• längtar74
    Quinna73 skrev 2016-03-18 06:50:47 följande:

    Ja jag fick ett schema med massa saker som man ska komma ihåg att ta:) men ska först börja med nån typ av piller på min fjärde dag av mens sen så skulle jag börja med Synarel (nässpray) för nedreglering. Sen oxå Estoferm 2mg, Predison 5mg, Magne B6 och även Feminin. Har inte riktigt koll på vad dom alla gör men ska hem och läsa på lite i lugn och ro. ????. De blir så mycket på en gång och sen har man inte riktig koll på alla engelska termer.


    :) En del av grejerna är nog sådant som du känner igen när du väl vet den verksamma substansen. Magne B6 och Femibion (gissar att det är den du fått?) är vitamin/mineralkombo som Arleta brukar rekommendera. Om jag fattat rätt så ingår nu alla mediciner hela graviditeten ut i paketen? Det är ju superskönt att slippa fundera på den biten.
  • längtar74

    Anonym (Lämgtar) o Bappen - grattis till lyckade transfers:) Nu håller vi tummarna för att dagarna går fort! När ska ni testa?

    Är det inte dags att uppdatera listan, förresten? Jag går ju bara o väntar på att få starta min behandling men snart så ska jag väl äntligen få flytta ner mig från det evighetslånga väntarstadiet;)

  • längtar74

    Åh, så härligt hoppingivande att höra av er gravida, med illamående, trötthet och allt!

    Uptomeism - vecka 14!! Inte klokt vad fort tiden går. Skönt att du får börja trappa ner medicinerna. Håller helt med om att det är skönt att få höra lite olika berättelser om vägen framåt. Våra förutsättningar är olika så det bra att få lite perspektiv.

    Bappen och anonym (längtar) - nu kommer ni att ha så fullt upp med påsk att en hel massa jobbiga ruvardagar försvinner i ett nafs. Det är bra!

    Jag började med prednisolon i dag, ska ta nedregleringsspruta på påskdagen, och sedan är det bara att vänta på besked om när donatorn är redo.

  • längtar74
    trex2013 skrev 2016-03-21 16:28:56 följande:
    tar ju baby aspirin + dubbel dos innohep (4500) en morgon o kväll, så det har ju känts som bara en tidsfråga innan man börjar blöda.
    ja det var helt sjukt mkt fick ha nattbinda, så det var inte lite blod spottings. :(
    minskade innohepen under två dagar och drack c-vit som en idiot.
    Nämen fy, så otäckt med så stor blödning. Vilken lättnad att få se det lilla livet sedan. Kunde de se alls varifrån blödningen kom? Hoppas nu att du fyllt din blödningskvot för hela graviditeten på några dagar och får njuta i lugn o ro framöver av en växande mage:)
  • längtar74
    Savasana skrev 2016-03-22 09:30:17 följande:

    KUB gick bra! Är så glad och lättad nu.


    Hurra!!! Så roligt att höra. Grattis till bästa påskpresenten:)
  • längtar74

    Mooki - grattis!! Ännu ett fint resultat i tråden:) Så härligt att allt såg bra ut o framför allt att pyret vuxit till sig.

    Ronon, heja - snart är du framme vid nästa steg!

  • längtar74

    Bappen o längtar - håller tummarna för er båda nu, o en extra pepptumme till dig Bappen. Tror o hoppas att du bara testat lite tidigt.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016