• längtar74

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Mooki och Milla - skönt att det verkar ha lugnat ner sig.

    Emmm - håller alla tummar för att du också bara har en släng av de så vanliga (och skitjobbiga) ÄD-blödningarna. 

    Ang C-vitamin: jag har också hört att det hjälper till att stärka de små blodkärlens väggar så att de inte brister så lätt och orsakar blödningar av den anledningen. Vem skrev tidigare om den bättre (dyrare) formen av c-vitamin? Savasana? Mer effektivt då med tabletter än vanliga brusvarianten?

  • längtar74
    Micro skrev 2016-02-11 16:22:49 följande:

    Hoppas d går bra för er allihop.
    Mailat m Riga ang syskonförsök, fick frågan om jag har lutinus hemma har utrogest, visst är det motsvarande? Hon frågade även om progynon, har estofem, är det oxå motsv? Det jag har kvar har jag köpt fr Riga förra gången. Kommer inte ihåg hur d ligger till.


    Hej, japp - lutinus är detsamma som utrogest. Progynon är östrogen/estradiol o är rätt säker på att Estofem är samma sak. Det kan säkert ngn annan bekräfta.

    När ska du sätta igång behandling?
  • längtar74

    Välkommen Lavisen! Stort lycka till inför transfer. Har ni förändrat ngt i medicineringen med tanke på MF? Så oerhört tråkigt att du förlorade båda två. Beklagar verkligen - håller alla tummar för att det går bra hela vägen nu.

    Milla, Mooki o Emmm - hoppas att det är fortsatt lugnt på blödningsfronten för er.

  • längtar74

    Mooki - skönt att höra att hcg ser ok ut. Hoppas nu att värken ger med sig så att du kan slappna av lite. Har du något nytt VUL inplanerat?

    Tuttis - håller helt med de övriga: hang in there! Du har testat tidigt så det finns gott hopp. Håller tummarna!

    Anonym (Längtar) - välkommen! Kul med Spanien. Vilken klinik? Vi har en dotter från IVI Valencia o var supernöjda med bemötandet där. Stort lycka till!

  • längtar74

    Mooki - skönt att du har VUL så pass snart!

    Milla - åh, MYCKET igenkänning på lutinuseländet. Terror! Jag hade i mina första behandlingar progesteron mic o jag upplevde inte alls att det var så rinnigt som lutinus. Många nervösa besök till toaletten med hög puls...

    Bappen - så bra att din gyn skriver ut! Kan hon även ge droppet? Vad jag förstått så IL 1-2 v innan transfer, sedan vid transfer, vid ev plus och därefter ett par gånger till v12 typ. Men vi har ju flera i tråden som haft IL-stöd så de kan nog ge proffsråd! :)

  • längtar74

    Åh, Milla - så tråkigt att höra att blödningen kommit tillbaks. Hoppas nu att du får en lugn dag i morgon. Håller med övriga - tjata dig till VUL! Dra dig inte för att spela ut de tunga känslokorten om det är det som krävs.

  • längtar74

    Hej alla!

    Savasana - hoppas VUL går bra idag!

    Mooki - vilka härliga nyheter:) Perfekt att liten nu ligger rätt i storlek/tid! Skönt att du får lite ledig tid att vila. Du har haft omtumlande dagar så sköt om dig!

    Milla - håller nu alla tummar för att blödningarna fortsätter att hålla sig borta o att din värk ger med sig.

    Emmm - hur har det gått för dig? Dina blödningar försvann väl, men ersattes av maginfluensa eller..? Hoppas att du slapp undan!

    Tuttis - så tråkigt att höra om minus idag igen:( Fanns det ngn anledning till helt ostimulerat försök? Du kanske har skrivit det redan...

  • längtar74
    Tulpa skrev 2016-02-14 12:15:43 följande:

    Hoppas det ordnar sig för alla er som blöder. Jobbigt att behöva oroa sig så.
    Tuttis: Vad tråkigt med minus. Hoppas det kommer nya chanser.

    Själv har jag äntligen fått klartecken så på torsdag 18 feb sker min andra transfer i Riga, känns väldigt bra. Efter att ha fått motstridiga uppgifter från Sophiahemmet Aleris röntgenavdelning, där jag gjort VUL 2 ggr denna vecka för att spara lite pengar, så tog Eva Einarsson emot mig med kort varsel. Förstår nu er som hyllar henne. Otroligt kunnig och engagerad; hur många gynekologer ordnar en akuttid under helgen!? Sophiahemmet hade mätt folliklarna fel, något som Eva tydligen hört förr. För enklare undersökningar kanske de är bra men jag kommer hålla mig till Eva framöver. Till mig skrev hon ut trombyl, prednisolon och E-vitamin. A-vitamin ska man tydligen vara försiktig med i detta läge. Förutom detta tar jag Lutinus och Progynon.


    Bara några dagar kvar nu då:) Håller tummarna för att allt går bra.
  • längtar74

    Först bara: Savasana, så roligt med fint resultat på VUL!! Stort grattisSkrattande

    Emmm: Nej, inte nu igen! Usch, så otäckt, men känns ju lite betryggande ändå med hjärtslag. Jag håller verkligen tummarna!

  • längtar74
    trex2013 skrev 2016-02-16 08:46:17 följande:

    HCG nr2 visade 5454. så det har ökat bra på 6 dagar. =D


    Tjohoo!! Härliga nyheter så här på morgonenSkrattande

    Tuttis - du, jag håller minsann tummarna till i morgon. I den här klubben vet vi allt om att in i det sista hoppas på att kroppen ska överraska... Och OM det nu ändå skulle visa sig vara negativt även i morgon så är det "bara" att bryta ihop, sörja och samla ny kraft. Det här kommer att gå bra! 
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016