Inlägg från: Anonym (Villmenfårinte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (felix) skrev 2019-03-07 17:50:38 följande:

    Kanske skulle TS läsa detta inlägg från SammaBåt som ett avskräckande exempel. TS verkar ju grundläggande älska och respektera sin make, och hon har inte varit fysisk otrogen. Så första delen av inlägget passar inte så bra på TS.

    Men andra delen skulle nästan kunna vara författat av TS själv.  

     


    Ja, del två stämmer ganska bra. Med skillnad att för mig är det personen jag tycker om, inte situationen i sig. Men resten av del två stämmer.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-03-07 20:02:15 följande:

    Ser i frökenfia tråden att ni uppenbart fortsätter med era timslånga hänga med varann möten. Andå tycker du inte det är så mycket att det gör något.

    Ar det inte snart dags att gå in till din chef och be om ett nytt ansvarsområde? Säg att du är trött på det gamla och vill ha nya utmaningar. Sånt gillar chefer och du blir säkert mera produktiv.

    Kanske på ett års dagen av starten på er affär, som väl är nån gång i mars. Eller vill du hellre vänta ett år till?


    Vi satt kvar och pratade idag, ja. Jag jobbade sent igår och har inte dåligt samvete jobbmässigt för den timmen.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-03-07 20:13:51 följande:

    Nu var det inte din jobbmässiga produktivitet som var det centrala .

    Min fråga var mer om du har någon gräns för hur lång tid du kan hålla på med din känslomässiga affär som du gör? Innan du gör något drastiskt, som feks att gå in till din chef.


    Vi ses inte och hörs inte lika intensivt som i höstas. Nu har vi fr.om. den här veckan och typ tre veckor framåt en lite intensivare period med det vi jobbar med gemensamt, dvs lite fler möten, sen kommer det lugna sig under resten av våren som det ser ut. Att vi satt kvar idag har jag inte dåligt samvete för. Jag vet vart jag har mig själv nu. Och om nån plågas av det är det i såna fall jag själv och ingen annan. Men vi kan inte hänga som vi gjorde i höstas, det vet jag.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (FYI) skrev 2019-03-08 00:01:38 följande:

    Och så här fortsätter det, sida upp och sida ner..Spel, Spel, Spel.

    Visst har ts börjat tänka lite annorlunda än i höstas (åtminstånde vad hon skriver här). Men till syvende och sist känns det inte som hon förändrat sig speciellt mycket i förhållandet till kollegan.

    Fortfarande förälskad,

    Fortsätter sina "icke jobbmöten".

    Inget sökande efter hjälp, och argument verkar inte bita.

    Däremot vill hon gärna höra historier av andra som är/har varit i samma sits, och hur det gått för dom...

    Säkert intressant men inte rätt väg om man vill fortsätta med sin man och gå tillbaka till det som var innan kollegan.

    Nu kommer tre veckor med intensivt jobb och möten med honom. Kanske med AW,

    Konferens,

    Ensamma kundmöten,

    Kvällsjobb,

    En avslutande fest när projektet är avslutat..

    Får se hur det går. Men som vanligt håller hon sådana saker för sig själv, och släpper hon det, släpper hon det efter det hänt, eller i någon systertråd.

    Funderar lite på om denna tråden i sig, är lika viktig i jakten på bekräftelse som kollegan.

    Från start har hon genomgående ignorerat alla råd som getts i tråden och kört sitt eget race, även om det p.g.a omständigheter blivit (igen som hon säger) mindre möten med honom efter jul, eller efter Baliresan.

    Förlåt ts. Jag hoppas jag har fel i allt detta, men det är så här jag uppfattar det.


    Inget sökande efter hjälp just nu = nej, för att jag känner att jag är i balans. Jag är inte så förvirrad eller uppslukad som i höstas.

    Att vilja höra om andra i samma sits är väl inte så konstigt? Oavsett om det gått bra eller åt helvete.

    Nej. Vi kommer inte gå på någon AW ihop. Ingen konferens, inget kvällsjobb ihop, ingen avslutande fest.

    Anledning till att jag inte berättar ALLT här och heller inte alltid allt i kronologisk ordning och inte allt i min egen tråd vet du redan. För att det är helt öppet på nätet.

    Jag har Inte ignorerat råd jag fått här. Jag har inte följt alla, men jag har lyssnat. Hade jag inte lyssnat hade jag inte minskat möten och kontakt med honom, eller bästämt mig för att det inte är värt det.

    Om du tror atr den här tråden är lika viktig som kollegan, då känner du mig jävligt dåligt efter 1300 inlägg. Jag fattar inte vad mängden inlägg i en tråd har med nåt att göra? Vem bryr sig om det? Varför? Du har dessutom skrivit minst lika mkt här som jag själv. Jag svarar / bemöter det jag får skrivet till mig, men mer än halva tråden har nu gått ut på att bli dömd snarare än få tips eller råd (du är bra på att döma) och jag tror snarare att det är du som får ut något av det, att få känna dig bättre än någon annan.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Orolig man) skrev 2019-03-08 08:20:35 följande:

    Din plan verkar ju vara att, till varje pris, ha kvar din kollega som vän.

    Kan kanske funka om du lyckas trappa ner ännu mer, eller åtminstone håller det på den nivån du har idag.

    Vad händer om förutsättningarna förändras?

