Inlägg från: Anonym (Villmenfårinte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (felix) skrev 2019-02-27 15:51:48 följande:

    Jag hoppas verkligen att du ljuger och konsekvent missinformerar omkring oviktiga detaljer och att er semester tex inte var på Bali  utan någon annanstans.

    Men när det gäller det centrala detaljer omkring era handlingar med varann,  förstår jag inte varför du alls vill skriva en tråd som denna om du inte vill ge hela bilden. 


    Jag förstår varför ni vill ha alla detaljer. Men jag vill helt enkelt inte skriva allt öppet på nätet. Jag berättar ändå väkdigt mkt.

    (Ja. Saker som är oviktiga kan vara fingerade.)
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (FYI) skrev 2019-02-27 16:18:54 följande:

    Sign(man),kanske även jag har "tjatat" med dig om att det är meningslöst att prata med din man om ert förhållande, som du påstod skedde i Bali, om attraktionen/förälskelsen till din kollega inte nämns, och att din man därför inte har en aning om det verkliga problemet, eller hur?

    På samma sätt ser jag ditt sätt att hantera alla här som försöker hjälpa dig att komma över kollegan. Man får inte hela bilden klar för sig, och får inte se storleken av problemet. Det kommer hela tiden nya saker utportionerade i lagom doser.

    Jag förstår att det känns kymigt att lämna ut sig på ett öppet forum, och du berättar naturligtvis så mycket du vill, men då är det heller inte lätt att förstå, och ge relevanta råd.

    Kan inte låta bli att vara nyfiken på vad som skall komma fram härnäst...


    Vi har inget problem hemma dock.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-02-27 17:28:48 följande:

    Förstår heller inte att TS inte ser kollegornas observationer omkring den uppenbart goda kemin mellem henne och kollegan som ett kollossalt problem. Det andra har sagt till henne är ju bara toppen av isberget av vad dom säger till varandra och tänker när hon inte är närvarande.

    Någon annan rättskaffens kollega, som kanske själv har blivit utsatt för otrohet, kan ju få hela TS familjeliv att explodera när som helst men ett anonymt tips. Att det inte har varit något fysiskt betyder ju absolut inte något som helst. Bomben kan ju detonera ändå.


    Jag är inte orolig för för det. Och händer det får jag hantera det då.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-02-27 18:41:19 följande:

    Famous last words från mången en otrogen??

    Ibland tycker jag att det verkar som om du arbetar dig fram baklänges mot fysisk otrohet.

    Du skaffar dig alla nackdelarna vid otrohet en efter en: skuldkänslan, dubbellivet, ambivalensen, riskerna, sorgsenheten, resignationen, men får inte njuta av den förbjudna frukten.

    Till slut tänker du kanske, va, fan jag kan ju lika gärna göra det, när jag ändå får betala priset?


    Allt ovan är det NI skriver. Inte jag. Snacka om att vrida och vända på ord.

    Jag orkar inte ens...
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Orolig man) skrev 2019-02-27 19:45:30 följande:

    Beundrar faktiskt ditt tålamod att besvara de flesta inläggen.

    Hoppas att det fortfarande nånstans hjälper dig.

    En hel del män, inklusive jag själv har ju gått rätt hårt åt din kollega, (till viss del pga. av att "på sig själv känner man andra", dvs som man vet man nog vad han är ute efter).

    En fråga i samband med detta.

    Du kommenterar som sagt tålmodigt de flesta inläggen, men du undviker kategoriskt att varken försvara hans beteende / dementera påståendena / hålla med om dem. Varför? 


    Ja, jag undrar själv varför jag ens försöker få någon annan / er att förstå. Jag har aldrig varit och är inte ute efter ett förhållande. Många blir säkert förblindade i min sits och drömmer om en framtid ihop. Inte jag. Jag var bara ute efter en sak, och han med (om han nu var / är det) så vi är isåfall lika stora skurkar i det och jag är inte lurad eller förd bakom ljuset / ovetande.

    Jag förstår dock inte vad du menar att jag undviker att svara på? Förklara gärna.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Orolig man) skrev 2019-02-28 07:46:26 följande:

    Det finns ju tre personer i denna historia.


    Du själv, och där har du ju återkommande delat med dig om dina tanker, försvarat dig, ångrat dig, och fått en hel del goda råd.

    Din man, som du säger dig älska, men de få kommentarer du har om honom i tråden är i princip att du säger att han mår bäst av att inget veta. (Detta beslut har ju många redan kommenterat så ingen mening att tjata om det)

    Din kollega, som det enda vi vet om honom är att du var/(är) kåt på honom, han gör dig glad och du vill så långt som möjligt behålla honom som en vän.

    Jag, och en del andra ser honom nog på ett litet mindre rosa-skimrande sätt.
    Speciellt efter din "17 punkt-lista" (P.S. Det beteendet- jösses, om du inte hade varit så sugen själv så hade det ju varit stalker varning!)
    Mångas känsla som också kommenterats har nog varit att han är en listig kvinnoförförare med en dold agenda, eller för att uttrycka det rakt på sak:
    Ett riktigt svin som jagar gifta mäns kvinnor för ett sido-ligg.

