Inlägg från: Anonym (pecker) |Visa alla inlägg
  • Anonym (pecker)

    Gift i 2 månader och jag har gjort mitt första sne steg

    TS vill ha två saker, en het affär och en trogen man som ser på henne med den sortens kärlek som är förbehållen en underbar trogen hustru. Ja det är inte rättvist mot hennes man, men ifrån TS perspektiv så vem är vi att säga att hon inte kan få ha båda två? De flesta av oss nöjer sig med en av de sakerna, men TS behöver uppenbarligen båda, så vem är vi att döma ut henne för det?

    Dessutom så behöver hon inte alls unna sin man samma sak, hon vill ju ha en trogen man som inte ligger runt, och som tror detsamma om henne.

    Vad TS bör vara medveten om är risken att bli påkommen, eller utifall hon blir gravid kan det vara älskarens barn och inte mannens. Det sistnämnda är ingen big deal förutsatt att inte älskaren är av en annan ras eller liknande med väldigt annorlunda utseende, eller ifall barnet skulle behöva transplantation och pappan inte matchar då...(men det är liten risk) det finns ganska många pappor som uppfostrar en annan mans barn i tron att det är sitt eget så det är heller ingen big deal.

  • Anonym (pecker)
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 16:55:40 följande:
    Ja det blir *träning*för mig ikväll och sen får alla tycka vad dom vill

    Jag hade personligen inte velat vara gift med dig eller haft en otrogen fru öht, men nu slipper jag ju förhoppningsvis det, och det är ditt liv som inte jag har rätt att döma över, så ha en trevlig kväll!
  • Anonym (pecker)
    Anonym (Vidrigt) skrev 2013-10-01 20:41:52 följande:
    Tycker du är vidrig mot din familj. Vilket fruktansvärt svek, och sen känner du ingen ånger!! Hade skämts öronen av mig om jag vore du..

    Lämna din man och dotter innan du sårar honom ännu mer och sen överför ditt vidriga sätt till din dotter när hon är äldre. Du är världens sämsta förebild. Hela du är ett enda ego...

    Usch och fyy!

    Jag gissar att TS både känner ångest, skäms och har dåligt samvete (annars är det ngt bra mycket värre än otroheten här) men som många andra otrogna, härdar ut med det för att otrohetsaffären är värd ångesten. Väntar vi några månader när glädjeruset/maktkänslan i situationen rämnat eller bleknat och TS kommer sannolikt att må riktigt riktigt kasst (tills hon hittar en ny kick, i kanske en ny älskare eller djupt i vinflaskan).

       
  • Anonym (pecker)
    Anonym (Jag med) skrev 2013-10-01 23:08:42 följande:
    Jag gör samma som du enda skillnaden är att våra barn är vuxna. Min man är väldig gondol Pappa och man .och för det älskar jag honom enorm av hela mitt hjärta . Men att knulla är han värdelös på oavsett vad jag gör säger berättar vill han bara det vanliga. Om han gör något med mig som jag ber om slaknar han direkt . Jag kan ge honom allt han vill men han. Ger noll tillbaka. Så Jag har min älskare och han ger mig det jag behöver för att vara en god och glad fru mamma och mormor

    Att han slaknar och är värdelös kan ju ha att göra med att du är mormor? Jag menar tanken på en mormor som ber om saker utöver det vanliga (dvs släckta lysen blunda hårt, andas genom munnen och tänka på en snygg tjej) får iaf mig att slakna.
  • Anonym (pecker)
    Anonym (smurfan) skrev 2013-10-01 23:34:54 följande:
    Fy vad lågt!
    Ja det var rätt lågt. Ungefär lika lågt som att kalla sin egen man för värdelös i sängen. It takes two to tango, och är mannen värdelös efter ett långt äktenskap så ligger skulden inte bara hos honom, och vice versa.  
  • Anonym (pecker)
    Anonym (Jag med) skrev 2013-10-01 23:42:27 följande:
    Lovar att jag inte ser ut som en Mormor . Är rätt snygg och välbevarad 43årig kvinna välutbildad . Skulle man inte kunna ha bra sex då.. Hur gammal är du med den åsikten ?
    Då vi har vart gifta genom alla år vet du precis hur gammal jag är.
  • Anonym (pecker)

    Näe sorry nu dummar jag mig bara, jag är inte din man och det var onödigt sagt den där mormorskommentaren. Förlåt, jag skenade iväg lite där.

  • Anonym (pecker)

    Hade TS vart en man hade han fått ganska mycket färre positiva kommentarer.


    Anonym (Jag med) skrev 2013-10-02 00:04:30 följande:
    En kul sak är att du inte ifrågasatt att min man är morfar är det mysigare en mormor .

    Anonym (Jag med) skrev 2013-10-01 23:52:45 följande:
    I dagen läge kan en Mormor vara riktigt het .



    Njae, en morfar som är bra pappa och morfar (som du beskrev honom) som är kass i sängen är nog mysigare än en kinky mormor som har älskare.

    Jag hoppas av hela min själ att morfarn i det här fallet har en skitsnygg 25:årig älskarinna som han alltid har ett stenhårt praktstånd ihop med, och som han berättar hur kass sin fru är i sängen för.
  • Anonym (pecker)
    Anonym (Jag med) skrev 2013-10-02 06:53:33 följande:
    Så jag är en dålig Mormor och kinky bara för att jag gillar sex . Men för min man gäller inte samma regler. Grattis till honom om han träffar en 25 åring . Så män får njuta men kvinnor är fula och och kinky om de gillar det.

    jag har inte sagt att du är en dålig mormor, eller att han får vara otrogen men inte du. Men då du är det, så hoppas jag att han också är det. Helst med en 25-åring
  • Anonym (pecker)
    Anonym (Jag med) skrev 2013-10-02 07:52:14 följande:
    Ja jag kan tänka mig en öppen relation med sex . Men min man tycker vi har det toppen ihop . Kvittar hur många gånger jag säger visar hur jag vill han ska ta och röra vid mig. Har även föreslagit swinger club.

    Hans impotens beror kanske på att du är missnöjd och vill gå till swingersklubb och bli påsatt av någon annan? Tanken på det samtidigt som man försöker ha sex med den man älskar kan nog ge "morfar" en viss avsmak och prestationsångest.
  • Anonym (pecker)

    Delad vårdnad och sedan kan du ligga med en ny man varenda dag varannan vecka TS! Utan att bedra någon eller behöva brottas med dåligt samvete. (Men använd kondom och ta hand om dig /mvh) 

Svar på tråden Gift i 2 månader och jag har gjort mitt första sne steg