• längtar74

    Vi som planerar äggdonation 2016

    NinaCamilla skrev 2016-05-15 11:29:10 följande:

    Längtan: Serum har redan tidigare ordinerat IL och prednisolon. Serum har inte tagit några blodtester utan givit mig medicineringen så att jag har immunologiska problem. Jag tog ändå tester hos Dr D även om gissade svaret innan. Nu med DR D hjälp ska vi kolla vad händer under ruvningen. Om kroppen reagerar negativt kan Dr D ordinera mer IL och eller prednisolon. Den supporten ger inte Serum även om är jätte nöjd med dem. Just nu är min kropp lugn eftersom har varit nedreglerad i 5 mån. Dr D ordinerade IL 200 ml och jag ska ta det oftare. Prednisolon ska jag öka till 20 mg istället 10 mg som Serum ger. Jag hade möjlighet att starta med neupogen men avvaktar lite. Annars Dr D tror oxå på omega-3 och D- vitaminer. Folsyra tar jag redan. Hoppas på tur den här gången. Jag har tappat några kilo med hjälp av 5:2 så att hoppas att det hjälper oxå. Tackar för pepp! Vi ger inte upp innan vi lyckas


    Håller alla tummar för att kombon Dr D och Serum visar sig vara det som behövs! Det låter ju verkligen som om du har gett dig själv bra förutsättningar. Heja, heja!
  • längtar74
    Quinna73 skrev 2016-05-17 12:52:30 följande:

    Hej 

    Fick mitt provsvar nu på HCG och de var igår 3944 ( vecka 4+2) de är väl ganska högt va? Har försökt att googla lite på vad de ska vara men tycker de är svårt. Men har mailat resultatet till kliniken nu så antar att jag skall ta ett nytt imorgon för att se hur de utvecklas. 
    Nån som har koll på de här med hcg och vilka värden de ska ligga på? Har ju satt in två embryon, kan man se på hcg:n om de är båda två som fäst?


    Hej! Det är ju riktigt högt! Så härligt!!
    Har läst att indikationen på tvillingar kommer med en annan, lite snabbare, stegring av hcg, så nästa blodprov blir spännande. Vet ju de som haft lågt värde o det varit två, och de som haft högt hcg med bara ett embryo. Har du första VUL bokat för att se hjärtaktivitet redan?
    Stort grattis!!
  • längtar74

    Bappen - hoppas allt ser bra ut på vul idag!

    Grukan - tummar hålls:) Spännande att ni snart är på g!

    Quinna73 - hur gick det på andra hcg?

  • längtar74
    TyckOmMig skrev 2016-05-19 10:01:44 följande:

    längtar74-närmar sig testdag snart ju?
    Hur mår du och vad säger magkänslan?
    Ha en fin dag.


    Japp, test på måndag...känner i princip ingenting! Lite vag molvärk emellanåt, men that's it. Brukar känna av progesteronet rätt tydligt så känns ovant. Hörde att prednisolon o IL kan dämpa ev symptom. O nu får jag progesteron i sprutform så vet inte om kroppen också reagerar på ett annat sätt?

    Totalt sett - nja...ställer in mig på en resa till och ett FET. Men hoppas såklart. Jobbiga dagar!
  • längtar74
    Quinna73 skrev 2016-05-19 18:57:07 följande:
    Hej,

    De gick bra. De visade på en ökning till 8846 så de känns bra. Nu ska jag boka in ett VUL den 30:e Maj och hoppas att vi ser ett tickande hjärta eller två. Lång väntan. ...

    Stort Lycka till på Måndag. Jag håller tummarna Längtar74
    Åh, det var ju toppen! Härligt med så bra ökning!!

    Tack för tummarna:)
  • längtar74

    Emmm, åh - så surt!! Förstår att det måste varit otroligt frustrerande. Men i slutändan vill man ju bara få ett bra resultat så hellre att det skjuts upp och förutsättningarna blir så bra de kan bli. Håller tummarna nu för att allt går bra!

  • längtar74
    Bappen skrev 2016-05-20 19:07:08 följande:

    Emm: va tråkigt att höra!

    Jag har fortfarande inte haft ägglossning trots att follikeln idag var 28mm. Min fantastiska Gyn kommer in imorgon för att göra ultraljud igen, hoppas verkligen att jag har ägglossat då för Ava Riga är inne på att cancellera den här månaden. Så frustrerande! Ser just nu fördelarna med att köra stimulerat kan jag säga..


    Nämen!! Det var då f-n att vara en klängig en! Håller verkligen tummarna för att det ser bra ut i morgon. Vilken fantastisk gyn du har som kan fixa det på en lördag!
    Peppkramar!
  • längtar74
    Savasana skrev 2016-05-20 19:18:11 följande:

    Bappen: Vilket skit! Håller tummarna för att den har släppt imorgon. Vilken cykeldag är du på nu?

    Jag kan bara hålla med om fördelarna med stimulerat. Gärna både p-piller och nedreglering innan så att verkligen ingenting kan gå snett. Har själv också varit med om både det ena och det andra så fort cykeln får leva sitt eget liv.

    Stort grattis Quinna73! Superbra hcg-värde!

    Emmm28: fy vad trist att behöva avbryta. Hoppas på bättre tur nästa gång.

    Längtar74: nu är det inte långt kvar. Bara helgen som ska genomlidas. Sen vill jag höra att det blev ett fint plus.


    Tack du:) Hoppas, hoppas att jag kan få leverera ett fint besked till dig då;) Tvivel o hopp lever sida vid sida just nu...
  • längtar74
    Bappen skrev 2016-05-21 20:01:59 följande:

    Hej, idag kunde min Gyn se att jag hade haft ägglossning så jag hoppas att jag får komma till Riga på tis. Tyvärr svarar inte min koordinator vare sig på mail eller sms så just nu är jag ganska frustrerad för jag skulle vilka boka resa och avboka möten så fort som möjligt.


    Så skönt att det såg bra ut!!
    Hoppas att du får svar snart från kliniken. Nu jäklar ska du få komma iväg!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016