• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Strumpan81 skrev 2013-01-09 19:19:25 följande:
    Tack för svar, och grattis till graviditet!! Spontan graviditet efter immunbehandling? Då kanske 10 mg att börja med inte är så tokigt då : )

    Tack själv Strumpan😃
  • TWH
    Anemon skrev 2013-01-09 23:05:05 följande:
    Någon som beställt IL via Dr D och fått leverans till Sverige? Har det fungerat bra och gått snabbt? Mitt förråd börjar ta slut och funderar som bäst på om det är värt att göra ett nytt försök med att tala med nya läkare här och försöka få utskrivet eller enklare att beställa.

    Japp, jag har fått il från dr, det går på några dagar och är smidigt!
  • TWH

    Idag var vi på ul och allt såg bra ut, 8+4, exakt stlk för tiden! Såhär långt har vi inte gått förut😃 vi har haft ma i v 10 men då har embryot dött i v 6-8.

  • TWH
    Strumpan81 skrev 2013-01-11 11:02:20 följande:
    Jag skulle vilja ställa en fråga till er kloka kvinnor här inne. För drygt 2 veckor sedan fick jag halsfluss med streptockoker. Känner mig nu helt frisk och slutade med antibiotika för 5 dagar sedan (tog AB i 10 dagar). Planen är att göra FET i min nästa menscykel. Mensen kommer in nån dag. Min fråga är alltså om nu tror att det är dumt att göra FET nu när jag nyligen varit sjuk och fått antibiotika? Bör jag vänta med FET tills bästa menscykel? Skulle bli jätteglad om ni hjälper med med era kunskaper!

    tack ska ni ha för grattis🎈det gäller att det håller vägen ut nu, sitter precis och får il. Enligt min svenska läkare, som ordnar med il hjälpen, så är det mkt ovanligt med missfall efter att man har sett en frisk graviditet som är längre än 15 mm. Ny info för mig, men det stämmer då alla mina tidigare geaviditeter med hjärtslag aldrig har växt över 15 mm. Hur har ni andra haft det med längd/hjärtslag? Strumpan, jag skulle nog tycka tvärtom - kör nu! Vi blev gravida ca 5 dgr efter avslutad antibiotika nu senast.
  • TWH

    Sen kan man ju få missfall hela vägen men efter 15 mm är embryot en egen enhet.

  • TWH
    Vilaa skrev 2013-01-11 21:59:36 följande:
    Tyvärr saknas både ork och energi här efter att ha stångats med läkare genom 7 missfall därav dom flesta ska ha varit "omöjliga" egentligen,enligt läkarna... =( "Otroligt ovanligt att få missfall efter vecka 12" "Ovanligt att få missfall efter ha sett hjärtslag" "Ovanligt att få sååååå många missfall ska ni inte bara inse att naturen inte fungerar" osv... Bitter idag.        

    Vilaa, vi har ju gått till samma "missfallsspecialist" och hon har rekommenderat adoption och ÄD till oss, vi måste inse att det inte kommer att gå. Nu när det har gått bra hittills, med hjälp av immunbehandlingen, hon gör ju vul på mig, så är hon riktigt fundersam. Hon undrar t o m hur ofta vi tar il. Även om det inte skulle gå vägen så måste hon nu börja ändra sin uppfattning kring vad som är troliga orsaker till upprepade missfall i den mängd vi har haft.
  • TWH

    Vilaa - jag tror det beror på att jag är äldre än du, därav utgår hon från att alla mina ägg är kassa, oavsett att vi faktiskt har fått missfall sedan flera år tillbaka😉 Strumpan - jag fick ordineringen att börja med alla dessa tre vid återföringen.

  • TWH

    Singha - har inte gjort det men det är bra att han vill se bilderna, det borde väl funka med scanning! Linköping, jag kan skicka min fil till dig om du vill? Den har han, än så länge😉, inte klagat på.

  • TWH

    Linköping, om du vill ha filen så inboxa mig din mailadress så kommer den😃

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!