• nyfiken82

    Gift i 2 månader och jag har gjort mitt första sne steg

    Japp så är läget!

    Gick in på Victoria Milan och fick napp på en gång!En mysig man 30 år gammal.Lever också i ett förhållande.

    Vi har träffats 3 gånger och vi vill bara ha mer.

    Samtidigt säger hjärnan nej men kroppen skriker efter mer

    Ska jag berätta för min eller bara fortsätta träffa min älskare som om ingenting hänt??       

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-10-01 14:13
    Startar denna tråd för att kanske bli klokare i denna situation eller kanske för att träffa människor i samma sits.
    Har inga planer på att lämna min man!
    Jag älskar honom

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-10-03 11:38
    Vårat äktenskap höll 2 månader!Jag sitter kvar i o rubbat bo!Man är ju inte korkad.
    Han kan fara och flyga
    Nu lever JAG mitt liv utan massa krav.

  • Svar på tråden Gift i 2 månader och jag har gjort mitt första sne steg
  • Anonym (Trasig)

    Tänk om du tröttnar på din "älskare" och gör slut? Men han vill inte det och bestämmer sig för att göra livet surt för dig? Gosh så dum du är, du känner ju inte karln! Han kan vara en galning som är i obalans! Har han dessutom problem hemma så kanske han bestämmer sig för att lämna för din skull. Vad gör du då? Och vad gör du om ni skulle bli kära i varandra?

    Ok, jag förstår att det inte hjälper att säga något till dig just nu för du är i en sexuell bubbla som du inte vill mista. TÄNK PÅ DIN DOTTER!!!! Hon kommer aldrig förlåta dig för det du gör mot hennes far. 

  • Haskel
    Fool skrev 2013-10-01 15:00:25 följande:
    Point taken och man kan som sagt ha olika åsikter...

    Jag personligen tycker inte man är en bra förälder om man medvetet riskerar sina barns trygghet för lite nöje vid sidan av , precis som man inte är en bra förälder om man kör rattfull med ungarna i bilen , precis som man inte är en bra förälder när man kör i 160 på motorvägen med sina ungar i bilen , etc...iaf inte just då , man kan säker vara en bra förälder på andra sätt.... men juts då har man satt sina egna "behov" före sina barns bästa.

    Om du tycker det lågt att tycka så så har du all rätt att tycka så... man behöver inte tycka lika.  
    Åsikter får alla ha, det respekterar jag. Även din åsikt om att man riskerar barnens trygghet.

    Däremot hävdar du att det är tveksamt att TS är en bra förälder, vilket är något av de lägsta jag läst här. Även om dina om mina åsikter ibland går isär, så vet jag ändå Fool, att du är en intelligent och förnuftig man. Du förespråkar även skilsmässa före otrohet många gånger. Då riskerar man ju inte enbart barnens "trygghet" (dina ord), utan utsätter barnen för "otrygghet" per definition.

    Jag förespråkar varken otrohet eller skilsmässa, jag vet att det förekommer, och alla har sina skäl. Barn påverkas alltid av skilsmässa, både positivt och negativt, otrohet kan vara en orsak till skilsmässa. Orsakerna till otrohet kan vara många. Otrohet är något man "utsätter" sin partner för, inte sina barn.

    Du Fool, är intelligent nog för att veta att en trogen man/kvinna nödvändigtvis inte är en bra förälder. På samma sätt borde du förstå att en otrogen man/kvinna nödvändigtvis inte är en dålig förälder. 
  • Anonym (pecker)

    TS vill ha två saker, en het affär och en trogen man som ser på henne med den sortens kärlek som är förbehållen en underbar trogen hustru. Ja det är inte rättvist mot hennes man, men ifrån TS perspektiv så vem är vi att säga att hon inte kan få ha båda två? De flesta av oss nöjer sig med en av de sakerna, men TS behöver uppenbarligen båda, så vem är vi att döma ut henne för det?

    Dessutom så behöver hon inte alls unna sin man samma sak, hon vill ju ha en trogen man som inte ligger runt, och som tror detsamma om henne.

    Vad TS bör vara medveten om är risken att bli påkommen, eller utifall hon blir gravid kan det vara älskarens barn och inte mannens. Det sistnämnda är ingen big deal förutsatt att inte älskaren är av en annan ras eller liknande med väldigt annorlunda utseende, eller ifall barnet skulle behöva transplantation och pappan inte matchar då...(men det är liten risk) det finns ganska många pappor som uppfostrar en annan mans barn i tron att det är sitt eget så det är heller ingen big deal.

  • Anonym (smurfan)
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 16:55:40 följande:
    Ja det blir *träning*för mig ikväll och sen får alla tycka vad dom vill
    Jag tror inte du riktigt vet själv vad du vill. Ena stunden så frågar du om du bör berätta för din man, i nästa ska du aldrig berätta för det han inte vet mår han inte dåligt av, sen ska du helt plötsligt berätta ikväll och du ska även iväg och träna vilket jag då, min dumma nöt, trodde seriöst att du menade träna men nu menar du alltså att i själva verket ska du träffa din älskare och inte träna? Du är en sann virrpanna du. Lycka till med ditt liv och ditt äktenskap och din älskare. Vilken förebild du är för din dotter!
  • jag är den jag är
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 16:55:40 följande:
    Ja det blir *träning*för mig ikväll och sen får alla tycka vad dom vill

    Varför startade du den här tråden?
  • Anonym (pecker)
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 16:55:40 följande:
    Ja det blir *träning*för mig ikväll och sen får alla tycka vad dom vill

    Jag hade personligen inte velat vara gift med dig eller haft en otrogen fru öht, men nu slipper jag ju förhoppningsvis det, och det är ditt liv som inte jag har rätt att döma över, så ha en trevlig kväll!
  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 16:55:40 följande:
    Ja det blir *träning*för mig ikväll och sen får alla tycka vad dom vill

    Tja med andra ord så är du inte ute efter att få några råd TS du är ute efter att provocera... wow och det är inte ens fredag då de flesta trollen kommer fram...
  • Anonym (elak som fan)
    Frau Farbissina skrev 2013-10-01 16:21:49 följande:
    Nä precis. Sånt bara "händer". Man råkar tappar brallorna och gnida de heliga delarna mot någon annan än den man har ett "seriöst" förhållande med. Flera gånger händer det av misstag ibland. Folk snubblar så hårt att de tappar kläderna och hamnar med könsorganen mot varandra. Sen får de plöstligt så dålig balans att de ramlar på varandra igen och igen när de försöker resa på sig.
    Precis.

    Det borde stå varningslappar på växelspakar och dörrhandtag med tanke på vissa kvinnor, de kan ju råka fastna!!
  • Noname00
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 11:54:22 följande:
    Men allt är bara så kravlöst!

    Saknar den där spänningen och pirret i magen som jag får när jag träffar min älskare.

    Han gör allt mycket mer levande!!   
    På sätt å vis kan jag förstå detta när man har varit tillsammans så länge.
Svar på tråden Gift i 2 månader och jag har gjort mitt första sne steg