Inlägg från: Anonym (Villmenfårinte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (felix) skrev 2019-03-11 21:05:13 följande:

    Håller helt med föregående talare omkring vad som inte är OK på 17 punkts listan. 

    Tycker också att kommunikation med insta inte alls är OK, med tanke på TS situation och att det är den kanal som är den som är bäst lämpad till dold kommunikation. Det är en signal i sig självt. Definitivt inte OK.

    Kommunikation tex fredag/lördag kväll är heller inte OK, eftersom det signalerar en intimitet att kommunikera på känsliga tidspunkter när TS och kollegan borde vara fokuserade på sine respektive. Om det skämtsamma innehållet kan visas för maken eller inte spelar ingen roll. Det är inte humor som är det egentliga budskapet.

    Så det som inte är OK måste helt enkelt bort. Insta/spellista/hänga i konferens rum/sexskämt etc.


    Jag vet. Iaf så länge det finns en flirt nånstans där i grunden. Jag vet det. Som vänner tycker jag dock att de grejerna är ok (inte sexskämt kanske).
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Känner samma) skrev 2019-03-11 20:34:44 följande:

    Alltså jag håller inte med alla moralpredikare här! Man är bara människa och det är mänskligt att bli förtjust i andra. Under ett människoliv måste det liksom hända ett par gånger. Sen kan man ju ha olika syn på var gränsen går. Jag håller med ts att om man inte har tänkt att agera på det så är det nog bättre att behålla det för sig själv. Men man får ju tycka olika.


    Ibland känner jag så också. Jag är bara människa.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Lione81 skrev 2019-03-11 23:18:49 följande:

    Undrar inte din man något när du sitter med mobilen så mycket och skriver här på FL, vad du gör?


    Jag svarar oftast här när han gör något annat. Så nej.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (man) skrev 2019-03-12 10:12:03 följande:

    1) Vet han om vad du och kollegan har för relation egentligen?

    2) Sitter du och tjattar med kollegan i smyg?

    3) Sitter du och skriver här på FL i smyg så han inte ska se det du skriver?

    Om det stämmer, hur kan du då hävda att du inte smusslar och undanhåller?


    1) han vet inte vad jag KÄNNER. Men han vet om kollegan, och att vi ungås mkt etc.

    2) Nej.

    3) Ja. Det är ju min ventil.
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Vi hade ett möte idag. Satt kvar och pratade när vi var klara. Vi pratade bl.a. om vänner och folk i omgivningen som skiljer sig, båda konstaterade att ingen av oss är där, att många tror att ett nytt liv med någon inte skulle bli samma vardag vilket vi var överens om att det visst blir. Om folk som är otrogna med typ grannen. Att det inte är värt det. Vi pratade inte om oss, men det kändes det som att det var precis det vi gjorde och att vi mentalt tog i hand på att vi båda är nöjda med livet som det är. Vi sa mycket utan att säga nåt, och min känsla är iaf väldigt bra, och jag känner mig både glad och lättad. Vi är vänner, och inget annat är värt det, för nån av oss, och idag nånstans sas det högt utan att sägas.

  • Anonym (Villmenfårinte)

    För min del kändes det iaf oerhört skönt att ha haft det samtalet. Även om det var inlindat som allt annat så kändes det oerhört klart för mig vad vi ville reda ut. Jag känner som sagt som att vi båda redde ut att vi är och ska vara vänner och inget mer, och att inget ska hända. Det tog udden på en spänning, eftersom vi aldrig pratat om det. Det känns inte tungt eller ledsamt, utan bara skönt. För mig känslomässigt gör det jättestor skillnad.

  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Skeptisk) skrev 2019-03-12 14:50:43 följande:

    TS, ignorerar du mina frågor med flit eller vet du ej vad du skall svara? Väldigt bra tajming i att bli "konfronterad" till att komma med alibi om att ni endast är "vänner". Smart.


    Ingen på mitt jobb känner eller har nånsin träffat min man så jag är inte orolig att du skulle veta vem jag är. Och tror du ändå att du gör det, så varmt välkommen att prata med mig istället för att skriva här, som du själv säger åt mig att jag ska göra. Jag väntar vid skrivbordet, välkommen fram! :)
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (FYI) skrev 2019-03-12 15:38:34 följande:

    Det jag tycker är fantastiskt är att ingen, vad vi vet i alla fall, reagerar på dessa möten timvis i konferensrummen. Någon chef borde ju reagerat. 

    Dels går det rykten, och dels kan ju alla se med egna ögon hur mycket ni träffas.

    Är det ingen som har koll på vad ni får ut av dessa möten.

     

    Ok, möten där kunden är närvarande hade jag som chef sett som produktivt, men dessa möten mellan två anställda i uppbokade mötesrum hade jag i absolut ifrågasatt efter så lång tid. Det finns ju inget protokoll eller något som styrker att det är jobbrelaterat.


    Vi har extremt mkt möten på vårt jobb så det är inget konstigt. Många (de flesta) kollegor emellan. Mina kollegor och jag sitter väldigt utspritt och vi har ingen koll på varandras kalendrar på det viset, så nej. De vet inte om alla möten. Det är ett väldigt stort kontorslandskap med flera olika bolag och mötesrum. Sen att folk ser att vi har en kemi och trivs ihop, jo, det vet jag.

    Men som sagt. Just idag går jag med lätta steg härifrån. Jag behövde nånstans få säga det jag sa, och kanske han också. För min del känns det iaf väldigt mkt lättare.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (man) skrev 2019-03-12 16:13:47 följande:

    Eller så är det kanske du som inte riktigt ser det på samma sätt som era kollegor ser det? Det är ju inte så att folk kommer komma fram till er och påpeka att de förstår att ni är kåta på varandra. Men det betyder inte att de inte fattat det för länge sen men håller det för sig själva. Det ska ju oftast mycket till innan man blir uppmärksammad på en sån sak.  

    Om folk ser att ni har "kemi" ihop, tror du inte de kan lägga ihop två och två och fatta varför ni bara råkar ha möten ensamma med varandra?

    Dessutom, har inte du sagt att du skulle sluta ha ensammöten med honom?


    Men hur ska jag veta vad alla går runt och tänker? Även om de fattat det, då är det ju så.

    Vi har bara ensammöten för det är bara vi som jobbar med det vi gör tillsammans, dvs inget konstigt alls. Just nu (som jag sagt innan) är det mycket jobbgrejer så nu är det inga hängmöten utan jobb. Sen satt vi kvar förra veckan och även idag. Men som sagt - idag känner jag mig 100 kg lättare. Vi har ju aldrig pratat klarspråk, så det vore väl nästan konstigt om vi gjort det nu. Men för mig var det ett mentalt handslag som JAG behövde känslomässigt.

    Dra inte ner mig just idag :)
    Anonym (FYI) skrev 2019-03-12 16:27:26 följande:

    Precis, men ts vill inte sluta.

    Skulle vara kul att veta vad det är för ett företag ts är anställd hos. Om saker och ting varit annorlunda för mig, skulle jag utan tvekan sökt jobb där. Det är ju för fan bara en deltidstjänst med full betalning!!


    Sök du! Nu jobbar jag mer än heltid och jobbar in ev fikor genom att inte ta lunch etc så jag kan meddela att arbetgivaren får alla timmar de betalar för. Och jag är väldigt bra på mitt jobb.

    Jag vet att du hatar mig. Men snälla, inte just idag.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-03-12 17:19:48 följande:

    Hoppas du inte kommer ur askan i elden.

    Ni har bekräftat för varann att ni varit attraherade av varann och reelt övervägt att vara otrogna. Ni har bekräftat för varann att ni sett varandra som det grönnare gräset på andra sidan. Nu har ni också bekräftat för varann att ni inte vill riskera något eftersom ni trots allt har det bra med era respektive och att gräset nog inte är grönnare i längden.

    Jag tycker det låter som en ömsesidig kärleksförklaring och att du som förälskad kvinna är glad för att han speglar dina känslor. Du har ju redan tidigare, sen den gränsöverskridande dejten i jul, sagt att du landat i att du inte vill vara fysisk otrogen. Så vad är egentligen nytt nu?

    Ar det på något sätt ett slags fin avslut på er känslomässiga affär, eller är du bara glad och lättad för att du nu kan fortsätta den som förr, bara utan dåligt samvete eftersom ni nu, genom er ordlösa kommunikation, är överens om att ni "ju bara är vänner"?


    För mig är det ett svar på vad vi båda egentligen vill när det kommer till kritan - ingenting. Jag ser det INTE som att jag fått en kärleksförklaring. Det nya för mig är bekräftelsen från båda (som jag upplevde det) att vi står på samma plan och tydliggjort att ingen vill/kommer göra något.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift