• Cathy

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Kolla med tjejerna i Alan Beer tråden här på FL hur de gjorde med ivig, har för mig att iaf några av dem bor Sthlm.

  • Cathy

    aylak; det är inte så att du blivit gravid men fått jättetidigt mf som yttrar sig genom lång mens? Annars kommer jag inte på varför behandligen skulle få dig att blöda så förutom en stor dos (5000iux2) fragmin? Att besöka Dr N låter som en god ide. Kram

  • Cathy

    Angla; vilken läkare du råkat ut för! Skrikandes Håller tummarna att ser bra ut på nästa VUL! Stor styrkekram Hjärta

    myran; å, du är nära nu! {#emotions_dlg.flower} 

  • Cathy

    lill; å så taskigt av dem att backa ur i sista sekund. Inte första VC som gör så, för mig är det bara ett tecken på att de egentligen inte tycker de har tillräckligt med argument att säga nej direkt....Sorry, minns inte om du gått hos Lennart, är inte han i Borås?? Han ger ju bara trombyl men kanske han kunde tipsa om nån som kan hjälpa med IL?

  • Cathy

    Blingbling; jag tror i stort sett alla i den här tråden har tagit även IL men det finns ju många som lyckats med bara prednisolon som aldrig åkt ner till Aten (eller Dr G/Dr B) och gjort immuntesterna eftersom t ex ivf kliniken skrivit ut prednisolon (och fragmin) och det har räckt för plus och en fortsatt grav. Det beror helt på immunproblematiken. Jag hade t ex för höga nk celler (50:1 ca 30) och bara pred 15mg (+fragmin och trombyl) räckte inte för mig. Kanske en hög dos typ 25-40mg skulle ha räckt?? Tvivlar dock....och du, de första 12 veckorna är de mest kritiska, därefter är många foster så stora att de kan stå emot en immunattack.

  • Cathy

    Glömde - vill man inte åka ner till Aten (eller London) så kan man ju alltid börja med att testa 10-15mg pred (börja i början av en cykel) och funkar inte det höja till 25-30mg vid fortsatta försök och se om det räcker. IL är ju dock det som bäst sänker höga nk celler (och ibland även tnf).

  • Cathy

    Zwillinge, ok tack för svar ska bli intressant att höra vad de säger särskilt när Blingbling inte kunnat nå dem!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!