov att inte må prima och klaga trots att man längtat så.

  • Dibella
    AndraSladdis skrev 2021-12-03 21:06:10 följande:
    Vad roligt att du fick en kläckande blasto! Och du vet säkert egentligen att man inte kan hosta ut embryot, du kan vara lugn. Håller tummarna! Om en vecka ska jag försöka ansluta dig som en i ruvargänget.
    Man kan alltid hitta något att noja för Drömmer håller tummarna för att du snart ruvar med!
    Always choklad skrev 2021-12-03 22:33:07 följande:
    Sket i att använda applikator nu vid insättningen vid 3, och när jag duschade innan kände jag att han var så torr så torr. Skall sätta upp den sista nu innan jag ska sova, den blir med fingret med. Känna skönt att höra att man inte kan stressa fram ett missfall kortsiktigt i alla fall.. Orolig och trött på samma gång.
    Tror det låter som ett bra val, applikatorn kan säkert skrapa och vara hårda för de stackars väggarna där inne. Hoppas det är noll blod idag! Hjärta
    Bmört skrev 2021-12-04 10:01:30 följande:

    Hej alla,

    Jag har inte varit inne här sen i somras då det återigen inte blev något.

    Gjorde ett uppehåll några månader och ?försökte tänka på annat?.. gjorde en ny insättning i mitten på november och nu är jag tydligen gravid (!!)

    Men jag vågar inte tro på det eller va glad. När vågar man det? När man hört hjärtljud? Efter v 12 eller senare? Eller blir man aldrig lugn efter flera års kämpande


    Grattis! vad kul att det tog sig {#emotions_dlg.flower} Jag har hört att sålänge man sett hjärtat slå så minskar missfallsrisken dramatiskt. Men efter en process av ofrivilligt barnlös så kan det nog vara tufft länge, men hoppas du kan få njuta lite ändå.


  • Dibella
    Always choklad skrev 2021-12-05 17:52:19 följande:

    Hej ingen mer blödning idag kom bara lite fredags, skönt lite mindre torr och vågar använda applikator idag. Imorgon går jag in i v7.


    Skönt! Hoppas vi att det håller sig så resten av graviditeten Hjärta
    tedlin skrev 2021-12-05 22:53:26 följande:

    Bmört: Grattis! Vad fint att det gav sig efter pausen!

    Always choklad: Skönt att det verkar ha varit sköra slemhinnor som var boven i dramat och inget annat. Fattar att du vill hålla dig neutral. Håller alla tummar!

    Hur går det för alla ruvare? Några symptom eller känningar? Jag har inte känt något de senaste 2-3 dagarna men idag har jag känt lite stickningar och nu under kvällen molande, som svag mensvärk? Om det inte varit FET hade jag förväntat mig mens på ons 8/12. Brukar känna av en del mensvärk ungefär så här många dagar före bm så vågar inte hoppas något? Tror ni jag kan ta ett testa tidigt på tis 7/12 eller är det bara onödigt?


    Här är det RD4 på blasto och känner nada. Har lite små drag och hugg i livmoderregionen, men tror snarare det är för jag haft hostan från helvetet senaste dagarna och jag överanstränger vissa muskler, tycker mig känna igen känslan. 
    Du kan ju ta test var dag fram till testdag om så önskas egentligen, det bör ju kunna ge lite utslag nu {#emotions_dlg.flower}

  • Dibella
    Inalina skrev 2021-12-06 08:36:04 följande:
    så spännande att du redan är på RD 4! hoppas hostan och förkylningen gett med sig lite nu, skönt om du slipper vara sjuk i jul i alla fall ;) (man måste ju leta efter ljusglimtarna liksom...)

    när har du bim?
    Ja tiden går fort! Försöker att förhandla med två sidor av mig själv just nu. Sidan som vill gå till apoteket och köpa 511 tester för att testa varje dag, och den lite mer logiska sidan som kommer vilja testa lördag morgon för att mensen är beräknad till på söndag :) Får se vilken sida som vinner Drömmer
  • Dibella

    Hej,

    3 dagar till mens och jag kunde inte hålla mig utan köpte ett testa tidigt test! Den bör ju kunna plocka upp ganska tydligt redan nu, men det är kritvitt. Kommer testa igen när mensen kommer, men har redan sörjt och gått vidare mentalt. Så trött, så uppgiven

