• singhatjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    April: jag ber en sköterska här i Sverige dra blodet åt mig och sen skickar jag det med fedex till rosalind franklin university i USA med dr D som mottagande läkare. Det är superenkelt. På Zins hemsida hittar du exakt hur du gör vad du behöver adresser och så. Skriver från mobilen nu så jag kan inte länka...
    Håller dock med Zin om att undvika hämmare så långt man kan. Dr D rekommenderade mig det troligen på grund av ålder det vill säga det är bråttom och att det var så högt.

  • singhatjejen

    Skogsbruden: grattis!! Vad roligt med en flicka! Och vad roligt att höra att alla våras tjat på läkare efter läkare landet över får någon att vakna. Om än aldrig så lite :)

    Che: lycka till imorgon!!

  • singhatjejen

    Har ÄNTLIGEN lyckats få en vårdcentral att hjälpa mig med dropp!!! Jag vet inte hur många jag tjatat på och förhandlat med och i våras såg jag en ljusning men när jag väl kom dit var det stopp. Men nu ligger jag här och får dropp as we speek!! Är sååå glad :D

  • singhatjejen

    Sköterskan som satte droppet hade jobbat med hjärtsjuka och var van att ge näringsdropp. När jag berättade för henne och immunterapi och framgångarna utomlands tyckte hon det var konstigt att man inte anammat detta i Sverige. "Det är ju bara näring och gör gott. Vad har man att förlora?"
    Ja, en mycket bra fråga...

  • singhatjejen

    Oj här händer det saker!
    Angla: Supergrattis!!!! Vad glad jag blir - och jag håller tummarna stenhårt för att det går bra hela vägen!!
    Che: Grattis till sprattel - en milstolpe passerad, vad härligt :)
    Lill och Snart lycklig: Lycka till i Aten!! :)

  • singhatjejen

    Ninacamilla : Nej vet också av erfarenhet att man blir idiotförklarad på stora apoteket i Stockholm. Trodde också de borde ha koll. Fick däremot napp då för ett år sedan på ett apotek i ett invandrartätt område. DE hade koll.
    Men kanon att reglera skärpts /gjorts så att de underlättar (eller vad jag ska säga) och super att du kollade upp så man kan dra upp dessa paragrafer när så behövs. Bra jobbat!

  • singhatjejen

    Ninninn: så glad för din skull att du äntligen gjort din operation och att den verkar ha gått bra! En vänteperiod sen är det bara att köra och jag håller självklart tummarna hårt!

    Sååå UNDERBART att höra om alla gravida i tråden! Stort tack för att ni delar med er!
    all info vi kan dela med varandra kan hjälpa någon annan och det är värt så oändligt mycket och det ger även stort hopp - vilket man verkligen ksn behöva ibland.
    Stort GRATTIS allihopa! Hoppas innerligt ni alla får gå i "mål" med en frisk bebis i famn.

  • singhatjejen

    Hej Sofia M! Tråkigt med så många IVF och FET utan ett plus. Tror du gör helt rätt i att utreda detta vidare. Mitt råd är att kolla in www.fertilitetsguiden.com där du kan få mycket info och hjälp på vägen. Vem du vill vända dig till måste vara ditt eget beslut. Mejla allihop och försök få en känsla för vem du får mest förtroende för. Tror det går att ha telefonkonsultation med både dr G och dr D och skicka blodprover från Sverige. Kanske Peny också - åkte själv dit och fick ett enormt förtroende. Lycka till vem som än passar dig bäst.

    Har fått reda på att jag har ett sjukt lågt S-dheavärde... Kommer jag tillrätta med den med hjälp av mina hästdoser av uniquinol eller måste jag käka dhea också? Var beställer man ifrån? Tacksam om någon vet :)

  • singhatjejen

    Cathy Jag kollade upp mina dhea-nivåer nyligen och de var superlåga. Då kanske jag har lågt kortisol också? Eftersom de går hand i hand som du säger. Jag funderar nu på att komplettera min hästdos uniquinol med dhea...?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!