• singhatjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ok lite panik här.., imorgon kväll/natt ska jag ta ägglossningssprutan och jag gick inte med mig någon spruta från doktorn - de är ju lite grövre och längre än de vanliga för menopur ..
    Visst borde man kunna få dessa på vilket apotek som helst? (Är i en liten by i södra Dalarna för tillfället och firar påsk och alltså inte i Stockholm)

  • singhatjejen

    Hjärte: Åh nej.. Jösses vad gör jag då..? Vid midnatt ska jag ta sprutan.., är det ingen idé att köra med vanliga sprutorna som man kör till menopur?
    Tusen tack för erbjudandet hjärte. Är det så illa som du säger kanske jag måste åka hem och få din hjälp ... ?

  • singhatjejen

    Strumpan: Falun var en bra idé! Så de har öppet på helgen men svarar inte i telefon? Bara åka dit och hoppas på bästa alltså? Ja jag har medicinen men inte själva sprutan ..

  • singhatjejen

    Lully: tack för tipset! Det ska jag absolut försöka! Bra idé! Hoppas jag hittar någon vänlig själ!

  • singhatjejen

    På väg till akuten i AVesta nu, haha, håll tummarna för att jag träffar någon snäll!

    Nästa akuta problem: Hur länge är det man tar suprecuren nu igen? (Ursäkta att jag tydligen är helt upp och ned just nu...SkämsOskyldig
    Ska man ta den TILL och MED den dagen man tar ägglossningssprutan, eller sluta dagen innan?
    Tog sista menopur igår och sprayade då. Idag kl 00.00 mot söndag tar jag ägglossningssprutan - ska jag spraya idag? (lyckas inte googla mig till information... och dr d vet man inte när han svarar)

  • singhatjejen

    Tack mumwannabe!! Ni är guld, tjejer! Förlåt en förvirrad Knasboll som bombarderar tråden men sina tokerier jag rodnar här...

  • singhatjejen

    Tack snart lycklig! :) vad go du är!
    Ja det blev bara ett ägg idag... Hoppas det vill bli ett fint embryo åtminstone. Får veta imorgon.

    Dr D är mycket förvånad över min kropps dåliga gensvar på behandlingen. Ena äggstocken hade inte reagerat alls och i andra bara två folliklar varav ena var tom.
    Han frågade gång på gång hur jag mår och om något hänt i mitt liv senaste tiden. Ja, stress var enda jag kom på. Vi har köpt hus och sålt vårt radhus och försöker hitta nytt dagis till lilleman och visst är det ett drömhus men det har varit otroligt mycket att göra och hålla koll på och jag oroar mig över stora lån, att lämna vårt fina radhus och över hur grabben ska klara bytet av dagis - det är en känslig och orolig liten kille och vi trivs så bra med det dagis han är på och ja det är och har varit väldigt mycket helt enkelt.
    Dr D sa att stress är det absolut värsta man kan göra mot kroppen.., ja jo...
    Han misstänker också att mitt tnf är uppe igen och jag var ju tack och lov där på precis rätt dag så vi tog nya prover och skickade till USA.
    Och så fick jag order att äta dhea - trots att det kan trigga tnf. Positiva effekten överväger negativa. Och så ska jag köra IL med tio till tjugo dagars mellanrum och så ska vi köra korta protokollet nästa gång. Det blir intressant det har jag aldrig gjort förut.

    Han var förresten också fascinerad över hur olika jag svarat i mina andra ivf:er här i Sverige. En gång fick jag ut åtta ägg varav fem var superfina - och nästa gång fick jag ut tretton varav bara ett var något att ha. Tredje gången tolv ägg varav tre utvecklade sig bra (två blastocyster av dessa ligger ännu i frysen). Inget blev ju något men då kände jag inte till immundelen.
    Det enda jag kan tänka är att jag innan jag gjorde ivf:en där jag fick ut åtta ägg varav fem superfina var att jag testade lchf. Mitt hopp var att gå ned i vikt och det gjorde jag inte (men sambon rasade åtta kilo på samma kost - isn't that special?) Men det kanske gjorde äggen fina? Någon som testat lchf och fått fina ägg?

  • singhatjejen

    Maxad: ja det ska verkligen bli intressant att se vad det blir för resultat - det där jäkla tnf:et!!!
    Menar du att fler av dina ägg har blivit befruktade vid ivf sedan du började med dhea? Hur länge har du ätit?
    Har du också blivit ordinerad täta IL? Som var tionde till tjugonde dag?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!