• singhatjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Åh Angla... Sååå ledsen för din skull.. Stor stor kram till dig

  • singhatjejen

    Så glad för de graviditeter som går fortsatt bra - Che, Fenan, Virvla och Cathy! Gravid
    Grattis också till Cenan - så roligt med plus. Plus

    Och så tänker jag på er andra.
    Angla, hoppas innerligt det går bra imorgon. Det är verkligen inte lätt och bara du vet var gränsen går mellan att barnen ser dig ledsen när det händer sådant här - och en eventuell bitterhet om du lägger ned nu. Du är ju fortfarande ung, du kan ju också bara ta en paus. Hur du än gör - en stor kram till dig Hjärta

    Stumpan: Vet så väl hur det sliter på relationen denna kamp. Så ledsen att det ska behöva vara så här. Gråter

    Håller fortsatt tummarna för att vi alla ska lyckas - inklusive mig själv så klart, men är nere i en svacka nu och har väldigt svårt att ta mig upp.

  • singhatjejen

    Hoppas jag inte missade någon eller missade något - ni skriver himla mycket vet ni (!), det tar lite tid att skumma igenom. Men det är roligt att se när det händer saker. Och att ordet sprids om vad som kan krävas när man får missfall på missfall eller misslyckas med IVF efter IVF

  • singhatjejen

    Snart lycklig: Jag försökte faktiskt nå Marie E några dagar utan att lyckas - och sedan orkade jag bara inte. Du har helt rätt, jag är verkligen nere i en känslomässig svacka nu.
    Jag väntar på ägglossning, tycker enligt temp - och tid i cykeln - att jag borde haft det men enligt kliniken är mina folliklar bara 10 mm (i fredags) så jag får vänta... Och hoppas att det blir någon ägglossning överhuvudtaget...? tänk om kroppen bara slutar fungera nu när jag förberett och gör mig redo för avslutningen....?
    Blir det ingen ET denna månad så hamnar jag ju mitt i juleländet med stängning och allt?! Och när ägglossningen väl kommer måste det ske på absolut rätt dag för annars hamnar ET på helgen - och då är det stängt! Som sköterskan sa - kroppen tar ju inte helg... Nej, kanske en ledtråd varför klinikerna borde ha helgöppet jour just för detta, det är ju inte lite pengar vi betalar när allt kommer omkring. Usch blir så trött!!!
    Vet inte om jag ska försöka med en eller två om det nu blir av. Dr D håller lite koll på kroppen och säger att mår den bra vill han ha båda in, annars kanske bara en... Vet inte vad jag vill.

  • singhatjejen

    Ni pratar om koritsol. Hur vet man om det är lågt eller högt? Jag tog i fredags och hade 154 (togs på morgonen) men hittar inte var jag ska mäta om det är högt eller lågt? Och hur bör man ligga i fertilitetssynpunkt?

  • singhatjejen

    Jisses vilken berg- och dalbana, Angla! Och oj vad roligt! Håller tummarna stenhårt för att det fortsätter bra!

  • singhatjejen

    Snart lycklig: Klart du ska gå till Hybinette! Berätta allt sen :) Känner så väl igen mig i din beskrivning av trötthet, depp och svårighet att gå ned i vikt.
    Plus att jag brukar ha ont i njurområdet - har haft två njurstensanfall kan det ha något med infertiliteten att göra?

    Ninninn: Konstigt att det blev en så total förändring från ingen mensvärk till sängliggande? Opererades inte du för några månader sedan? Kan det ha hänt något då? En cysta kan väl göra ont också eller har jag fel? Du behöver definitivt kolla upp dig - vet precis vad du menar med dåliga läkarerfarenheter, men du behöver hjälp!

    Cff: Ledsen för ditt dåliga resultat - 10 folliklar är ju ändå bra, undrar vad som hände? Förstår att du blir frusterad och det är så fruktansvärt mycket pengar det handlar om - hela tiden i denna värld! Skrikandes

    Lill: Om jag var du skulle jag inte vänta in svensk sjukvård. Åk ned till Peny eller dr D. Jag åkte till Peny förra sommaren, pratade laparoskopi då jag misstänkte endo med henne på måndagkvällen och tisdag morgon låg jag på operationsbordet för en laparoskopi. Pengarna fick jag tillbaka av försäkringskassan. Lycka till hur du än gör.

    Ego: FET inställt - hade redan ägglossat. På tok för tidigt. Känner redan mensvärk och är bara på dag 15 i cykeln. Känns inte bra. Jag visste att det var något fel i kroppen. Svarade uruselt på senaste IL och trots högsta pred-dosen på länge, clexane och trombyl och gud vet allt så var immunförsvaret superirriterat. Till och med jag kunde utläsa det av FBC. Varför varför varför?? Gråter

  • singhatjejen

    Just ja... det här Adrekomp som ni pratar om ska vara bra för trötta binjurar  -var köper man bäst det? Vilka doser pratar vi om?
    Har ju nyss konstaterat superlåga nivåer av kortisol och dhea. Och s-ferritin visade ju urusla järnlager eller hur jag ska uttrycka det...
     Vad mer kan vara uttömt? Är det därför jag är så låg? Har börjat käka Niferex, dhea och nu köpt högdoserat magnesium och letar Adrekomp då... Men fattar inte varför lagren är så uttömda? Visst är det fart och lite stress och allt i livet, men inte så jag ska gå in i väggen? hur mycket piller ska man behöva???

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!