• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Glömde, D är mkt nöjd med att jag utesluter gluten så mkt som det går. Yoghurt o dyl tyckte han t.o.m. var bra att inta lite av. Kommer ändå inte överdriva intag av mjölkprodukter. Ett glas färskpressad apelsinjuice per dag tyckte han också var bra.

  • Snart lycklig
    Redan47 skrev 2014-06-02 18:01:18 följande:
    Snartlycklig: frsmång av alla slag tas tacksamt emot på denna resa! Samla positiv energi! Tjoho

    Ja, tjoho! Vi får vara glada för allt som går bra i vår väg! Har du fått ngn statusrapport från Serum? När tinas dina?
  • Snart lycklig

    Trex, jag bor på Achillion athens hotels. Det är inget fel alls på hotellet, men jag rekommenderar inte detta område till en ensam tjej som inte varit här förut. En bit att gå till tunnelbanan och även in till city. Hotellet lovade egen restaurang, men måste man säga till på morgonen och boka middag, av det som erbjuds för dagen. Jag vill gärna bestämma var och när jag ska äta, när det börjar närma sig middag. Därmed måste du ta dig någonstans för middag och sedan tillbaka. De varnar för detta område, tjuvar om dagen och natten. Jag har ju turistat färdigt, efter alla ggr jag varit här, så jag kan nöja mig med en medköpt sallad på rummet och jag vet ungefär var jag ska gå för att känna mig trygg. Är inte ute på kvällarna, när jag bor här. Dessutom är vila om kvällarna prio för mig nu, så det funkar, annars skulle det bli tråkigt. Jag rekommenderar att du bor runt Plaka, Monastiraki, Syntagma (helst) om du hittar ngt överkomligt. Omonia och Metaxourgio är inte att föredra (jag bor precis emellan dessa). Några har bott nära Serum, men jag vet inte var.

  • Snart lycklig
    Solen76 skrev 2014-06-02 22:48:14 följande:
    Tack snart lycklig och Zinfandel. Jag har nu fixat IL efter lite påtryckningar att det går visst att skriva ut IL i Sverige. Det gäller att aldrig ge sig. Det är ju något vi har gemensam här inne.

  • Snart lycklig
    Snart lycklig skrev 2014-06-02 17:32:12 följande:
    Hos D idag: blodprover för vidare färd till Chicago och några för analys ikväll här i Aten. Om allt ser bra ut på grekproverna sker upptining av alla våra 1-dagars imorgon. Puh! Neupogen flush genomförd. D jättenöjd med slemhinnan. D också jättenöjd med att jag haft en släng av svampinfektion, som behandlats. För säkerhets skull ordinerade han en vagitor till ikväll/inatt. Det tyder på att hyston gjort lite för min immunproblematik. Tänk, det jag oroar mig över, är D nöjd med. Nyligen tagit antibiotika, så det är check på det också. Ev IL imorgon, annars nytt klinikbesök på torsdag.

    Grekproverna var mkt bra. Fick sms från D. Kändes som han var riktigt nöjd. IL behövs inte nu, då jag är väl reglerad som han skrev. Tror ni att jag dubbelkollade? Självklart, så jag inte behöver nojja.....
  • Snart lycklig
    Vilaa skrev 2014-06-02 13:50:47 följande:
    Lycka till snart lycklig!!! =) Vad tror ni om när Dr D skrivit såhär: Before you will start, it will be good to have a course of Antibiotics. (Augmentin 625 tabs, 3 times a day for 4 days and Metronidazole (flagyl) 500 tabs, 3 times a day,  for 8 days) Menar han först den ena antibiotikan i 4 dagar och sen 8 dagar för den andra, eller menar han båda i 4 dagar ihop och sen den andra fortsätter jag med 4 dagar till?

    Tack för lyckönskningar. Dubbelkolla med D så allt blir rätt. Svårt att tyda tycker jag också.
  • Snart lycklig

    Jag har tappat massor av hår under behandlingarna. Från jättetjockt ganska långt, har jag fått klippa av mitt pga av det blivit så slitet och tunt. Däremot har det blivit lite lockigt. Efter råd från frissan har jag nu köpt en utredningskam istället för borste. Kommer inte alls lika mkt hår i kammen, konstigt nog. Jag har också fått torr, men inte kliande hårbotten. Får liksom knölar som man lätt krafsar på. Tänkt och trott att knölarna kommer från mitt ekologiska hårschampo och balsam, men vet inte. Jag har inte haft det så länge, några månader bara.

  • Snart lycklig

    1/3-dels albyl. Solkattan, näe, nerverna på utsidan. Inte fått svar från D angående upptiningen igår. Knappt sovit och kunde inte ta mig för ngt igår kväll. Han skulle meddela mig igår em el kväll, men som sagt, jag har inte hört ngt. Dessutom var min sambo ute igår med en kund och behagade inte ringa som han lovade, så han verkar måttligt intresserad av att veta hur det gått. Han visste att jag inte hade fått veta ngt igår em. Lite ledsen, stressad och arg. 😥 Hoppas trots allt på en bra dag. Det regnar idag oxå!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!