• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Vi är chockade och lyckligare än lyckligast! Ni kan ju tänka er hur mitt hjärta slog när Dimitri kom och satte sig bredvid mig på soffan i foajén. Han säger att det finns 10 st (!) blastocyster!!! Va?!? 7 st lite före de andra 3. Vad gör vi nu då? Hur många får flytta in? Lycka! Hjärtat slår typ 1000 slag i minuten, kan nästan inte andas! Statistik: Alla 15 embryon som klarade upptiningen (av de totalt 16) hade klarat sig till dag 3, 7 st med perfekta 8 celler, några 6- och 7-celliga (en del med +) och endast en med 5 celler. Idag, enligt protokollet, verkar alla 15 fortfarande leva. 10 blastocyster och de övriga 5 med 8, 10 och 12 celler, så de fem avstannar nog. Helt ofattbart! Nu har till vår lycka 6 st blastocyster landat i min livmoder och de är alla sååå välkomna! De fyra andra blastocysterna kommer att frysas ned (om de utvecklas som de ska). Jag vet inte när, idag eller imorgon. Detta är ett sådant resultat som jag aldrig kunnat drömma om. Som jag kämpat! Jag grät lite när transfern var gjord. Jag var så lycklig! Jag är så lycklig! Så lugnade för mig att ha några i frysen. Det är en gåva! D hade ju också fixat akupunktur till mig. En fantastisk amerikanska/canadensiska. Hon gjorde en session före transfer och en efter. Dessutom gjorde hon healing och lite åt hypnos. Fantastiskt och jag behövde det verkligen. Hon var så rar, var kvar och smekte mig över håret och höll på mig under hela transfern. Ska ta blodprover på tisdag och även en session till med akupunktur, troligen hemma hos henne. Trevligt! Sedan blir det hemfärd! Ursäkta lite rörigt inlägg, men det är mycket i mitt huvud nu. Tack alla snälla söta rara ni som följer mig och hoppas för mig! Fortsätt...... Jag behöver er! Kram.

  • Snart lycklig

    Ni är fantastiska! Tack! Dagens resultat är svårt att ta in. Jag är ju faktiskt 48 år, dock är äggen 46 1/2 - 47 3/4 år gamla, men ändå. Så glad och så tacksam för denna "andra chans"!

  • Snart lycklig
    leah2012 skrev 2014-06-07 18:33:54 följande:
    6 st!! Oj! Vilket fint resultat alltså. Vi håller alla tummarna förstås!

    Tack!
  • Snart lycklig
    Frk Röd skrev 2014-06-07 18:44:34 följande:
    Men helt otroligt Snart lycklig, stort grattis. Vet du vad du har för AMH?

    Kommer inte exakt ihåg. När jag var 43 hade jag 1,1 eller 1,2. När jag var 44 år hade jag 1,2 eller 1,3. Vid 46 eller strax innan hade jag 0,72 tror jag och vid ett senare tillfälle, 47 år tror jag, typ 0,2-0,3. Viss reservation, taget ur minnet. D bryr sig inte om AMH, utan ser hur äggstockarna ser ut och annat. Det sista provet tog min svenske läkare utan att säga något till mig, ville då egentligen inte veta!
  • Snart lycklig
    Solkattan skrev 2014-06-07 19:14:45 följande:
    Snart lycklig: uuuunderbart !!!! Vilka goda nyheter !!! På midsommar ska vi vara gravida... Right ?!! :)

    Yes!! Vi flummar vidare i vårt positiva tänkande, eller hur? :)
  • Snart lycklig
    Blingbling skrev 2014-06-07 19:33:53 följande:
    Snart lycklig - vi grinar växelvis du och jag...nu var det min tur när jag läste ditt inlägg... Så OTROLIGT gott med ett sådant resultat!!! Men du är väldigt värd det och du ska bara veta hur mycket du peppar mig varje gång du gör ett inlägg. Så starkt jobbat med alla resor du gjort till Grekland, det är inget som görs "över en kafferast" precis... 6 st - guuuud vad fräckt!

    Tack för fina ord!
  • Snart lycklig
    Frk Röd skrev 2014-06-07 20:24:50 följande:
    Tack för info Snart Lycklig. Det kan vara intressant att veta för mitt AMH ligger på 0,85 och jag beslutade efter 3 insättningar med egna ägg att gå över till ÄD. Sista stimuleringen fick de ut 5 ägg. Jag är 43 år och börjar fundera lite på om jag kanske har gett upp mina egna ägg för tidigt när jag hör hur fantastiskt bra det går för dig. Vad var det som gjorde, eller vad sa Dr D som gjorde att du bestämde dig för att försöka bli gravid med dina egna ägg?

    Endast en oerhörd längtan och en enorm vilja och envishet! Hade fått ganska bra med antal ägg under tidigare behandlingar i Sverige och Danmark. D gjorde dessutom noga undersökning av mina kvinnoorgan. D tycker dessutom att kvinnor måste få försöka så vi känner att vi gjort "allt". Dessutom har jag en tvillingsyster (enäggs) som fått barn i hög ålder.
  • Snart lycklig
    Frk Röd skrev 2014-06-07 21:06:35 följande:
    Tack för att du delar med dig. Stort lycka till med ruvandet.

    Tack! Känns redan som jag får kämpa för att hålla mig positiv, nu när ruvandet har börjat!
  • Snart lycklig
    CurlyRed skrev 2014-06-07 23:20:37 följande:
    Snart Lycklig - vilken underbar läsning!! Har ju följt dig sen starten och hejat och hoppats! Underbart resultat - GRATTIS i mängder ! Kram

    Tack snälla! Vad roligt att höra ifrån dig! Hoppas du mår bra och det går framåt oavsett vilka beslut ni fattat. Stor kram!
  • Snart lycklig

    Tack gullige ni! Fick precis veta att två blastisar klarat sig av de fyra som låg lite efter och ligger nu i frysen. Tänk, en chans eller rättare sagt två chanser till! 😍

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!