• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Vad härligt Lully😊 är det någon här som har en autoimmun sjukdom, som har märkt en markant förbättring av intralipider? Att sjukdomssymptomen har lindrats menar jag.

  • TWH

    HRE, vad härligt attdet känns bra efter konsultation, lycka till där nere💝 Green eyes, dr D uttalar sig inte i ett mail innan ni har haft en konsultation, eller har ni redan haft det?

  • TWH

    Lully, får jag fråga om ni gjorde kejsarsnitt? Jag är rädd att sjukvården ska sätta sig på tvären då jag vill föda med kejsarsnitt i v 38 (om allt fortsätter bra), dels pga att immunproblematiken ger ju högre blodproppsrisk men också för åldern (kommer vara 40 då). Jag har förstått att vissa förlossningsläkare är helt inne på spåret m kejsarsnitt för kvinnor runt/över 40 pga högre grad av spädbarnsdöd sent i graviditeten, jag hoppas på sös men har inte pratat m dem ännu.

  • TWH

    Holly, fragmin o trombyl ska ju motverka blodproppar men det finns ju såklart ingen garanti, jag har suttit o läst runt på nätet (vilket man ibland inte ska göra😉) och förstått att det kan hända ändå, därav är det ju bra m flödesmätningar och koll att bebisen växer som den/de ska. Det är säkert mkt ovanligt men ändå, ja du vet med vår historik. Holly, är sös bra i diskussionerna om ev snitt?

  • TWH

    Lully, jag förstår dig, bra - ska prata m barnmorskan. Var gjorde du snittet o i vilken vecka?

  • TWH

    Tack Lully o Holly för bra info - då fortsätter jag, jag är remitterad till special mvc på sös men har inte fått komma dit ännu. När var du där 1a gången Holly?

  • TWH
    Zinfandel skrev 2013-02-10 21:36:11 följande:
    Tack, åtgärdat!

    Tack Zin, kan du se hur många läsare du har på hemsidan?
  • TWH

    Ninnin, jag hade för höga nk celler och inte tnf, hur går det för dig?

  • TWH
    Tilda76 skrev 2013-02-11 18:30:37 följande:
    Jaha tack! Jag trodde det var Levaxin man skulle ta?!

    Ja, det är levaxin du ska ha. Tror att Lully menade att Falun är lite mer liberala gällande immunbehandling än gängse läkare i Sverige, eller Lully? Falun tyckte det var helt normalt att jag gick på hela immunartilleriet, inkl intralipider, den gången jag gjorde ivf hos dem.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!