• singhatjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Twh: håller tummarna för snabb och bra hjälp - det där höga blodtrycket låter inte bra... Berätta vad både spec och dr D säger. Lycka till!

  • singhatjejen

    Twh: säger som snart lycklig - bra att du har många ögon på dig förutom dina egna :) tror allt kommer gå bra men håller tummar och tår ändå!! Kram på dig :)

    Snart lycklig: heja heja och stort grattis! Varje ägg är värd sin vikt i guld! Tror inte många orkat det du gör. Tänk den dag du berättar för ditt/dina barn hur mycket du och din sambo längtade och hur du kämpade för att det barnet/de barnen skulle komma till er :)

  • singhatjejen

    Twh: förstår dig! Hoppas du får ned trycket nu - vila och rå om dig själv!

    Curly: grattis och vad spännande! Vad har peny kört för doser och stimuleringar/medicineringat och har du kört långa eller korta? Hur länge ska de odlas?

  • singhatjejen

    Cff: jag fick träff på mthfr när jag gjorde en omfattande koll hos peny i Aten. Jag frågade vad jag skulle göra men hon hade inga andra ordinationer än de hon redan gett mig pred, babyaspririn, clexane etc vid försök att bli gravid. Har bara förstått att jag har svårare att ta upp folsyra och B-vitamin och att jag koagulerar lätt. Jag nämnde detta för dr D i Aten och han hade heller inga andra ordinationer än peny. Jag äter ju så klart folsyra och B-vitamin varje dag men inga gigantiska doser...

  • singhatjejen

    Cff: bra du tog upp - måste kolla mina nivåer jag med och kolla vilka doser jag tar.., säkert alldeles för lite. Så du är ruvare? Lycka till!!!

  • singhatjejen

    Snartgravid: Kan tyvärr inte hjälpa dig, får istället fler frågor eftersom jag också ska göra FET i höst och är lite äldre... Vad är progynon?

    Cff: Du som fått neupogen utskrivet av läkare i England och tagit ut på recept här i Sverige - hur mycket betalade du? Vad kostar neupogen när inte högkostnadskydd gäller och hur mycket behöver man?

    Curly: Använder Peny också Letrozole tillsammans med neupogen som NY-läkarna verkar göra?

  • singhatjejen

    Curly: åh vad spännande! Berätta allt när du kan och supergrattis till blastona! Håller självklart tummar och tår - den här gången går det vägen!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!