    Min fråga var då att varför du i princip aldrig kommenterat dessa "påhopp" på din kollega. 


    Inga försvarstal för honom, inga försök till att rationalisera hans beteende, inget medhåll om kommentarerna, ingenting.
    Nyfiken på varför, om du nu har så starka känslor för honom.


    Jo jag har väl visst bemött vissa saker ni skriver om honom? Min bild av honom är att han ser mig som en vän / en person han trivs med. Att han ser vår flirt som nåt som förhöjer vardagen - men att han inte skulle ta det längre. Jag tror faktiskt inte det. Jag förstår att det går emot 17-punktslistan jag la upp, men det är ju bara en del av det hela. Jag tror att han precis som jag backar när det bränns. Med tanke på hur länge vi ändå haft en flirt men att det ändå inte tagits längre, och att jag upplever att även han har backat sen jag gjort det -  tyder rätt starkt på att det är på den här nivån han också vill ha det. Jag tror INTE att han skulle komma bara jag vinkade. Hade han enbart varit ute efter att ligga är han ju jävligt sen på bollen - jag tror inte heller att han är en listig kvinnoförförare - då hade han gått vidare för läääängesen. Jag tror inte att han är ute efter något seriöst, jag tror som sagt att han ser en flirt som nåt som förgyller vardagen, men att han inte skulle riskera sin familj. Men det är MIN uppfattning om honom - om du upplever att jag inte rationaliserar / försvarar honom är för att ni får ju er uppfattning om honom (baserat på vad jag skriver och inte) och det måste ni få ha.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Orolig man) skrev 2019-02-27 20:20:17 följande:

    En sak till slog mig. 
    Har undrat varför denna tråd verkar beröra/fascinera så många människor under så lång tid.

    Jag tror det  beror på att en, enligt egen utsago, lyckligt gift kvinna med ett lyckligt liv ÄNDÅ blir så förälskad att hon ligger/legat på gränsen att riskera allt detta för  ett ligg!
    Om inte ens en sån kvinna kan klara av att hålla sig till en man, hur stor är då sannolikheten att alla halvolyckliga kvinnor/män i förhållanden därute skulle klara av att vara trogna?
    Ger ett smått tragiskt perspektiv på framtiden för många förhållanden.

    Så TS, fortsätt med (och kanske öka takten i) ditt beslut att distansera dig!
    No pressure! Oskyldig


    Det här undrar jag också. Jag vet inte varför just mitt öde engagerar så många? Är det för att flera känner igen sig? Eller för som du skrev, rädslan att nån som faktiskt är nöjd med livet hemma ändå kan bli kåt på en kollega? Eller att det blivit som en såpopera man vill veta hur det slutar? Eller för att det är kul att skrika på mig och säga att jag är dum i huvudet och det är synd om min man? Jag vet inte. 
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-02-28 09:16:05 följande:

    Jag tror att han mål är att få ett ligg, men bara om det kan ske idiotsäkert och på ett sätt som inte är för sunkigt och gränsöverskridande. Ett sånt sätt kunde vara gemensam konferens med bara er två, med övernattning  Som han ju prövat att arrangera.

    Därefter vill han kanske upprepa erövringen någon gång per år eller så. Han vill inte mer än det.

    Så om du bara tackar nej till att ge honom såna gyllne möjligheter så kommer det inte att hända något fysiskt mellan er. Så är han nöjd med den känslomässiga delen, som du kallar flirt.


    Typ så som jag såg på det, om mitt samvete hade klarat det, så isånt fall hade vi varit i synk. Men nu kommer vi aldrig få veta.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (FYI) skrev 2019-02-28 09:50:31 följande:

    Och precis detta tror jag är anledningen att så många reagerat.

    Att en till synes, och enligt egen utsago lycklig kvinna/man kan satsa sin familjs välmående för ett knull, nykter och planerande.

    Helt kallt konstatera, "kommer det fram till partnern får jag deala med det då"


    Fast så har jag aldrig sagt att jag ?helt kallt konstatera att om jag var otrogen och det kom fram får jag deala med då? Nej. Nu är du orättvis och vrider mina ord. Du skrev om mina kollegor skulle ringa min man och säga att jag flirtar m en annan kollega ?DET sa jag att jag skulle hantera då, om det hände men att jag inte ser att det kommer ske.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-02-28 10:59:30 följande:

    Ingen kommer at ringa till din man och säga att du flirtar. Problemet är att du inte har kontroll över vad folk tror, antyder och skvallrar om. Antydningar blir till rykten som blir till sanningar. Som kan förmedlas anonymt till din man.

    Och problemet med bristande tillit är att man heller inte blir trodd när man säger sanningen. Din situation kan snabbt komma helt utanför din kontroll. Så ditt "det hanterar jag då i så fall" är antingen naivt eller kallt beräknande


    Men alltså. Rykten och osanningar. Det kan ju hända vem som helst? Jag har inte varit otrogen. Om min man ändå skulle nås av ett rykte att jag ligger med min kollega - vilket jag inte gör - så skulle jag få förklara det?!
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift