• längtar74

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Savasana skrev 2016-04-27 16:32:10 följande:

    Längtar74: Yes, vad kul att du äntligen är igång! Då gick det ju lite snabbare med donatorn att bli synkad än vad tidigare meddelats, härligt!

    Nu håller jag tummarna för en fint växande slemhinna. När har du första VUL?

    Uptomeism: Jag håller mina tummar att allt ser fint ut imorgon. Magen kan nog växa olika från graviditet till graviditet. Själv har jag fått en rejäl kula som inte går att dölja längre.

    Quinna73: Heja heja, vilken superbefruktning!


    Hej!

    ja, det blev definitivt tidigare än vad jag trott. Penny skrev först att donatorn borde vara klar början av maj, så jag hade förberett mig på någon veckas ytterligare väntan. 
    VUL 4/5 - sedan får vi se när det bär avGlad
  • längtar74
    Quinna73 skrev 2016-05-02 08:52:00 följande:

    Nu är jag hemkommen från Prag med två fina ägg insatta.Så är de bara den jobbiga väntan fram till och med den 15:e då jag ska testa.


    Åh, så skönt att allt gått bra! Håller tummarna för att dagarna rasslar iväg snabbt nu fram till test:) Hur gick det med resten av embryona? Fick ni något till frysen också?
  • längtar74
    Quinna73 skrev 2016-05-03 08:53:48 följande:
    Tack, de blev 6 st som utvecklades som dom skulle så två till mig och fyra till frysen. Så nu är de bara att vänta..
    Jättebra med fyra till frysen! Heja embryona:)
  • längtar74

    Hej!

    En liten ego-uppdatering: jag åker ner till Aten på torsdag! Insättning blir antingen tors lunch el fre morgon, beroende på embryoutveckling.

    Fick första IL igår. Hoppas nu att kroppen är så redo den kan bli...

    Ang blödning efter avslutad medicinering: har varit 3-4 dagar för mig.

  • längtar74
    TyckOmMig skrev 2016-05-10 10:08:50 följande:

    längtar74-vilken trevlig uppdatering önskar dig lycka till nu!


    Tack! Senaste försöket på annan klinik hade vi bara två livsdugliga embryon. Inget som säger att det här går bättre, men känns iaf som någorlunda vettiga odds... Hoppas att några av de 9 hänger i nu fram till ET.
  • längtar74

    Hej!
    Rapport från Aten: en fin blasto på plats och fem i frysenGlad Så himla lättad över att vi har till fler försök om det skulle behövas. Har fått pregnylspruta idag + har med mig två till att tas varannan dag. Det är första gången för mig. Någon som haft det under ruvningen?

    Hade en riktigt usel start på dagen. Flyg från Köpenhamn skulle gått 8.40 men blev först 10.20. Skulle varit på kliniken vid två, men blev mer än en timme sen. Penny skrev bara "don't worry, dear!". De är verkligen helt fantastiska på Serum - trots försening så kände jag mig inte alls stressad.

    Annars: väskan full med prontogest (injicerbart progesteron). Vad jag vet finns det inte längre i Sverige? Fördel: slippa kladd med vaggisar. Nackdel: en jäkligt öm rumpa!

    Kram från för första gången på länge: PUPO! 

  • längtar74
    KajsaK skrev 2016-05-12 10:10:56 följande:

    Test negativt... :( jäkla skit... Trodde faktiskt jag var gravid, än om jag hade mina tvivel. Tror jag hade riktiga symtom i början men som sen jag känt avtagit, och de spända brösten och temphöjningen måste ju va pga medicinerna då... Blir lite rädd när jag läser om lutinus här, har läst nån annanstans att tjejer fått missfall av dem....


    Beklagar verkligen! Det är rena terrorn med symptomen, och man vet inte förrän vid test om de beror på medicin eller en verklig graviditet. Jag tror inte heller att du behöver oroa dig ett dugg för Lutinus men kanske värt att resonera med kliniken om hur man lägger upp det nästa gång.

    Jag har två MF bakom mig (och ett antal minus), och det här första försöket på Serum så satte de in Prontogest (injicerbart progesteron), lite baserat på MF-historiken. Men - jag har också en dotter från ÄD, och då var det Progesteron MIC, så det funkade ju fint då. Resonerade med min kloka gyn om Prontogest vs vaginalt progesteron och som hon sa så vet man ju att slemhinnan är fantastisk på att ta upp progesteronet, så egentligen finns det väl ingen anledning att tvivla. Men (också hennes kommentar) - klinikerna har sina egna erfarenheter, och rekommenderar de injicerbart progesteron så kör vi på det.

    Sköt om dig nu. Man får bryta ihop och slicka såren. Sedan kommer orken igen. 

    Stor kram med massa tröst och pepp. 
  • längtar74

    Jag igen...hittade listan lååångt bak i tråden! Vete tusan hur uppdaterad den är i övrigt, men ni som är nya kanske vill lägga in er? Och jag tänker minsann flytta mig ännu ett steg i rätt riktningGlad

    VÄNTAR PÅ BEHANDLING 

    Wish, invimed Polen 

    Nirak84, IVF Riga 

    NinaCamilla, tar kontakt med Dr D och väntar på trial nr 10 i Serum 

    PeeWee44, Lifeclinic, Dr D ska lämna sperma 4/3. 

    Emmm28, Fertinova Åbo 

    Anonym(längtar) ivfspain Alicante 

    Bappen Ava Riga 


    UNDER BEHANDLING 

    Ouinna73, Arleta Tjeckien 

    TyckOmMig, AVA Clinic Riga FET ca 14/4 

    Kurrea, Ava Clinic Riga 

    Tulpa, Ava Clinic Riga 


    RUVAR 


    Ronon

    Längtar74, Serum Aten, ET, 1 embryo, TD 23/5


    GRAVID 


    Uptomeism: FET 6/1, Elite Clinic, Estland, två embryon, väntar ett barn, BF ~ 24/9 

    Savasana, FET 14/1, AVA Clinic i Riga, ett embryo 

    Mooki: FET 15/1, IVF Riga, två embryon 

    Hopp72: ET 25/1, Ava clinic Riga, ett embryo 

    Milla2016 FET 19/1, IVF Umeå, ett embryo 

    Lavisen, FET med tre blasto 13/2, Cyprus IVF Center (Team miracle), 2 embyron 

    trex2013, ET (29/1) Aten,Två embryon, väntar ett barn ,BF ~ 14/10

  • längtar74
    hoppfull2016 skrev 2016-05-12 16:47:54 följande:

    Åh vad roligt! Grattis! Skönt att det blev fler till frysen också:) Jag kände samma att det var en lättnad och trygghet att veta att det väntade fler embryon om det skulle behövas. Jag håller tummarna för att du blir gravid på detta försöket:)!

    Jag hade också progesteron i injektionsform. Jag valde det eftersom jag haft missfall. Jag hade en kombination av injektion på morgonen och crinone på kvällen. Efter vecka sju gick jag över till crinone 2/ggr dag. Nu är jag ner i crinone 1 ggr/dag. Men jag håller med dig, det är inte kul med intramuskulär injektion varje dag, rumpan blev väldigt öm;) Men det var värt det;)

    Stort lycka till!


    Tack! Och har ju inte skrivit det tidigare: stort, stort grattis till graviditeten! Läste din fina historia. Hjärta

    Jag har tänkt på det så många gånger: jäklar vad våra barn kommer att vara stolta över oss och allt vi gjort. Så mycket längtan, drömmar, nålar, tabletter, pengar, resor, vånda och nojor. Allt det där - den historien är våra barns historier. Heja alla oss mammor, befintliga och blivande!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016