  • Dibella
    Inalina skrev 2021-12-08 08:59:09 följande:
    hej! är det RD 5 eller 6 idag..? usch så ledsen jag blir att höra om kritvita tester, nästan så man önskar man får ett spökstreck så man kan hålla hoppet uppe lite längre ändå.Obestämd din blastis som hade varit så fin varför hänger den sig inte kvar?? Gråter verkligen ledsen för din skull om det är slutresultatet vill säga, förstår att du tar ett test till på bim i alla fall. stor kramHjärta

    RD6 idag, så ändå inte supertidigt för att testa. Har haft så konstiga hugg i nedre delen av magen så trodde verkligen det var något. Nu är jag mer nojjad över att något är fel, satt sig fel eller är något galet. Hoppas det går över..


    Jo, sambon börjar bli uppgiven han med, han som innan verkat näst intill opåverkad är oerhört frustrerad, mest på sjukvården då han tycker att man borde kunna göra något mer... inte bara säga att allt ser bra ut och sen blir det inget.


    Hoppas du mår bra och får se fortsatt fin utveckling på nästa UL Hjärta

  • Dibella
    Inalina skrev 2021-12-08 14:22:05 följande:
    ok nej då tycker man ju att man ska se en skugga i alla fall. tycker också det låter konstigt med känslan i livmodern, så kände jag den gången det tog sig med dottern men har inte känt så sen dess.

    förstår att din sambo blir less, min man hade reagerat likadant, och har väl inte 100% tilltro till varken sjukvård eller andra auktoriteter kan man säga.. 

    du får väl se vad din klinik kan ge för tips till nästa gång, även om mycket verkar ligga i slumpen också tyvärr. Det är ju sällan folk får svar svart på vitt vad de ska göra för att det ska funka om du ändå har fina embryon som blir blastisar.
    Ni har ändå 1 i frysen från denna gången och 1 från förra gången nu? ni får inte ge upp hoppetHjärta

    Jo, det ska ju mäta från 10, så borde finnas något streck. Jo, tror också kliniken kommer resonera att det handlar om att bara mängdköra, mata på med sista FET och sedan nästa IVF. Men känns som att det är något som är ivägen. var 30 när vi började detta och är 32 nu, så man blir inte yngre direkt heller.


    Men vi får komma igen i januari helt enkelt och hoppas att det ger något Hjärta svårt att hålla tågan uppe bara, speciellt med paus emellan, hade gärna kört på nästa ÄL.


    Frida123123 skrev 2021-12-08 17:39:20 följande:
    Nä, tråkigt. Men testa ändå i helgen så att du vet helt säkert. När jag har testat en dag innan och ändå varit gravid har det inte varit jättestarkt, därför kör jag numera med de digitala. Hade ni kvar embryo i frysen?
    Kommer testa på lördag/söndag igen när mensen kommer igång bara för att vara säker, klart mirakel kan ske, men håller inte andan. Vi har ett embryo kvar hos RMC som förhoppningsvis kan bli återfört i januari. Sen blir det på IVF 4 om det inte funkar. Håller tummarna för plus här nu för dig om några dagar, mens borde ju kommit redan annars? {#emotions_dlg.flower}
    Always choklad skrev 2021-12-08 18:38:41 följande:
    Hej hoppas det vänder. Testa på nytt testdag, som nån annan sa kör ett digitalt. Har visat best för mig i alla fall. Håller tummarna!
    Tack Hjärta Får kika igen i helgen när det är testdags, men hoppas inte för mkt. Hoppas det ser bra ut på ditt VUL på tisdag!


  • Dibella
    Steeph skrev 2021-12-08 19:15:48 följande:

    Ni som har använt Lutinus efter en fet, hade ni molvärk efter återföringen?

    Är 200% på att jag inte är gravid, men har haft ganska mycket molvärk sedan ruvardag 2. Är på ruvardag 4 idag. Blir galen av att det spänner och molar hela tiden och så vet jag att det kommer bli minus.


    Molvärk efter återföring är definitivt ett riktigt gott tecken skulle jag säga. Håller tummarna för dig Hjärta
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021