• singhatjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack för lyckönskningar - de behövs :)
    Lycka till du med maxad :)

  • singhatjejen

    Mikki: jag skulle kolla immundelen om jag var du. Skulle kännas bättre av att veta och inte bara misstänka och fundera... Lycka till!

  • singhatjejen

    Ja det blev ett hastigt möte, snart lycklig - men himla kul ändå! Var jag inte tjusig i hätta och nedpackad i rullstol? ;)
    Det blev två ägg för mig med - han trodde min Gyn sett fel på alla folliklarna i högra...
    Nåja nu får vi hålla tummarna att det blir fina embryon för oss båda :)

    Lully: han räddade upp en cykel för mig också genom att sänka dosen och vänta fram de små.

    Lillebob: välkommen och stort grattis!! Måtte den stanna och frodas i din livmoder :)

  • singhatjejen

    Suck. Bara ett ägg blev det... :( dr D ringde precis och sa att det ena var omoget... Får se om det ens blir ett embryo.

    Han är i alla fall dedikerad måste man ju säga som ringer kl 22 (Atentid) och meddelar ... Han hade sjukt stressigt idag for omkring som ett torrt skinn.

  • singhatjejen

    Tack för lyckönskningar och grattisönskningar tjejer - det värmer mitt deppiga hjärta.

    Maxad: visst har du fått IL innan fet? Låter som kraftig reaktion. Bra du kollar med dr d Håller tummarna hårt att det går vägen för dig!!

    Onelife: jobbigt att inte mensen kommer igång... Har ingen koll på Skåne tyvärr. Förstår att du kan resa men Stockholm är kanske lite väl?

  • singhatjejen

    Snart lycklig: grattis till ytterligare två finfina till din samling!! :)
    Jag gjorde som du idag och tog mig ut till stranden för att trösta mig lite. Shoppade lite i city och kom hem till gott besked från dr D: ägget är befruktat och ser fint ut och de tre från frysen klarade upptining och ser också fina ut!! Än så länge i alla fall,.. Usch vad jobbig denna ovisshet och väntan är. Känner mig helt paralyserad. Som det ser ur nu är det återföring på torsdag. Hoppas hoppas hoppas!!!
    Skogsbruden: jag fick IL igår vid äggplock och då kollade han inte direkt mina värden innan. Ska göra fbc imorgon för att se hur jag ligger till. Kanske slutar med fler IL?

  • singhatjejen

    Tack södertjej och snart lycklig! :)
    Ja jag bor kvar på olympic. Funderade på att byta men orkar bara inte... Men det var en långdragen resa till stranden :) först trolly till Metro sen Metro till tram och så tram hela vägen till glyfada. Fint men lite stenigt. Flera som bada men jag fega ur :)

  • singhatjejen

    Förresten, som ni vet så är kliniken full av bilder på bebisar och hälsningar och när jag stod och väntade på dr D vid ett tillfälle råkade jag se en hälsning från Sverige :) en liten jättesöt Tessy som föddes på Danderyds sjukhus 2010 :)
    Blir det bebis för mig ska de få en hälsning från mig med :)

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!