Inlägg från: Missermajser |Visa alla inlägg
  • Missermajser

    Har du förtroende för regeringen?

    Kverulant67 skrev 2019-10-19 00:57:23 följande:

     


    fyllepostande


     


    ---


    Vad yrar du om? 
  • Missermajser
    Rataxes skrev 2019-10-19 11:51:54 följande:
    Du har nog fått begreppet narcissism om bakfoten. Historiens värsta narcissister, nåja, de senaste 100 åren iallafall hittas bland ledarna för socialismen, både den röda och den bruna.

    Om du hängt med i annat än dumvänsterns sagotidningar typ flamman och ETC så hade du vetat att liberala partiet ställt upp i riksdagsvalen.

    Och så detta tröttsamma sammankopplade med SD... du själv har mer gemensamt med det partiet än vad jag har.

    Ja allt från socialistledare till snuttefiltshöger har väl haft en del av de dragen även längre tillbaks än 100 år. Nu har jag för mig att egenintresset har en väldigt central roll i de flesta liberala filosofier men kanske allra mest hos de som förespråkar nattväktarstaten. Egenintresset är ju ganska centralt hos narcissister med.... Det ligger ju i sakens natur!
    Jag läser sällan flamman och ETC... I mina ögon är det liberala flumtidningar...


    Möjligen är socialliberaler lite mer smarta än klassiska liberaler eller socialkonservativa då det nog kan vara smart att slänga ut lite brödsmulor åt massorna så de slipper gräva lika djupa betongbunkrar som narcisitväktarstatsivrarna behöver göra för att skydda sitt egenintresse.


    Förövrigt så är det nog ditt intresse för batikmagi och menskonst som gör att du oftast kopplas ihop med övrig autoritär höger. Prova lite psykodynamisk terapi så kanske du kan bli fri från dina freudianska bindningar till hittepåord. De är väldigt smittsamma!

  • Missermajser
    K Markatta skrev 2019-10-19 12:23:29 följande:
    Tycker du att SVT:s rapportering var korrekt i de fallen du tar upp?
    Lite väl högervriden rapportering för det mesta!
  • Missermajser
    Flash Gordon skrev 2019-10-19 15:00:47 följande:
    Det har givietvis ett samband med regeringens krav på hårda tag mot "näthatet".

    Lägg till det en aktivistisk åklagare. Då kan alla resurser motiveras för att lösa ett "förtalsbrott".

    På Arlanda grep polisen samma dag en terrormisstänkt. Hon var kallad på förhör och stack utomlands sedan filmade hon på en flygplatsen vilket inte är tillåtet vi sådana händelser. 
    Såna dagar springer polisen inte omkring med silkesvantar precis. Jag har själv fått lite brysk behandling när polisen varit på jakt efter tyngre brottslingar och jag råkat vara på fel plats. Jag är bara glad att de försöker göra ett bra jobb. Jag kan däremot tänka mig att en dramatisk "höger" debattör med SD-svansen som kompisar gärna försöker göra sig speciell i en sådan händelse. Världens chans att få bekräftelse och uppmärksamhet när man ska spela viktig.

  • Missermajser
    KillBill skrev 2019-10-19 19:25:39 följande:

    Tydligen var kvinnan i fråga efterlyst av polisen då hon vägrat att infinna sig på förhör avseende mordhot som hon misstänks ha riktat mot personal på Stockholms universitet.


    Du kanske inte visste det men det är rätt vanligt att polisen plockar efterlysta på flygplatser och vid gränskontroller. Jag tycker att det är en bra ordning. 


    Tycker du att polisen prioriterar fel när de griper folk som undanhåller sig från förhör gällande mordhot?


    https://www.dn.se/kultur-noje/anstallda-vid-stockholms-universitet-trakasseras/


    https://mitti.se/nyheter/anstallda-stockholms-universitet/?omrade=hela-stockholm

    I den skuggorna av den politiskt korrekta sd-alternativhögersvansen på flashback så anser man att mordhot är nåt allvarligt. Det ska nog inte undantas från straffrabatten när det gäller högerdebattörer. 

