• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Sedan trådstarten för tio mån sedan har det fötts fem bebisar (ni andra hjälp mig?), tre till är på g snart och själv är jag gravid för tillfället. Jag har haft nio missfall och genomgår nu 1a graviditeten med immunbehandling från dr D. Vissa av oss har problem m upprepade missfall och andra har svårt att få till ett plus.

  • TWH

    Jag kollar varje gång jag tar fbc, det har varit en gång/v och nu m 2 veckorsintervall. Det varierar med varje mätning!

  • TWH
    Saga33 skrev 2013-01-07 01:18:07 följande:
    Hej! Har följt er ett tag via en av er och har precis tittat på Zinfandels helt grymma hemsida! Jag har tänkt åka ner till Dr D ett tag, men äggdonation mm har tagit för mycket av min energi, men nu är det dags. Ni verkar veta det mesta och jag tänkte bara höra om det är ngn av er som har varit i London istället för Aten? Finns det ngn nackdel med att ta prover etc i London istället? Det känns enklare att åka dit, men jag vill självklart ha den bästa läkaren...   Tack på förhand! 

    Hej Saga, välkommen! Jag tror attStumpan har varit hos dr G i London. Själv har jag haft telefonmöte med dr G men uppfattade honom som aningen otydlig och svår att förstå - per telefon. Därför valde vi dr D, men det är ju högst individuellt vad man tycker!
  • TWH

    Fragminsprutan är ganska tunn, dock lärde vi oss precis att man inte ska slå ur luftbubblan ur den - den finns där av en anledning.... Skulle vi ha förstått men det gör ju så ont att spruta in en luftbubbla under huden!

  • TWH
    Prickigchokladmal skrev 2013-01-07 20:21:18 följande:
    Skönt. Kände mig du när jag tänkte på att alla här är så himla gulliga och hjälpsamma. Och så kommer jag och klampar omkring som en elefant. Då får vi hoppas att magen växer! :) Hur länge har märkena suttit i för er?

    Håller tummarna för er! Märkena sitter ett tag...typ 2 veckor, jag får också som bölder under huden av dem, ytterst obehagligt😝 får ni andra det också?
  • TWH

    Green eyes, jag får kortison av min svenska läkare, även innan jag var hos dr D

  • TWH
    greeneyes skrev 2013-01-09 16:49:36 följande:
    TWH: men åh, då kanske det finns hopp att få det här? Vad får du det mot?

    Jag får det pga upprepade missfall, hon misstänkte immunproblematik - även om de inte kunnat testa allt här! Och det var ju rätt.
  • TWH

    Jag har bara gjort ivf en gång och då tog jag 10 per dag, den gick inte bra men det berodde nog inte på prednisolonet. Nu, när jag är gravid, har dr D höjt dosen till 15 per dag, detta efter att jag fick plus, 10 mellan äl och plus!

  • TWH
    Strumpan81 skrev 2013-01-09 18:27:02 följande:
    TWH: hur stor dos kortison har du tagit i samband med ivf-behandling? Jag har gjort en misslyckad ivf i Falun. "oförklarligt barnlös" enl svenska läkare. Har inte gjort nån vidare utredning, ännu. Har varit gravid 1 gång för 9 år sedan. Det blev ej en fullmånen graviditet. Hur som helst nu inför FET ska jag få fragmin och prednisolon. Men endast 10 mg prednisolon/dag. Det tycker jag låter som en låg dos. Därför undrar jag vilken dos du fått ta.

    Bra att du får fragmin dessutom
  • TWH

    Nej, jag har blivit lätt gravid men har fått många missfall, så det är första gången jag immunbehandlas m il etc😊 jag tror många får doserat 10 så det är nog bra, men vet inte vad du har för problematik😘

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!