• singhatjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Twh: Ja jag ska till Aten för äggplock snart... Frågan är hur jag gör med återföringen.

  • singhatjejen

    Snart lycklig: Himla tur du åkte! Håller alla tummar för att guldägget gömmer sig där!

    För egen del ser det ut som om jag inte kan ta något eget beslut om återföring eller inte. Jag lyckas inte få till ett IL innan påsk - och enligt dr D var det ett måste (min kropp har reagerat på behandlingen)... Och nu håller min klinik på att flyttar mitt i alltihop och kan inte ta emot några patienter förrän efter påsk. Försent.
    Känns som om det är massa saker som bara kommer i vägen jämt. När jag äntligen upptäckt immundelen ville dr D att jag skulle köra Fertile XX i minst två månader för att få fina ägg innan jag åkte ned för testerna. Sedan var kliniken stängd i augusti. Sedan visade proverna högt TNF och jag fick kämpa för att få ned det och ta om proverna. Innan jag fått de nya svaren gick tiden och skulle vi ha börjat IVF:n på nästa mens skulle äggplocket behöva ske mitt i jul och nyår när labbet var stängt och vi bestämde oss för att vänta en mens... 'När vi väl gjorde IVF:n reagerade kroppen inte så bra så vi sparade äggen - och så blir det ju tydligen nu också på grund av att jag inte får IL. Kanske återföring på nästa mens och då har det gått typ ett år sedan jag först fick nos på immunspåret... Skrikandes

  • singhatjejen

    Saga: Beklagar verkligen det som hände med blodproverna... helt sjukt vilken sanslös otur. Usch vad jag skulle vara förbannad och ledsen om jag var du. Men jag hade nog också kört på med behandling, som Zin rådde dig...
    Lycka till och hoppas lyckan vänder nu!

  • singhatjejen
    HollyGolightly skrev 2013-03-28 08:18:58 följande:
    Dags att uppdatera den här kom jag på!

    Födda:
    Lully Hill: Son född 120702 Poussin (34 år): Gravid på 5:e IVF försöket efter besök i Aten i januari. BF 19/11. Fött en son. Perry6: Fött en son. Lillih: Fått barn. Tjorven: Fått barn. HollyGolightly (35 år): Försökt få barn i 4,5 år. 2 ET, 4 FET. Plus på första ET, men MA. Besökte Aten i maj. FET 27/6 med 2 st 2-dagars. BF 17/3. Fött tvillingar, en kille och en tjej.

    Gravida på naturlig väg:


    Hjärtefröjd (33 år): Gravid. Försökt få barn i närmare sex år. I bagaget finns 6 IVF:er (3 ET + 3 FET med totalt 9 "perfekta" embryon), ett 20-tal inseminationer och 3 tidiga MF). BF 7 mars. TWH: 9 missfall, 2 på bim, 3 i v5, 3 i v8 efter hjärtslag samt ett sista i v9 med hjärtslag. Nästa försök 1a gången med intralipider från start. Gravid på naturlig väg efter misslyckat IVF.

    Gravida genom IVF/FET:


    Försöker på egen hand/alternativt i vänteläge:


    Curly: 5 års försök, 2IVF och 6 FET. Inga plus på 4,5 år. Efter immunobehandling 3 plus (första på FET och två naturligt) men tyvärr MF. Zinfandel (40 år): Aten i januari, immunterapi inför 6:e försöket, första + men MF Pechi (33 år): Försökt få barn i 5 år, 3 inseminationer,  5 IVF:er, 1 MF. Besökte Aten i maj. Påskliljan: (31år) 4,5 års försök, 5 IVF, 1 FET, ett plus som slutade i missfall och misstänkt utomkvedshavandeskap innan jag ens visste om att jag var gravid, besöker Aten i juli Jam08: 31 år, 7 IVF, 2 FET, manlig faktor, immunbehandling Aten, planerad IVF augusti 12. Myran6801: Criss00: Cathy: Cice: Påsklilja: Ljusgläntan : Finafina: Snart Lycklig (nyss fyllda 46): 4 IVF och 1 FET samt 1 insemination i Sverige, 2 IVF i Danmark, 1 pågående IVF i Grekland m immunbehandling, ruvar på 3 3-dagars embryon. Totalt 15 "perfekta" embryon. Aldrig sett ett plus. Första besök i Aten i maj -12. Hemliga damen (-66:a) Två misslyckade ÄD Tjeckien 2010, Aten 2011 trillingar missfall. 2012:På g till Serum v44.

    Pågående IVF/"ruvare":


    Singhatjejen: (42 år) Har ett barn genom IVF sedan tidigare. Syskonförsök 3 IVF, 3 FET utan att lyckas. Får bra med ägg, Dr D tror min son kom till för att jag fick en stor infektion i kroppen under den IVF:n och att embryot smet förbi mitt immunförsvar. Gör IVF hos dr D. Beräknad ÄP i mars.  
    Kul att du uppdaterar, Holly! Hjärte har ju också fått sin lille pojk.
    Vill se hela gänget här under "Födda" till slut! SkrattandeSolig
  • singhatjejen

    Lully: åh vilket jobbigt besked och vilken hemsk väntan. Hoppas innerligt att allt är ok. Stor kram

    Laktritsbåt: välkommen! Låter onekligen som om du skulle kunna ha immunproblem. Har tyvärr inga bra tips på läkare...

  • singhatjejen

    Che: ja det är helt sjukt vilken kamp det är!! Man blir så arg ledsen och frustrerad! Det räcker med kampen mot sitt eget immunsystem...
    När du nu fått hjälp och ok där på vc och så kommer någon och aktivt kämpar för att man inte ska få hjälp!!!
    Tyvärr träffar jag på sådana sura "idioter" var jag än vänder mig... Har inte lyckats få hjälp från någon vc. Vet inte vad jag gör för fel.
    Hoppas verkligen du får hjälp trots allt där, du tycks ju ha några med dig där och det var ju därför du listade dig där.

  • singhatjejen

    Jag var hos hemortsläkaren igår och hon tyckte dr D var helt oseriös med sina låga doser som kan vara olika dag från dag och hon hade jobbat så länge med det där och tyckte jag kastade pengarna i sjön... Själv visste hon inte vad pregnyl var...

  • singhatjejen

    Che: hon pratar om doser menopur i en ivf behandling. Här i Sverige kör de på höga doser samma rakt igenom. Dr D ger mig olika, betydligt lägre doser dag för dag.

  • singhatjejen

    Snart lycklig: det går inte så bra tyvärr. Verkar bara finnas två folliklar och dr D säger "if you want to proceed..." Känns inte kul men jag tänker på hur du nyss åkte ned under dåliga förutsättningar och ändå fick två till frysen så jag kan inte gärna göra annat än proceed... Åker på söndag, hem på tisdag. Känns inte som om jag svarar så bra på menopur ..,?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!