• singhatjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Prickig: Letrozole? Googlade snabbt och fick fram att det var en medicin som används för att förebygga bröstcancer...? Att den verkar trycka ned östradiol? Om jag fattat rätt... Hur kommer det sig att du fick den?
    Tänk att du är i vecka 24 det är ju helt fantastiskt! :)

    Snart lycklig: Ja, jag kravlar mig sakta upp igen. Vet inte hur vi går vidare dock. Vet inte om jag orkar en ivf till. frysförsöket här i Sverige har vi ju kvar och sen kanske det blir äggdonation. Fast nånstans tar det emot - både jag och min sambo tror fortfarande att jag har bra ägg. Det trodde ju dr D också. Det känns intressant med dr B som verkar ha en lite annorlunda syn på vad som krävs för att bli gravid.

    Zin: Hur går det för dig? Håller du på att boosta kroppen först nu med kompotten av vitaminer du nämnde tidigare för att gå till IVF sen?

  • singhatjejen

    Usch jag börjar tro att IL kanske inte funkar så bra för mig heller... Jag är ju också TNF-endo tjej...
    Var hittar jag dr B om det nu skulle komma till det? Vet inte ens vad han heter utom B... Drömmer

  • singhatjejen

    Tack Zin! Ja, jag vet inte hur jag ska räkna min IVF... Det är ju tre äggplock, en återföring.
    Men min kropp svarade inte så bra på behandlingarna - alltså hormonmedicinerna inför IVF:en, jag känner att jag inte orkar så många fler. Jag måste hitta rätt medicin för mig om det ska bli något.
     Och jag tror du har rätt när du säger att olika läkare har snöat in sig på olika saker. Och vi är ju alla olika - det vill säga det är ju olika saker som funkar på oss "patienter" . IL funkar för många, neupogen för andra etc. Jag måste hitta det som funkar för mig - om det finns något.
    Jobbigt att man ska behöva stressa så men månaderna och åren bara rinner iväg.
    Det blir väldigt intressant att se hur det går för dig. Hoppas innerligt! :)

  • singhatjejen

    Cff: Jag har bara tagit om TNF av chicagotesterna.
    Neupogensköljning av slemhinnan är det bara om man har problem med att få slemhinnan tjock nog? eller har det någon effekt på immunförsvaret också? var får du hjälp med detta?

  • singhatjejen

    TWH: det var ju en bra uppställning - kanske kan vi, förutom på Zins sida, ha en egen tråd som vi länkar till i trådstarten där vi fyller i mera uppgifter som kan vara till hjälp? Det har vi snackat om i tråden förut har jag för mig.

  • singhatjejen

    TWH: Har faktiskt inte tänkt alls. Tyckte bara det var intressant att läsa din uppställning och jag kan tänka mig att det finns andra som kan känna igen sig och få hjälp - och det är ju kanon.
    Egentligen behöver det ju inte bara vara färdiga - vem som helst kan ju få berätta sin historia, det kan ju hjälpa någon annan med den info man själv fått med sig under vägen, vilka läkare man haft, mediciner etc, och så kan de som känner igen sig få kontakt och hjälpa varandra?

  • singhatjejen

    Ja det låter bra. Uppspaltat bra så det är lätt att få överblick.
    Men det är ju bra att ha på Zins sida också som sagt, jag hör den refereras till i många andra trådar så det blir nog fler och fler som läser. Solskenshistorierna där gör mig både tårögd och kämparvillig :)

  • singhatjejen

    Ninacamilla: välkommen i tråden! Ja jag har precis fått ersättning av fk just för en laparoskopi och hysteroskopi jag gjorde hos peny! Fick heller ingen hjälp i Sverige . Se till att få kvitton med dig på allt bara. Lycka till :)

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!