• singhatjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Skogsbruden: tack :) och lycka till du med!!
    Känns som om det är mycket på g i tråden, hoppas innerligt för oss alla!!

  • singhatjejen

    Tack snartgravid! Och tack för hotelltipset - det spar jag till en annan gång (då jag förhoppningsvis är här i ett helt annat ärende ;))

  • singhatjejen

    Prickig: vad roligt att höra från dig och att du fortfarande är gravid och mår bra! Och helt fantastiskt att träffa en läkare med lite mer öppen och ödmjuk syn på det här med barnlöshet! Gläder mig :)

  • singhatjejen

    Tack för fin tumhållning och goda lyckönskningar! Jag är nu officiell ruvare på tre embryon. En slutade utvecklas, två var superfina och den tredje hade inte lika många celldelningar som de andra än... Fick dropp idag igen trots att han var nöjd med hur min kropp svarat på senaste infusionen. Nytt fbc bokat på måndag och IL på tisdag utifall att... Det hänger på äggen nu och jag vet att jag hade haft större chans jag gjort som snart lycklig och samlat i ett år men jag klarar faktiskt inte det. Jag har oerhört svårt att få ihop vardagen och mår dåligt av hur tiden bara går.. Det är ett år sedan mitt senaste återförande och då hade jag inte immunsupport... Det kändes som om något måste hända. Och nu kan jag bara hoppas och lyda dr D:s minsta vink ;)
    All respekt till dig snart lycklig som gjort det här så länge och inte är klar än!! Tycker ändå att tre av fyra ägg in är ganska bra - och du har ju många fler tänk på det :)

    Maxad: dr D sa till mig att försöka att inte tänka på att jag ruvar. "Lätt att säga", sa jag. "Gör som jag, jobba", sa han. "When I have somrething I don't want to think about I work - a LOT!!", sa han och skrattade högt :)
    Men nej jag vet inte hur man ska göra - brukar deppa tyvärr och det är ju inte så bra ;)

    Skogsbruden och april: har ingen koll på levaxin tyvärr - hoppas ni får svar snart.

    Twh: hoppas du slipper diabetes och att sockertestet går bra!!

    Lully: hoppas ul visade fin återhämtning av folliklarna.

  • singhatjejen

    Snart lycklig, jag vet inte vilket som stannade av... Alla låg i samma skål. Går på magkänslan och känner bara starkt att det färska inte är den som stannade av - mådde bäst i kroppen denna omgång...
    Åker hem imorgon - åh vad det ska bli skönt att komma hem!!
    Tack för dina tummar - de behövs :)

  • singhatjejen

    Tack snartgravid :) känner mig knappast modig dock - snarare desperat, haha ;)
    Det var dr D som tyckte det var lika bra. I min ålder får man vara glad om man får ETT bra ägg om året och det här är bara vårvinterns skörd (januari, april och maj)...

  • singhatjejen

    Snart lycklig: oj inte meningen att skrämma upp dig!! Förstår att du nojar men jag tror absolut att det bra ägget finns där och när dr D säger ETT bra ägg så är det en cirkasiffra - det är som alltid olika från person till person, han bara höfta till lite... Tänk också på att de regelbundna intralipiderna vi tar är bra för kroppen - tror de föryngrar lite :) jag tror absolut du blir gravid, snart lycklig!!!

    Tack, södertjej!! :)

  • singhatjejen

    Skogsbruden: tack för ditt lycka till - hoppas det löser sig för dig med levaxinet eller sköldkörteln och kroppen hur man nu ser det :)

    Maxad: tror ett femdagars fäster inom 1-2 dygn om jag inte minns fel? Så det sitter nog där och frodas redan :)

  • singhatjejen

    Tack för tummarna prickig!! Känns så positivt med alla lyckönskningar och tummar - det behövs! Ska försöka vara - och tänka - mer positivt den här omgången (läs ruvarperioden) :)

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!