• Cathy

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Virvla; å tråkigt att höra att du blöder Gråter

    lill; ditt tnf ligger lite högt. Hos vissa sänker IL värdet nog (som för che) men inte för alla och då kan du behöva t ex Humira.  

  • Cathy

    lill; det är så olika det där om och hur mycket IL sänker TNF. Dr D ordinerar gärna IL först men bäst att diskutera med honom om man ska prova något annat också och när tiden i så fall?

    The new girl: intressant att du också har geografisk tunga!! Jag har sökt info om det men det finns väldigt lite möjligen för att man inte ser att det är mer än en kosmetisk grej. Men den geografiska tungan är en autoimmunsjukdom och som vi vet så är det dem som påverkar vår fertilitet!

    Någon annan som har geografisk tunga? Mönster som kommer och går på tungan...

  • Cathy
    Angla skrev 2013-11-06 13:30:39 följande:
    Gynakuten igen. Ställde mig upp på praktiken och kände hur något bara gled ur mig sprang till toa och fick hela handen full ... Inte ont men så mycket blod och koagel. Gråter och skakar. Lycka ska inte vara så blandat med denna rädsla. Snart kommer de väll inte tro mig här längre och skucka mig till psyket.
    Å Angla, jag lider med dig! Gråter Jag vet hur det där känns Gråter Stor stor styrkekram till dig Hjärta
  • Cathy

    Solkattan; NK celler kan testas även i Sverige (du kan hitta info på KS hemsidor) men ref värden är ju helt andra än de i USA vilket betyder att jag inte vet om du kommer att ha så mycket nytta av de testresultaten? Du kan även ta TNF i sverige (det har jag gjort), samma sak där, andra ref värden men är värdet lågt (vid nedre gränsen) så kan man nog dra slutsatsen att tnf inte är ett problem. Men det man kanske vill veta är hur NK cellerna ligger. Jag skulle rekommendera er tjejer att åka ner tillsammans - tänk så kul med en tjejresa!! Solig

  • Cathy

    aylak; har samma som du, mitt immunförsvar mobiliseras fort och har därför tagit rätt täta IL under grav. Jag var hos Dr D mitt i min semester och mådde då rätt bra - kan bara rekommendera er andra att göra tvärtom. Åk när ni har det som stressigast för då får man de 'riktiga' värdena.

    Det är ju en bra idé av Dr D att starta sitt eget labb! Och med så många från Sverige så lär han inte ha ont om patienter Skrattande  

  • Cathy

    aylak; jag hade alltså inte högt tnf men nk celler 50:1 låg på nästan 30. Men då tyckte jag att jag mådde bra Skrattande
    Har tagit IL två ggr/månad. kram

  • Cathy

    Hej alla ni som hämtat ut IL på apotek i Sthlm med ett utlänskt recept (typ av Dr D), vore tacksam om ni ville inboxa mig och berätta på vilket. Jättetack!

    Virvla; ditt hcg stiger fint! Grattis!

    Snart lycklig; tack för tipsen!

  • Cathy

    Blåvingen; tack Detsamma, mina tankar går till dig! Jag tar fragmin 5000iu/dag. Periodvis har mina trombocyter stigit och då har jag höjt med 2500iu.

    Info till alla; Enligt studier på förebyggande av trombos ger man 5000-10000iu fragmin beroende av problem. Man räknar poäng och även

    t ex ålder (35+), övervikt, trombos i familjen ger ett poäng var, förutom positiva koagulationsprov. 2 poäng, då behöver man minst 5000iu/dag.

    Kram på er alla

  • Cathy

    Snart lycklig; jag har hunnit under dessa år lägga en massa pengar på tillskott av olika slag och läser man 'Agate immune faq' (finns en rubrik om tillskott) så ser man att man kan prova nästan allt för att förbättra fertiliteten. För en lyckad återföring tror jag mest på D-vit, omega3 som sänker immunförsvaret och Q10 (innan ET och kan tas även efter fram till plus). Annars de mediciner som Dr D ordinerar. Och att se till att hormonerna är i balans den månaden, så att slemhinnan orkar vara tjock och fin så att embryot hinner fästa. Jättestort lycka till med din kommande återföring!!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!