linani skrev 2017-03-04 12:43:01 följande:
Så alla ni som tänker att "rött kött" syftar på graden av stekning - när ni läser rapporter om att rött kött ökar cancerrisken, tänker ni då att det är riskfritt att fortsätta äta mycket kött bara det är välstekt?
Yes! Helst ska den vara helt svartbränd, då är risken minimal för att utveckla cancer. Eller hur var det nu?
Skämt åsido, TS, jag är vegetarian, och jag tänker mig att de flesta borde veta innebörden av detta eller kunna googla. Jag är trots detta noga med att säga att jag äter ägg och mjölk, och INTE äter fisk, när jag ska på middag hos några jag inte ätit regelbundet hos tidigare, och även ibland när jag bokar restaurangbesök. Det är ju trots allt jag som vill att de bemödar sig att ordna specialkost, och jag som blir lidande om det blir fel, då kan jag gott kosta på mig att vara övertydlig. Har värden inte stött på det innan så är det svårt att veta vad det innebär.