• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    HollyGolightly skrev 2013-01-20 19:30:19 följande:
    TWH: Grattis till att du fick svar om nedtrappningen, det lyckades jag aldrig med! Och oj vad härligt att du kommit till vecka 11 redan!

    Ja, tack det har gått fort, vågar inte slappna av ännu💝D kanske har bestämt sig nu för hur han ska ordinera pred😊
  • TWH
    Zinfandel skrev 2013-01-22 17:22:10 följande:
    Good news: mitt TNF är äntligen på en perfekt nivå, tack vare Humira! Jag har 2 Humira över, om någon vill köpa, inboxa mig!

    Grattis Zin! Då får vi hoppas nu då🍀
  • TWH

    Maxad, det låter som ni har goda chanser med en immunutredning. Alla tycker olika när det gäller val av läkare. Dr G kollar vissa saker som dr D inte gör, tex DQ alpha. Personligen kommunicerar jag bättre med D men skriv till båda o kolla vem som passar dig. Beer centre vet jag inte så mkt om, däremot står inget om intralipidbehandlingar hos dem, vilket jag tycker är märkligt. Annars är det ju därifrån mkt kunskap kommer från så där borde du vara i trygga händer - svårt m tidsskillnad under behandling kanske?

  • TWH

    Maxad, alla de läkare som vi har nämnt kommer nog ta prover utifrån vad du har beskrivit, de är ju specialister på immunologi. Jag tycker du ska boka en avstämning/maila dem för att få deras bild av vad de tycker du ska göra - så ser du skillnaderna. Det finns också en dr Braverman i new york som vissa har haft kontakt med här. Pink lily, välkommen, om jag vore du skulle jag göra undersökningar för att se om det är immunproblematik, detta för att du ska veta hur du ska behandla och under hur lång tid. Viss problematik, som tex jag har, med förhöjda nk celler, behandlas endast precis innan och under graviditet medan andra arbetar för att få sin kropp i balans under lång tid.

  • TWH

    Lotus, jag har blivit sjuk/fått feber runt implantation varje gång jag har blivit gravid - det är därför jag har vetat att jag blivit "befruktad" - håll koll på när i cykeln du blir dålig. mitt immunförsvar har ju då gått igång med nk cellaktivitet utav bara tusan

  • TWH

    det är vanligt att immunförsvaret går igång efter äl, det står i Alan Beers bok. du har massor av hormoner, ägg och annat som susar omkring i systemet. Hormonerna i sig kan ju dra igång försvaret. När jag säger att nk cellerna drar igång så menar jag att immunförsvaret går igång och då aktiveras nk celler, dvs de attackerar sitt mål, embryot eller ägget. de är ju små krigare som är väldigt bra att ha annars men inte när man ska bli gravid

  • TWH

    Ninnin, jag har inte testat men åt antibiotika precis innan denna graviditet (mot bakterieinfektioner som hidden c), kan ju ha hjälpt eftersom det ser ut att gå bättre än normalt! Jag tycker du ska testa. Du kan ju skicka blodprov till Penny.

  • TWH

    Spottings mitt i cykeln kan ha immunologiska orsaker (har jag för mig att det står i beers bok). Skogsbrud, det är upp till arbetsgivaren att ok-a avdrag för immunbehandling. Sköterska som hjälper dig ska vi nog kunna skramla fram här i tråden - kolla först om du behöver il. Grattis till att du tagit steget, nu kan det bara bli bättre😃

  • TWH

    Nej, jag åt i två v men skulle ha ätit längre, upp till 2 mån! Men det var ju för en hudgrej, inte för clamydia, men det är samma AB. Det viktiga för dig måste ju vara att äta innan en graviditet. Visste du inte att du hade hidden c? Det måste ju gå att få bort om man äter AB tillräckligt länge.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!