• längtar74

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Bappen - så skönt att du fått boka resan! Håller alla tummar för att den här lite jobbiga inledningen på försöket snart kommer att ersättas av ett härligt plus!

  • längtar74

    Gyn ringde precis. Hcg under 4. Skit också. Jäkla minus! Det var det. Bryt ihop, ladda om, på't igen.

  • längtar74

    Tack. Så skönt att ni finns! Vi har fem i frysen, men är överens om att vår ÄD-resa börjar gå mot sitt slut så det blir två försök till - sedan sätter vi stopp. Det här var sjunde insättningen. Fyra minus, två missfall och en ljuvlig 3,5-åring. Så innerligt tacksam över att hon finns. Särskilt en sådan här dag. Då är det skönt att kunna luta sig mot livsglädjen och leklusten som verkar vara outsinlig.

    Hoppas på snabbt svar från Penny nu för att se vad hon rekommenderar inför FET.

    Nu håller jag tummarna för dig, Bappen!

  • längtar74
    Löparnörden skrev 2016-05-24 15:47:04 följande:
    Så tråkigt Längtar(:
    Har varit osynlig här i tråden men vår syskonresa börjar också lida mot sitt slut. Jag plussade i början av mars, allt såg fint ut på två ul men 12 maj när jag skulle ha varit i v 15 vi hade vi ul inbokat som visade att fostret dött i v 13. Livet börjar så smått återgå till det normala men jag har så många tankar om hur vi går vidare. Vår snart 3 åriga dotter kom till på tredje försöket och detta var tredje syskonförsöket så det känns inte glasklart att försöka igen. Det tär ju på kropp, själ och ekonomi och en klok vän sade att inte glömma bort att njuta av det vi har.

    Men det känns som ett sånt svårt beslut att inte gå vidare utan leva nöjd med vår solstråle när hjärtat vill ha en till.
    Skulle vara skönt att bolla tankar om att inte gå vidare med ett försök till utan leva nöjda.
    Åh, jag är så ledsen för er skull. Så skulle det ju inte bli! Jag förstår så väl vad du och ni går igenom angående tankarna om att hitta en slutpunkt. För oss har det varit helt nödvändigt, mycket på grund av det faktum att min man inte alls ville göra fler försök. Nu kan jag känna något av ett sorgset lugn i kroppen när jag vet att de kommande två försöken blir de sista. Många år, pengar, känslor, drömmar, planer - nu vill jag inte mer. Det räcker nu. Jag orkar inte. Men hoppet om att något av de här sista embryona kan fästa och att vi kan få den där fullkomliga glädjen att få ännu ett barn - det hoppet finns kvar in i det sista. 

    Har inboxat dig!

    Många kramar och jag beklagar verkligen än en gång att ni fått gå igenom det här. 
  • längtar74
    aniiara skrev 2016-05-26 10:47:01 följande:

    Hej alla!

    Är helt ny här på sidan och helt ny med äggdonation. Har genomgått 6 IVF-försök men inget har lyckats. Har åldern emot mig då jag är 43 år gammal. Kan förbanna mig själv att vi lät det gå så långt tid innan vi tog in att det inte skulle bli barn på naturlig väg. Nåja, inte lönt att gråta över den spillda mjölken utan nu ska vi se framåt! ????

    Vi har kontakt med AVA Clinic i Riga, jag ser att flera här har erfarenhet av dem, är ni nöjda? Min magkänsla är att det kommer att bli bra. Snabb kontakt med koordinatorn, bra Skypesamtal med läkaren. Men svårt att veta när man inte träffas IRL! ???? På grund av att IVF-kliniken där vi gått tidigare (där vi tänkt göra ultraljud) har sommarstängt i juli kommer det troligen inte att bli av förrän september/oktober. Och det känns låååångt bort... Är här någon som vet om man kan göra ultraljud inom "vanliga" vården, eller vi är bortprioriterade eftersom vi gör äggdonation utomlands?


    Hej och välkommen!

    Du tänker helt rätt angående att se framåt. Den resan ni gjorde blev så lång som ni behövde. Nu är ni redo - och jag förstår så väl otåligheten!

    Ang Riga så finns gott om erfarna i tråden så överlåter till dem att svara:)

    Beroende på hur din vanliga vårdcentral ställer sig till det så kan det vara fullt möjligt att de stöttar med VUL. På min VC fanns det helt enkelt inte resurser på gynsidan, men de tipsade om en privat gyn, som jag sedan varit hos under hela resans gång. Toppen att kunna få hjälp med både ultraljud, remisser och recept. Men för en del har det varit svårt att hitta någon på hemmaplan som kan hjälpa, så det är "bara" att ringa runt... De flesta kliniker utomlands brukar ju kunna tipsa om samarbetskliniker här hemma - gissar att du redan kollat det?

    Om det bara är ett VUL du behöver hjälp med under sommaren: finns det inte ngt annat alternativ än er IVF-klinik? Typ en privat ultraljudsklinik? Här i Skåne har vi tex Emma Ultraljud som jag vänt mig till när min gyn haft semester.

    Stort lycka till med planeringen!
  • längtar74

    VÄNTAR PÅ BEHANDLING 
    Wish, invimed Polen 
    Nirak84, IVF Riga 
    NinaCamilla, tar kontakt med Dr D och väntar på trial nr 10 i Serum 
    PeeWee44, Lifeclinic, Dr D ska lämna sperma 4/3.  
    Anonym(längtar) ivfspain Alicante  
    Kajsa K, Umeå
    Uptomeism, Elite Clinic, Estland
    Längtar74, Serum Aten, väntar på FET



    UNDER BEHANDLING 
    Cocofjollan, Elite Clinic, Estland
    akleija, AVA Clinic Riga
    Kurrea, Ava Clinic Riga 
    Tulpa, Ava Clinic Riga 
    Bappen Ava Clinic Riga 
    Emmm28, Fertinova Åbo
    Ronon, Ava Clinic Riga



    RUVAR 



    GRAVID   
    Savasana, FET 14/1, AVA Clinic i Riga, ett embryo 
    Mooki: FET 15/1, IVF Riga, två embryon 
    Hopp72: ET 25/1, Ava clinic Riga, ett embryo 
    Milla2016 FET 19/1, IVF Umeå, ett embryo 
    Lavisen, FET med tre blasto 13/2, Cyprus IVF Center (Team miracle), 2 embyron 
    trex2013, ET (29/1) Aten,Två embryon, väntar ett barn ,BF ~ 14/10
    TyckOmMig,FET 14/4 Ava Riga Två embryon,väntar ett barn,BF 4/1 2017
    Hoppfull2016, ET 14/3, ett embryo
    Quinna73, Arleta Tjeckien, ET 2 embyon

  • längtar74
    aniiara skrev 2016-05-26 11:47:20 följande:

    Bra tips med Emma Ultraljud, Längtar74! Bor i Skåne så det ska kollas upp! Jag har liksom inte ens börjat fundera över att det finns privata ultraljudskliniker! ????


    Toppen! Det var faktiskt min gyn som hänvisade dit. De sitter i samma hus som Cura-kliniken i Malmö. Inget problem alls att få tid. Kostade ju en liten peng (kommer nu inte ihåg hur mycket), men i den allmänna konkursen så gör det ju varken till eller från... Det är ju alltid skönt med en backup om det kniper.
  • längtar74
    Bappen skrev 2016-05-26 20:44:19 följande:

    Nu är jag ruvare till två ganska fina fyradagars-embryon. Vi körde embryoglue och assisted hatching. Testdag 7/6.


    Hurra! Heja embryona! Nu jäklar är det din tur, Bappen. Håller alla tummar!
  • längtar74
    Quinna73 skrev 2016-05-27 23:26:07 följande:

    Vilken kväll! Började stört blöda när jag var på affären och jag är 5+6 nu och VUL inbokat på måndag. Men åkte till gynakuten och efter fyra timmars väntan så kunde dom se två hjärtan slå. Dom hade ingen förklaring alls på vad de var som kunde ha orsakat blödningen (blöder fortfarande lite). Ska ändå gå på mitt inbokade VUL på Måndag. Hon sa att de var väldigt tidigt och att hjärtana hade nog precis börjat slå.

    Nu kan jag iallafall gå och lägga mig lite lung.

    Kramar till er.


    Nämen åh, så härligt att få se hjärtverksamhet. Och TVÅ! Så fantastiskt att båda fäste:) Förstår att det måste varit otroligt obehagligt med en så stor blödning. Hoppas att det lugnar ner sig ordentligt. C-vitamin och vila! Tar du blodförtunnande?
    Dubbelgrattis och håller tummarna för en lugn helg och en ny fin bekräftelse på måndag. Sköt om dig!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016