  • Missermajser
    Digestive skrev 2019-10-19 21:12:42 följande:
    Du citerar vad forskaren har gjort:

    >>Forskaren ska enligt DN har spridit propaganda vid flera tillfällen på Twitter. Bland annat ska personen ha länkat till sajten Gangrape Sweden som samlat beskrivningar av ett stort antal gruppvåldtäkter.<<

    Ska det här framstå som ett mordhot eller vad bygger du påståendet på, att vederbörande har efterlysts för misstankar om mordhot?

    Artikeln i DN ligger bakom en betalvägg.
    Vad mordhotet består in gick inte riktigt att få fram i flashbacks tråd heller. Vad hotet bestod i kommer väl fram om det blir åtal!
  • Missermajser
    Digestive skrev 2019-10-19 21:31:03 följande:

    *gällt förtal.


    Jag vet inte vem hon är och vill naturligtvis inte ringakta henne man jag läste att att de pågick annat på Arlanda samma dag och det var ju aningens stort pådrag i proportion till vad hon säger. Jag har bara svårt att tro att polisen saknar skäl till det dom gör.
  • Missermajser
    K Markatta skrev 2019-10-19 22:57:45 följande:

    Mikael Damberg (S) tror visst att man får stopp på de kriminella gängens mördande och rånande genom att införa obligatorisk märkning av gamla svartkrutsbössor!

    twitter.com/mikaeldamberg/status/1185104614410067968


    Hans kärnmening är ju strikta vapenlagar och det håller jag med om även om  jag inte tycker gamla svartkruts är något större problem. Polisen i Malmö sa ju för en tid sedan att det har blivit mindre nya vapen på marknaden men att det nu oftare dyker upp hemmagjorda saker och uppborrade repliker mm.
  • Missermajser
    KillBill skrev 2019-10-20 12:50:34 följande:

    De källor som du åberopar har de fått sina uppgifter från den misstänkte eller från polisen? Det är uppenbart så att personen i fråga var efterlyst för förhör när hon greps och det finns anledningar när polisen efterlyser folk eller tror du att polisen ljuger ihop efterlysningar?


    Alternativhögerns alternativmediaorakel Samhällsnytt säger att de har en (källskyddad) poliskälla i ärendet. Så hederliga gossar son Kent Ekeroth skulle aldrig får för sig att fantisera ihop något och dölja det i en skyddad källa.


    Det är 5g strålingen som får folk att tvivla!

  • Missermajser
    Flash Gordon skrev 2019-10-22 18:56:07 följande:

    Under åtta år med fyra partier i Alliansregeringen - är det någon som kommer ihåg en liknande nivå på öppna konflikter mellan parterna?

    Och då är det här bara mellan de formella regeringsparerna. Regeringens tre stödpartier och de konflikterna kommer till den här bilden.


    Alliansen var väl rätt eniga i sina mål att bita huvudet av fackföreningsrörelsen och kalla arbetare för lata och sovande folk. Timbro och Svenskt näringsliv hejade på. Sossar och vänster tog ännu ett steg mot mitten och folket belånade sig över öronen och blev beroende av deras penningpolitik. Alliansen ville överbelasta det sociala skyddsnätet samtidigt som de sänkte jobbskatten. Vi har ännu en borgerlig majoritet där även stora delar av S ingår. Nu börjar man ju få en riktigt "flexibel" arbetsmarknad med all invandring och budget underskott i kommunerna. Det var ju själva målet med alliansens grundläggande politiska syfte och som enade dem!


    Nu börjar röken på scen skingras och enigheten är inte så stor längre. Socialliberalerna har väl inte lika konkreta, primitiva och lättsammanfogade mål som alliansen hade då den var aktuell.  


    Vi får väl se vad nästa allians går för!

Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?