    Säg att, om ett år från nu, kollegans äktenskap plötsligt inte längre är så bra och han börjar se sig om efter nåt nytt.

    Han har ju halva inne hos dig så du lär ju vara första valet, vad gör du då?


    Nej, inte till varje pris. Men ja, jag vill att vi ska kunna umgås som vänner (vilket vi gör). Mitt sätt är att trappa ner, det har jag också. Om kollegan skulle skilja sig är en väldigt teoretisk fråga, men nej - eftersom jag inte vill lämna min man eller familj så gör jag inget då heller. Jag har aldrig varit ute efter ett nytt liv med kollegan, även om jag tycker mycket om honom. Skulle min kollega dock säga rakt ut att han vill något eller göra något så skulle förutsättningarna för oss att umgås säkert ändras och vi skulle inte kunna umgås då skulle jag tro.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Orolig man) skrev 2019-03-08 11:54:55 följande:

    I denna lågintensiva emotionella affär du, trots allt, fortfarande har med din kollega, känner du aldrig någonsin dåligt samvete, eller skuld, gentemot din man? 


    Jag fick dåligt samvete när vi sågs en gång utanför kontoret på en lunch. Efter det landade jag ju också i min gräns. Men annars? Nej. Min man och jag har det bra, vi gör roliga saker ihop och har haft mer och bättre sex detta år än innan. Han har inte fått ett nej en enda gång på över ett år, jag vill mer än han. Så om det på något sätt spillt över hemma så är det positiv energi och inte annat. Så jag har inte dåligt samvete för det. Jag önskar dock att jag aldrig hade börjat känna något alls för kollegan. Det hade varit så mycket bättre.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-03-08 07:03:30 följande:

    Om du nu inte vill göra något så drastiskt som att gå in till din chef, så finns det ju andra mindre drastiska saker du kan göra.

    Lägg ned er gemensamma DreamTeam spellista.

    Sluta kommunikera på insta, och sluta kommunikera kvällar och helger.

    Sluta med hängmöten.

    Resten av flirten på kontoret kan ni så fortsätta med. 


    Tycker att det är bra och vettiga råd. Och som svar:

    - vi har inte skickat låtar på länge nu, så den kan kallas nedlagd.

    - Insta har minskat. Men inte helt av. Men typ en gång veckan ist för var och varannan dag.

    - Hängmöten; minskat väldigt mkt. Men jag är inte i mål att aldrig ta en kaffe ihop igen. Vi har kul när vi ses, och jag behöver det på det jobbet.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (man) skrev 2019-03-08 17:43:11 följande:

    Tror du din man också skulle se lika positivt på att dina känslor för kollegan spiller över på ert sexliv?

    Hade du själv uppskattat om din man blev mer sugen för att han var kåt på en kollega?


    Jag begär verkligen inte att min man måste ha blivit kåt på just MIG varje gång han vill ha sex. Han kan ha kollat på porr, tänkt på nåt eller någon eller bara känt sig allmänt kåt. Precis som jag. Jag förhör honom inte och bryr mig inte om orsak, nej.

    Gud, har ni det så?
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-03-08 18:22:27 följande:

    Bra beträffande listan men rent psykologisk är det bättre att nedlägga den med en aktiv handling, och inte bara trappa ned. Samma med insta. Varken lista eller insta är normalt när man bara vill vara vän med kollega som du säger att du vill. Så om du själv dödar listan/insta helt med en aktiv handling, så dödar du också dom känslor som vill bevara honom som mer än en vän.

    Beträffande flirten iövrigt tycker jag att du skall vara uppmärksam på om er beteende bryter mot sociala normer. 

    Ignorerar han andra i lokalen när han går in för att hänga med dig? Asgarvar ni mycket och länge åt interna jokes i ett kontorlandskap? Avskärmar ni er från andra när ni fikar? Kan andra höra att ni pratar mycket men inte om era respektive familjer? Och att ni har tvivelaktiga kontakter också i privatlivet?

    Det är en annan problematik som inte har så mycket med dina känslor att göra men som ändå kan få konsekvenser. Det finnes en tolerans jäntemot flirt på en arbetsplats, men inte om den bryter mot sociala normer och inte om folk börjar misstänka att det handlar om mera än bara flirt.


    Första delen: Jag fattar det. Men jag vill inte. Jag är inte där att jag varken vill eller känner att jag måste bryta helt.

    Kopierar dina frågor och försöker svara nedan:

    - Ignorerar han andra i lokalen när han går in för att hänga med dig? Ja. Just det är väldigt uppenbart, det förstår jag.

    - Asgarvar ni mycket och länge åt interna jokes i ett kontorlandskap? Ja. Också uppenbart.

    - Avskärmar ni er från andra när ni fikar? Ja. Men oftast har det varit då i ett konferensrum så det sett ut som ett möte. Ibland i köket, då inte avskärmat men bara vi.

    Kan andra höra att ni pratar mycket men inte om era respektive familjer? Nej. Vi pratar mycket om våra familjer.

    Och att ni har tvivelaktiga kontakter också i privatlivet? Nej.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-03-08 19:00:53 följande:

    Det har ju framkommit en del i tråden denna vecka också och några framsteg i "nedkylningen" verkar det inte blivit snarare lite återfall som det verkar?Spännande att se hur avkyld du är om tre veckor av intensiva möten. 

    Trevlig helg!


    Det enda är att vi satt kvar en timme efter ett möte och pratade?
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift