Inlägg från: Anonym (Villmenfårinte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Tecum skrev 2019-03-22 18:35:11 följande:

    Som du skriver var hon på gränsen till fysisk otrohet i höstas, om bara mannen viftat med lillfingret hade hon fallit. Men hon har ventilerat frågan, tagit råd (så där har du fel) insett vad hon riskerar, gradvis trappat ner kontakterna, avstått de mest "farliga" mötena och blivit mer på det klara över vad han känner och vill/inte vill. Och därefter landat i att det inte blir mer än så här utan snarare åt det svalare hållet.

    Min tro är att det varit sämre om hon brutit tvärt och totalt. Då hade hon känt att hon förlorat något som kunnat bli fantastiskt, det förbjudna är alltid mer lockande, och ältat om vad han egentligen ville och vad hon skulle gjort istället. Nu har hon haft chansen, övervägt, trappat ner och avstått. Precis så gör förnuftiga personer!


    Tack.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Samma sits) skrev 2019-03-26 21:40:06 följande:

    Tror du att ni kommer kunna vara vänner ts?


    Jag tror det. Men jag vet inte hur det skulle bli om nån av oss bytte jobb, om vi helt skulle bryta då eller hålla kontakt på nåt vis.

    I helgen skickade han grejer på insta. Jag svarade faktiskt inte. Det har jag i stort sett alltid gjort annars.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Samma sits) skrev 2019-03-26 21:53:43 följande:

    Är det ett beslut du har tagit för att försöka bryta med honom? Dvs att inte svara


    Ja, eller inte bryta. Men skapa än mer distans. Vi tog dock en fika idag, jag känner inget behov av att bryta helt - vi är ju bra vänner - men jag suddar bort en del av den kanske tveksamma kontakten. Inte att vi skriver nåt särskilt, men den intensiva kontakten är väl det jag menar, att bryta det.

    Hur går det själv?
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-03-29 13:52:27 följande:

    Jag igen TS. Bra jobbat enligt ovan. Hur har veckan varit?

    Trevlig helg.


    Jag la till en låt på vår spellista i helgen. Låten heter The End ( bara instrumental så ingen text att tolka). En symbolik från min sida. Jag sa inget till honom. Han kommenterade The End låten i onsdags, jag sa att listan gjort sitt. Han tyckte jag var tråkig som ville stänga ner den. Två dagar senare kom en låt på sms. Som jag inte kommenterade.

    Bra vecka. Vi har hängt en del men på en nivå som känns bra.

    Trevlig helg till dig också!
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-03-29 18:23:47 följande:

    Men så lägger du väl också ner listan? Annars sabbar du ju helt din egen symbolik med ännu en pseudohandling.

    Verkar tyvärr vara business as usual i den känslomässiga delen av affären.


    Jag kan inte vara tydligare än The End.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-03-29 18:56:02 följande:

    Det är inte alls tydligt så länge själva listan är kvar. Det är bara ett pseudoslut, som ingår i den dramaturgi som otrogna älskar. Ett sista möte som är sista mötet innan nästa sista möte och nästa igen. Dessa pseudohandingar döljer bara tomgången i affären.

    Så valet är enkelt , lägg ner listan och du är på rätt väg. Ha den kvar och "The End" betyder absolut ingenting.


    För mig är det tydligt iaf. Vi har haft en spänning mellan oss, flirtat under lång tid, nått en gräns, konstaterat att ingen av oss vill göra något när det väl kommer till kritan, och fortsatt vara vänner.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-03-30 22:09:12 följande:

    Jag är lite bekymrad över det du kallar "fortsatt vara vänner". Det verkar vara ditt nya alibi för att fortsätta den känslomässiga delen av din affär. Tidigare var alibit att "ingen har ju sagt något", nu när ni har sagt något så är det "fortsatt vara vänner".

    Om man som ni har erkännt att ni haft ett dolt förhållande baserat på ömsesidig attraktion som gått så långt att ni reelt övervägt att vara otrogna med varann, så är ni per definition ett förhållande . Ni säger att ni kommit fram till att ingen av er vill göra något när det kommer till kritan. Kanske det, men ni vet det ju inte eftersom detta beslut inte har testats i skarpt läge. Och ni har ju signalerat att beslutet också är mera vara baserat på risk/konsekvens analys, än på känslor av respekt för era respektive partnere.

    Så "fortsatt vara vänner" är en omöjlighet i er situation. Man kan inte gå tillbaka till vänskap när man sagt dom saker som ni har sagt till varann.

    Du kan ju överväga också varför att behålla listan är så viktigt för dig. Du säger den är död, utspelad och har gjort sitt, men du vill absolut inte nedlägga den, något som enligt min mening borde stå överst på din TODO lista. Varför det?


    Vara vänner = för att vi är vänner. Det är inget nytt alibi. Det jag gjort / gör att styra så att vi umgås som just det - kollegor / vänner och inte så intensivt som innan.

    Vi har inte erkänt att vi har någon typ av förhållande. Vi har som du vet fortfarande inte pratat om nånting rakt ut. Men MIN tolkning av ett samtal för ett par veckor sen där vi kom in på otrohet etc var att vi nog pratade om oss, och att båda konstaterade att det inte är värt det. Sen om han tolkade det helt annorlunda, det vet ju inte jag. Men för mig kändes det samtalet så, och skönt att ändå ha. Men att säga att vi inte kan gå tillbaka till vänskap efter det vi sagt till varandra, jo. Vi har inte sagt nåt. Sen talar handlingar högt också, men där har ju jag dragit i bromsen.

    Vi kommer aldrig att befinna oss i skarpt läge. Jag kommer inte sätta mig i den sitsen med honom så det löser sig av sig självt. Du säger att beslutet är baserat på konsekvens - ja för mig är den konsekvensen just för att jag vill leva med min man och inte såra eller svika honom på det sättet. Det gäller en kollega som jag är otroligt attraherad av, men inte vill leva resten av livet med, dvs inte värt det. Jag har landat i det.

    Behålla listan, ja, för mig räckte det att vara tydlig med The End, för mig mentalt.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Avdramatisera) skrev 2019-03-31 13:00:20 följande:

    Ts, funderade lite på det här... Spellistan har ju varit en stor del av din och kollegans känslomässiga kommunikation.

    Enligt det du skriver här är du färdig med den...

    Kollegan vill dock hålla en del dörrar öppna verkar det som eftersom han tydligt markerade att du var tråkig som ville stänga ner den.

    Har du backat på att stänga listan och i så fall varför?

    Vill du ha dörrar öppna fortfarande eller vill du inte framstå som "tråkig" i hans ögon?

    Vad skull det i så fall göra om du verkar lite tråkig?

    Vill du behålla ett visst intresse från hans sida?

    Bara lite att reflektera över....


    Stor del vet jag inte direkt. Vi har knappt skickat nåt på denna sida årsskiftet och inte varje vecka innan heller. Den har varit en del, men inte så stor. Han tycker ju redan att jag är tråkig som sa att vi skulle lägga ner den så nej, jag är inte rädd för det, då skulle jag väl inte gjort som jag gjorde?
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-03-31 18:39:36 följande:

    Efter nästan 1500 inlägg kommer det ju faktiskt ett svar på första frågan i TS. Det gick ju bra för Maria som absolut inte ångrar sin passionerade affär som ju också fick positiv inverkan på hennes äktenskap. What's not to like?

    Tror att det fortfarande finns en liten Maria kvar i TS trots alla försäkringar om det motsatta. Det är denna del av TS hjärna som håller liv i den känslomässiga delen av otrohetsaffären och som vägrar att göra något aktivt för att avsluta den. 

    Kommer det sluta lika illa för TS, eller lika bra enligt Maria?


    Ja, tänk, det fanns en där ute.

    Ja du Felix, vi får väl se.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Maria) skrev 2019-03-31 18:11:58 följande:

    Vill tillägga att jag och min kollega bestämde att vi absolut inte fick bli kära i varandra, bara känna passion. Det blev tillslut omöjligt, men vi höll ändå en bra distans till frågor som rörde "hur" det skulle kunna vara om vi skulle skilja oss,  bilda familj etc. Jag tror utan att vara expert i ämnet att när två människor kommer varandra nära i form av bra sex, återkommande så bildas det mer än köttsliga lustar. Känslorna finns där med ökad närhet.  Men som jag skrev i förra kommentaren, jag skulle aldrig velat vara utan den här erfarenheten. Kicken och längtan till det förbjudna gjorde mig levande igen. Den har gett så mycket mer även i min relation till min man hur konstigt det än kan låta. 


    Ja, ju närmre man kommer någon man tycker om desto mer känslor utvecklas ju oftast - även om man säger att man inte ska det. För egen del har jag ju inte gått över gränsen och beslutat att jag inte kommer göra det heller. Jag skulle helt enkelt inte klara av det samvetesmässigt, och jag vill ju leva mitt liv med min man. Och säkert skulle massa känslor utvecklas och göra allt ännu värre än det redan skulle vara för alla inblandade.

    Hur började er flirt? Hur/vem tog steget vidare?

    Fick inte du dåligt samvete? Har du varit otrogen tidigare eller igen efter det?

    (Alla olyckskorpar, ni behöver inte kraxa bara för att jag vill höra en persons historia. Jag står fortf kvar vid mitt beslut. Men jag är nyfiken.)
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift