• längtar74

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Förresten: om någon är intresserad av IL eller Prontogest så har jag ett par påsar dropp och ca 30 förpackningar m Prontogest (3 ampuller i varje). Penny skrev att de kan köpa tillbaks Prontogest, men de kan inte skicka pengar så måste lösas på plats. Känns lite för meckigt så om någon här hemma vill slippa packa väskan full så kan jag skicka.

    Ser att du är på g nu, Emm - all lycka till nu!!

  • längtar74
    emmm28 skrev 2016-08-25 13:33:54 följande:

    Tack för respons :) Anledningen till att vi inte odlat vidare till blastocyst är att vi bara hade två i frysen.

    Nu är jag iaf officiellt sett ruvare igen! Den långa väntan börjar om för 6e gången... :)


    Håller tummarna för dig, Emmm! Nu jäklar ska det gå vägen!
  • längtar74

    Grattis till er som plussat! Så härligt:)

    Anonym(längtar): jag har haft intralipid vid mina försök. Har läst på nätet att Serum ibland rekommenderar vaginal viagra, men inget jag har fått ordinerat, så där vet jag inget mer.

    Vad undrar du ang intralipid?

  • längtar74
    Anonym (Längtar) skrev 2016-09-02 15:25:56 följande:
    Tack för ditt svar: undrar om du har fått hjälp med det hemma eftersom,som jag har förstått, man ger det genom dropp? Funkade det för dig?
    Hej,
    ja, efter lite rundringning och tips så listade jag om mig till en vårdcentral som kunde tänka sig att hjälpa till att sätta dropp. Min vanliga VC sa nej. Min snälla gyn skrev recept. Man får inte IL på högkostnadsskyddet så det kostar en liten slant (ca 600 för 10 påsar). De ser ju bra resultat av att minska missfallsrisk bl.a, och eftersom det är en helt ofarlig produkt (om du inte är allergisk mot soja/ägg) så tyckte jag att det var värt att testa. På serum rekommenderar de dropp ca 10 dagar innan transfer, sedan vid transfer, vid pluss och därefter ca varannan vecka. Det tar mellan 30-60 min vid ett tillfälle, beroende på hur snabbt droppet ges. Jag kände inte av det alls.

    Nu funkade inte mina tre försök med IL, men tror inte alls att det har något med det att göra. Vet ju många som haft jättebra resultat när IL lagts till i behandlingen. För mig var det lite så här: "nu kör vi med allt som går" så jag är jätteglad över att det gick att lösa så att jag kunde få droppet.

    Kram!
  • längtar74

    Åh, Emmm.... jag har hållit lite koll här för att se hur det gick för dig. Så här skulle det ju inte bli! Jag är så ledsen för din och er skull. Många stora kramar!

  • längtar74
    dreamz skrev 2016-09-22 10:37:56 följande:

    Ni som vart på serum, hur lång tid tog det från att ni vart på första besöket till att dem hittade en donator till ET?


    Hej!
    Vi var där i mitten av februari och fick besked om att det fanns en donator i början av april. Start på själva programmet blev slutet av april. Jag var rätt tjatig och frågade ett antal gånger om det gick att få ngn uppdatering ang donator, men Penny var väldigt vag. Säkert av den anledningen som NinaCamilla skrev tidigare, att hon har flera donatorer. Personligen hade jag velat fått ett mail med tydligt "Hej, nu har vi en donator klar!", men så funkade det inte riktigt...
  • längtar74
    dreamz skrev 2016-09-22 16:59:44 följande:
    Hmm får man någon slags information hur dinatorn ser ut eller får man bara lita på Penys omdöme?

    Jag skulle kontakta henne när min mens kommer, sen vet jag inte mera. Hoppas på att hon har en donator åt oss så vi kan fortsätta vidare är väldigt ivriga här.... ;)
    Man får lita på Penny. Vi plussade ju aldrig - kanske hon lämnar mer info efter plus. Så gjorde iaf vår första ÄD-klinik i Spanien. Då fick vi veta ålder o blodgrupp, that's it. Jag är säker på att Penny gör sitt allra bästa att hitta en bra match. Vi har ju en dotter från ÄD sedan tidigare o Penny var mån om att få bilder på henne, eftersom det egentligen var mer intressant för oss att matcha mot dottern. Så försök känna dig lugn. Svårt, jag vet! Veckorna känns oändliga när man bara vill komma igång. Men snart är ni där!!
  • längtar74
    dreamz skrev 2016-10-04 13:59:10 följande:
    ja tripl 7mm var den på idag.

    Fortfarande vet jag inte när själva ET blir skulle få mer information. dom ökade min cyclaur till två till läggningsdags i ett ställe där jag aldrig trodde man skulle ta Orala piller *asgarv* jag var tvungen att mejla å fråga om hon inte skrivit fel... hehehe
    Skönt med bra resultat på slemhinnan! Den kommer ju hinna växa till sig ytterligare innan ET - när det nu blir Jag har också blivit ordinerad östrogen vaginalt på slutet, och det gav effekt på tjockleken. Men förstår så väl din fråga, haha..!
  • längtar74
    dreamz skrev 2016-10-04 20:30:28 följande:
    Haha jaaaa...!

    Men asså åker dem inte ut? Eller "smälter" dem där inne som typ lutinuset? Haha (wtf liksom!)
    Hehe...jodå, de smälter. Slemhinnan där är jättebra på att ta upp medicinen, därav så vanligt med vagitorier. När jag fick ta progynon vaginalt så kom det emellanåt ut lite progynonblå flytning. Bidrog verkligen till den allmänna känslan av att känna sig redigt ofräsch
    Hoppas du får besked om ET snart o kan boka flyg!
  • längtar74
    dreamz skrev 2016-10-05 17:07:09 följande:

    hej! visst e det så att man kan åka hem samma dag efter ET på serum inte behöver dom kolla upp något efteråt?


    Jag har åkt hem samma dag. Kolla flygtider o meddela kliniken så ser ni om det finns en tidig tid för insättning.
    Härligt med datum!
  • längtar74

    Dreamz - stort, stort grattis igen! Vilken härlig morgon ni måste haft:) Håller tummarna nu för hcg i morgon. Stor kram!

  • längtar74

    Så kul att det är så många som är på g nu! Önskar er alla lycka till:)

    Peewee, grattis till ruvarstadiet. Håller tummarna!

    Och extra tumme till dig idag, Dreamz- hoppas att provtagningen går som den ska den här gången och att du får ett snabbt och bra svar!

  • längtar74
    dreamz skrev 2016-10-26 16:13:27 följande:

    I måndags progestreon värde 176, hcg 1959. Tisdags progestreon värde >190 hcg 2935. Dock har dem skrivit fel datum å tid akrivit 24/10 på i tisdags.. blir knäpp.. sen varför visar inte clearblue digital gravid +3 om jag nu låg över 2000 hcg när jag testade... seriöst blir knäpp ;)


    Hurra så bra!! Det är ju superbra värden du har - inget behov av några extra hcg-sprutor där inte

    Sköt om dig nu och försök njuta av det fina resultatet fram till VUL, även om jag förstår att det känns låååångt bort. Blir så spännande att höra om en eller två har fäst. Man vet ju såväl att högt hcg inte alls behöver betyda tvillingar, men jag undrar jag...

    Grattiskram!
  • längtar74
    aniiara skrev 2016-10-27 13:45:56 följande:

    Var på första VUL idag. Hade ställt in mig på att alla mina symptom bara är biverkningar av Lutinus, och att det är tomt i livmodern. Bara för att inte bli besviken. Men det hade jag inte behövt göra för där var inte bara ett, utan TVÅ små fladdrande hjärtan på skärmen!! =D Helt overkligt. Helt, helt overkligt! :)


    Nämen ÅH, så fantastiskt!! Visst var det hör första ÄD? Så underbart att det lyckades och att båda två fäste. Stort grattis!
  • längtar74
    spökisen skrev 2016-10-28 15:42:30 följande:

    Sådan lycka, ett pickande hjärta, en liten böna i precis rätt storlek och mitt hematom är borta! Så nu först vågar jag ta tag i att välja MVC. :)


    Grattis! En milstolpe avklarad - o den kommer att följas av fler!

    Vilket härligt positivt flow det är i tråden, så glad för er alla!!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016