Inlägg från: Anonym (Villmenfårinte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-02-08 12:13:52 följande:

    Hoppas veckan varit framgångsrik.

    Trevlig helg


    Det har varit en bra vecka. Vi har dock umgåtts en hel del då vi haft mycket jobbgrejer ihop men jag känner mig i balans och det känns skönt att känna så. Och se att vi kunnat göra jobbgrejer utan att det rubbat mig. Skönt!

    Trevlig helg!
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-02-08 14:30:30 följande:

    Inget onödigt häng då? Börjar du svalna av lite?


    Vi har tagit en fika som inte varit direkt jobb, resten jobbmöten. Vi har nog varit mer med varandra (pga jobb) denna vecka än på länge, och ändå känns det ok. Och beslutet kvarstår. Dvs, ja jag landar mer och mer.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-02-16 18:04:30 följande:

    TS Har du jackat ut eller missade du min veckfråga.


    Jag är kvar! Vi har inte setts mycket denna vecka, och inte hörts mycket på varken insta eller skype heller. Två korta möten, men då rätt stressat och bara jobb. Att ha mycket på jobbet gör det lättare med distansen. Inte hörts alls i helgen. Det känns fortfarande, men stora steg framåt.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-02-17 09:26:16 följande:

    Om du vill skapa distans, varför alls kommunikera med insta och varför alls kommunikera utanför normala arbetstider? Det verkar som om du är lite halvhjärtad i dina försök att trappa ned din känslomässiga affär. 


    Vi skickar i stort sett roliga memes till varann, inget mer. Vi är ju kollegor och vänner. Men ja, självklart skulle jag kunna bryta det helt eftersom det inte är jobbrelaterat.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Pope Joan II skrev 2019-02-18 19:57:53 följande:

    Så varför gör du inte det då?


    Bra, enkel och legitim fråga. Jag har kommit dit att jag inte skickar något först. Men svarar om han skickar. Varför? För att jag fortfarande tycker om honom, även om jag inte kommer ta det vidare För att han får mig att må bra. För att jag skrattar sjukt mkt med honom. För att det bara är memes och i stort sett ingen annan konversation på insta mellan oss. För att skratt känns ofarligt. För att vi inte korsar nån gräns. För att jag hoppas tänker att vi bara kan vara vänner som det är meningen att vi ska vara.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2019-02-18 20:27:50 följande:

    Du har en tendens att skriva rätt saker i dina inlägg, men göra fel saker IRL. Du vet ju själv att din kommunikation genom just instagram inte så oskyldig, även om själva innehållet ( ännu så länge) bara är harmlösa skämt. 


    Om inte annat är den kontakten ev dum med tanke på mitt startläge och att ja, jag vet. Men - det har gått ett år. Vi kommer inte helt plötsligt börja skriva annat till varann. Jag har svårt att se att det skulle ske nu. Men, ja, jag borde bryta det med för att helt avskärma mig om jag känner att jag inte kan vara bara vän.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Tecum skrev 2019-02-18 20:50:22 följande:

    En gradvis nedtrappning behöver inte vara fel. Att styra över på oskyldiga memes gör kanske att känslorna trivialiseras på ett sätt som ett abrupt slut inte hade åstadkommit. Ungefär som när en rökare går över till nikotintuggummi. 


    Lite så. Just nu är det enbart nikotinplåster, inte ens niktiontuggummin. Inga cigg (cigg är bara efter riktigt bra sex, det är sen gammalt ;)..)

    Men där kommer vi alltså inte hamna. Men det ÄR svårt att bryta helt när vi inte GJORT något fel eller ens sagt något och vi har kul ihop och vi förmodligen får varann att må bra. Men att vi minskat kontakten är nog bra för alla, oavsett.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (man) skrev 2019-02-21 16:26:41 följande:

    Men om allt är så ofarligt och bra, varför skrev du denna tråd?


    Allt är inte ofarligt och bra. Och det var det definitivt inte när jag startade denna tråd. Men saker och ting har ju hänt sedan tråden skapades. Ovan svar som du hänvisar till är min förklaring till varför jag inte brytit med honom.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Hmm) skrev 2019-02-22 00:13:25 följande:

    Jag har följt denna tråden sen start. Jag tycker Ts gjort en jätteresa faktiskt. Jag förstår inte alla som fortfarande vill att hon sak prata med sin man hela tiden. Ts har faktiskt inte gjort något ännu,man kan tycka att hon spelat ett farligt spel och legat på gränsen. Men hon har faktiskt inte gjort något övertramp som gör att hon måste samtala ned sin man om det.

    Jag tycker du sköter det jättebra Ts,hoppas att du forrsätter att uppdatera tråden framöver.


    Tack. Det känner jag själv också, en jävla resa, och med hjälp av många av er här på vägen. Jag har definitivt spelar ett farligt spel och legat på gränsen, men jag hoppas (precis som ni) att detta landat nu. Även om vi hänger. Även om känslorna spökar så finns beslutet att - nej - som grund.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Ingen kul jul igen) skrev 2019-02-22 10:37:59 följande:

    Hur ha denna vecka varit?


    Vi har inte setts så mkt denna vecka, vi har gått om varann rätt mkt. Han kommer förbi och småpratar som han brukar. Ett möte med både jobb och snack. Nu är han bortrest på semester så nu tänker jag att vi inte hörs under tiden, jag har bestämt mig för att inte höra av mig, får se om han gör det.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift