• singhatjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack snartgravid :)
    Klart jag håller tummarna, Lully!!

  • singhatjejen

    Åh nej, vilka hemska nyheter här i tråden... maxad: Vad ledsen jag blir för din skull. Fy vad tungt. Ruvar ju själv och vet inte svaret än, ena dagen känns det positivt och hoppfullt och nästa är man i avgrunden och krälar. Hoppas innerligt det går bättre nästa gång.
    Lillebob: fy vad sorgligt! Jag blir så förbannad när jag hör om den så gott som obefintliga hjälp ni med flera missfall får av svensk vård!! Sverige är ett u-land när det kommer till fertiltetsvård!! Hoppas du får bra tips av andra med flera missfall som lyckats få kromosomanalys, har ingen aning själv tyvärr...

  • singhatjejen

    Skogsbruden: förstår att ni vill försöka - lycka till! Håller tummar att det går vägen !!

    Myran: grattis till graviditet! Har faktiskt börjat fundera på äd själv - om jag inte lyckas nu och inte med mina frysta blastocyster här i Sverige. Vi får se... En sak i taget :)

  • singhatjejen

    Zin: 700 mg q10?? Det var ingen dålig mängd... Var får du tag på såna tabletter? De på Apoteket innehåller ju bara en bråkdel...?
    Tråkigt att du tappar hår. Tappar också rätt mycket men det har jag gjort i perioder i livet så jag har inte reagerat nämnvärt nu men det kanske också beror på humiran då? Usch känner nästan att jag ångrar de sprutorna :( vet inte om det gjorde så stor skillnad - mitt tnf kanske bara var tillfälligt högt efter operationen som dr D var lite inne på. Blä.

    Angla: lycka till hoppas du får ut ett guldägg!

  • singhatjejen

    Zin: tack för länkarna!

    Ska testa HCG imorgon - men känner att jag redan vet resultatet. En positiv känsla dog i fredags och ersattes av mensvärk som eskalerat ordentligt under helgen. För ont för att bära något gott med sig. GråterSkrikandes

  • singhatjejen

    Tack för er omtanke... Ja, man får skrapa ihop sig och fundera över framtiden.
    Vi har ju två blastocyster i frysen här i Sverige. De vill jag gärna använda innan jag ger upp.

    Bambi: Grattis till graviditet! klart du ska ha framgin! Oerhört konstigt att specialistmödravården på SÖS reagerade så...? Jag såg att du skulle få tips av Maxad. Lycka till!

    Lycka till du också, Skogsbruden! Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med dina frågor.... hoppas någon annan har svar.

  • singhatjejen

    Heja Angla! :) Och jag håller självklart tummarna för att det slutar med bebis hur det än går nu :)

  • singhatjejen

    Prickig: Vad fick du då för ordination? Och hur snabbt gick det från din kontakt med dr B till att du blev gravid? Visst gick det fort?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!